Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Unlock/Jailbreak на iPhone2G FW 3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)

Recommended Posts

Публикувано

QuickPwn 3.0 няма да има. RedSn0w е заместника на QuickPwn.

UltraSn0w ще е само за заключени 3G апарати.

• Отговори 222
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

20

• mupo

18

• zviara

18

• crasio

16

Топ автори в тази тема

Публикувано

След като направих упдейта до 3.0, компютъра не разпознава телефона като камера.

Публикувано
След като направих упдейта до 3.0, компютъра не разпознава телефона като камера.

Снимай нещо,после го свържи с компа отново.

Публикувано

Снимай нещо,после го свържи с компа отново.

Стана! Мерси много!

Публикувано

Всичко минава като чели по вода но накрая, когато програмата казва ,че е готова и тела трябва да се рестартира - не се.

edit: сега прочетох, че рестарта може да отнеме до 15-20минс.

Публикувано

Досега направих няколко restor-а, но след всеки такъв забелязвам, че някой неща си работят все едно не съм правил такъв. Веднага давам пример: менюто на гласовата поща работи като *88 без да въвеждам код. Има и други неща, но сега не се сещам. От какво може да е това? Давам чист restor и после на iTunes давам нов телефон...? :)

Какъв restor да направя, че да изчезне абсолютно всичко от телефона завинаги и да почна наново да си правя настройки?

Edit: Искам да питам и друго. Сега направих поредния рестор и в сидия ми излезе ъпдейт на Cydia Installer, но като се опитам да го ъпдейтна и ми излизат различни грешки. Едната от които е: Couldn't configure pre-depend dpkg for ncurses, probably a dependency cycle.

edit 2: сега забелязах, че аз нищо не мога да запиша от тая сидия. При всеки опит ми дава по-горната грешка. Моля някой ако знае да каже какво трябва да се направи, че вече полудявам??

Публикувано

Споко,пич! Това с *88 е защото си променил настройката за гласова поща от оператора-нищо общо с телефона. Предполагам че си писал паролите за воисмейл които беше дал Aveliky,да?

Сидиа е претоварена от излизането на redsnow,и предполагам ще е така цяла седмица. Аз имах ядове с ъпдейта на sbs toggles, и тъкмо се готвех да го деинсталирам от яд-то взе че стана.

Публикувано

Да, това с *88 е след кодовете. А иначе тъкмо мислех да правя пореден рестор, но ще изчакам, дано сидия се оправи :biggrin:

Публикувано

Ползвайте Icy - всичко вътре работи на 7,5 :biggrin:

Публикувано

Е да ама ми дава 7 неща, които трябва да ъпдейтна, а в Icy не ми ги показва, че може да се ъпдейтнат. БТВ там всичко еднакво ли е с нещата от сидия? :biggrin:

Публикувано

Ами просто не ги качвай от Сидия, а от Айси. И изчакай малко, когато влезеш вътре (1-2 мин), за да ти се покажат ъпдейтите.

Всичко го има, да, само - за да добавиш всички сорсове, му дай ADD ALL.

Публикувано

От къде се дава това ADD ALL?

Публикувано

Oтваряш Айси>Sources>Edit>Натискаш отляво знака + > Аdd All>Done>Done>Рефреш списъка

Публикувано

Направих го и чакам вече 5 мин. но никакви ъпдейти не ми излизат. :lol:

Публикувано

Ами качи нещо от Айси. Иначе ако си качил нещо от Айси, и се появиш в Сидия, 100 на 100 ще ти даде ъпдейт. Иначе аз си качих Боспрефс и още 1-2 неща от Айси преди 2 дни и днес имах 3 ъпдейта.

Вероятно е да си качил псоледните поправки и да нямаш нужда от ъпдейти. Качи нещо от Айси и веднага отиди в Сидия, и виж дали ще ти даде ъпдейт. Според мен (лично мнение), Icy е върха - лека, бърза, трепач е. Мисля да помахам за сбогом на Сидия.

Публикувано

Еми те в сидия ми излязоха днес след рестора 7 ъпдейта, но нищо немога да инсталирам от нея и инсталирах bossprefs от Icy, но никакви ъпдейти не ми излязоха, а в сидия ония 7 си стоят още.

Публикувано

Аз също не мога да кача ъпдейтите на Cydia при чисто нов рестор.

Публикувано

Е ясно, качил си последните поравки на боспрефс, това, което и аз ДНЕС съм ъпдейтнал. Сидия ъпдейтите все пак ще са повече, тя не е на Дев Тийм-а, а на Дж. Фрийман. Нормално е. А ти явно си с последните писъци на модата в момента в телефона. Не се пали, ще дойдат ъпдейтите рано или късно :mrgreen:

ЕДИТ:

Сидията я е хванала бъгавинята... от както излезна 3.0 - КРАЙ (Антъни знае защо е КРАЙ :lol: )

При мене винаги зарежда с 2 рефреша, а сега имам 3 ъпдейта, вкл. и Сидия инсталър някакъв, и всичко мина току-що гладко - ъпдейтнах. Какво правите с вашите бангии, не знам :lol:

Публикувано

Звяр, Icy не е на DevTeam, a на RipDev. Нямат нищо общо. Край! :mrgreen:

А Cydia не мога да разбера защо прави тези проблеми. Може би защото джейлвам с 0.72 и качвам и Icy с него. Преди направих джейл с 0.71 и там нямаше дори опция за Icy, а си го качих през Cydia.

Публикувано

Тони,всички имаме ядове със сидиа в началото. Аз пробвах и с 071,и с 072. Няма разлика.24h мъки, и после всичко е на 7,5(цитирам Дзвера :lol: )

П.С. Icy изобщо не го ползвам.

Публикувано

Пич, проблемите с Cydia бяха в първия ден на излизането на джейлбрейка. Все пак имам някаква идея относно Iphone :lol:

П.П.

Реших проблемът. Направих джейл отново, като този път избрах да не ми качва Icy. Cydia се ъпдейтна без проблем, а Icy си ми стоеше от предишния джейл. Сега ще си направя рестор и ще джейлна без да качвам Icy.

Публикувано

Хуу де, РипДев, ДевТийм, СедемНаДва, 5:0, има ли значение, не е на Сидия. КРАЙ :lol:

Абе рано или късно ше кацнете на Айси, ама са ше си трая. И докато при Сидия все още нищо не е дори на шес (6), при Айси е на 7,5 още от началото :lol::lol::lol:

Публикувано
Пич, проблемите с Cydia бяха в първия ден на излизането на джейлбрейка. Все пак имам някаква идея относно Iphone

Е, не ти светкам какво е топла вода :lol:

Аз се мъчих до 14.00h днес. Не искаше да ъпдейтне sbstoggles, даваше някакъв error. После изведнъж всичко се оправи.

Публикувано

Сидията се сбъгяса, нема кво да си кривиме душите. А кога ще се оправи..... никой не знае :mrgreen:

Публикувано

Никога не съм слагал Icy, а със Cydia нямам никакви проблеми.

Единствено днес ми даваше грешка при ъпдейт на sbsettings toggle, но проблема беше в пакета и/или репото, тъй като малко по-късно си се ъпдейтна без проблеми. Преди малко ъпдейтнах и самата Cydia без никакви усложнения. Сега дори работи по-бързо от преди.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...