netizen Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Изтегли си картата на Турция, след което от приложението си изтегли някоя държава която няма да ползваш. Преименуваш файла картата на Турция с името на новоизтеглената карта - примерно от San_Marino.map на Turkey.map и копираш в телефона. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Дрън-дрън. Заменяш и после греда с мап менаджера. Хубаво даваш акъл без да си пробвал, а после като не стане - пискаш по други форуми без да кажеш тук, да? Язък, че няма "не харесвам"... Цитирай
netizen Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 С 2.0.2 няма проблем с подмени на имена на карти. Пробвано е. Цитирай
ggeorgieev Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Не знам при Вас как е, обаче на мен не иска да ми инсталира подледния ъпдейт(Q2) с ПМП...ресет, триене, нищо не помага. Идеи? Цитирай
victor11 Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Нормално е - това не е стандартен ъпдейт на картите, а опция за ъпдейт, която се закупува отделно. Няма да можеш да изтеглиш нищо, ако не си купил наистина Fresh Map Updates. Ако някой иска последния Навигон с отключени всички екстри, да ми пише на ЛС. 12 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юли 10, 2012 Публикувано Юли 10, 2012 (редактирано) Някой, който е сложил вече 2.1 опита ли да сложи някоя допълнителна карта, защото аз си запазих тези от 2.0.2 и ги слагам, както е по инструкции в "Documents/appdata/data/201202", оправям правата на mobile, mobile 755 ,избирам ги в картовия мениджър и после пак не ми излиза друга държава, освен България, рестарт на Navigon вече няколко пъти ... Някой някаква идея ? Видях, че има и папка Documents/appdata/data/201204 и там също има bulgaria.map , но в инструкциите не пише да се слагат копия и там, а и аз ако тръгна да дублирам всички карти - тя програмата ще стане около 3gb ... Нямам място да опитам. P.S. Пробвах да дублирам карти, но без успех - пак не се появяват. Редактирано Юли 10, 2012 от Tzvetandacov Цитирай
victor11 Публикувано Юли 10, 2012 Публикувано Юли 10, 2012 Ъпдейтнати инструкции за инсталация: http://dox.bg/files/dw?a=cca941d909 Вътре ще намериш информация и по твоя въпрос. 6 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юли 13, 2012 Публикувано Юли 13, 2012 (редактирано) Ами немога да се оправя с добавянето на друга карта. Опитах няколко пъти вече да едитна com.navigon.NavigonEurope.plist с iFile, но след като стартирам Navigon ми излиза картовия мениджър, давам "Apply Changes", който е неактивен и немога да продължа към показване на картата или каквото и да е, рестартирам програмата и пак ми дава само България, отварям iFile и там вече новите редове, които съм добавил преди това за другата карта ги няма. С мак съм, пробвах и с TextEdit, но там пък не ми показва коректно файла, има неща на маймуница, както го наричат на жаргон ... А съвсем скоро ми се иска да ме навигира до Естония, до там са 6-7 държави и немога да ги сложа Да не би пък да е несъответствие на картите, които имам с 2.1. Те са мисля Q2 2012 Редактирано Юли 13, 2012 от Tzvetandacov Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 13, 2012 Публикувано Юли 13, 2012 Преди да дадеш Apply, маркирай картата, която си сложил. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юли 13, 2012 Публикувано Юли 13, 2012 Нестава, пробвах ! При теб става ли Шамане ? Или при някой друг, ако е успял, моля нека каже точно всички стъпки и с каква едиторска програма го е отворил com.navigon.NavigonEurope.plist-a, ако това е от значение, ако трябва, ще търся компютър с Windows. Цитирай
victor11 Публикувано Юли 13, 2012 Публикувано Юли 13, 2012 Или не правиш нещо както трябва, или картите ти не са Q2 2012, и съответно не ги приема. Пиши ми на ЛС кои карти искаш да сложиш, да ти ги пратя направо барабар с готов .plist файл. Цитирай
degweed2 Публикувано Юли 23, 2012 Публикувано Юли 23, 2012 (редактирано) Здравейте,имам един въпрост,глупав най-вероятно! Инсталирах си от Installous NAVIGON 2.1 Europe.Как да си добавя БГ гласа и БГ менюто.В смисал не как да ги добавя, а как да изтегля файловете от 1-вия пост.Отваря ми се все едно и също.Благодаря предварително! Редактирано Юли 26, 2012 от arm11 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 23, 2012 Публикувано Юли 23, 2012 http://dl.dropbox.com/u/1871789/Navigon%20BGMenu%26Voice.rar 1 Цитирай
degweed2 Публикувано Юли 23, 2012 Публикувано Юли 23, 2012 Хиляди благодарности!!!Жив и здрав да си!!! Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Юли 25, 2012 Публикувано Юли 25, 2012 (редактирано) Дали има оправия на проблема със незапомнянето на определени настройки, като последно зададен маршрут или последно задаваните дестинации/фаворити след рестарт или даже бекграундване във версията 2.1 на Victor11 ? На всяко отваряне трябва наново да задам маршрута. Дали само при мен е така ? Редактирано Юли 25, 2012 от Tzvetandacov Цитирай
victor11 Публикувано Юли 25, 2012 Публикувано Юли 25, 2012 Ако има проблем, може да си изпратите дестинациите на имейл и да ги импортирате оттам обратно в Навигон. 2 Цитирай
ivancho Публикувано Август 4, 2012 Публикувано Август 4, 2012 Здравейте, при мен се появи малко странен "проблем" с Навигона. Още при инсталирането на 2.0.2 , картите, които мога да сваля от Map Manager са Q3 2011, които заменях ръчно с по нови. След инсталирането на 2.1 наличните карти за сваляне отново бяха Q3 2011. Вчера видях, че на iPhone на един приятел с инсталиран Навигон от инсталус картите в Map Manager-а са Q2 2012 и определено има разлика поне в картата на Гърция ( от ръчно добавениете при мен ). Изтрих навигацията, рестарт, инсталирах неговата версия, пак рестарт и отново в Map Manager-а ми дава да сваля карти Q3 2011. Инсталирам през iTunes. Какво трябва да почистя и от коя папка. Цитирай
victor11 Публикувано Август 4, 2012 Публикувано Август 4, 2012 Каквото и да чистиш, няма да можеш да ги изтеглиш. По-горе на страницата съм написал защо. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 Ако си купя оригинален Navigon, виждат ли се всички камери по магистралите, в големите, първостепените пътища като по Е 79 и т.н Цитирай
victor11 Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 Ако под "виждане" разбираш да са изобразени на картата - не. Получаваш само гласово предупреждение за наличието им. 1 Цитирай
FidoDidoo Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 Е, че сега как ми ги изкарва някои, като не е оригинална. А с POI Warnner изкарва доста повече Цитирай
victor11 Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 Каквото ти изкарва сега, това ще ти изкара и с официално закупена. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Август 15, 2012 Публикувано Август 15, 2012 (редактирано) ок а защо няма начин да се добавят ръчно, на ТомТом камерите са много по багати и можеш да си добавяш нови Редактирано Август 15, 2012 от FidoDidoo Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.