KurtiMakarov Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Маи може да се маха само на 3Г Цитирай
mupo Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 Няма как да го махнете, това си е част от операционната система и е полезна функция. Ще свикните. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 При мен след ъпдейт на itunes до 8.2 ми изчезна вариянта за Shift+Restore. Излиза ми "Restore and update" и ми дърпа заводски firmware през itunes. Ще пробвам с него, пък дано стане Ся па unknown error 13 Сменям компа.. Edit: На 2 висти не стана номера с redsn0w, стана на ХР. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 4-5 тела отключих с вистата, не е от нея. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 26, 2009 Публикувано Юни 26, 2009 При мен след ъпдейт на itunes до 8.2 ми изчезна вариянта за Shift+Restore. Излиза ми "Restore and update" и ми дърпа заводски firmware през itunes. Ще пробвам с него, пък дано стане Ся па unknown error 13 Сменям компа.. Edit: На 2 висти не стана номера с redsn0w, стана на ХР. Какъв ти е проблема със заводския фърм? Нали си с 2Г? Аз го ресторвам точно по този начин,и никога,ама НИКОГА не съм имал проблеми с wi-fi(най-често срещани при 2.2.1), или с каквото и да е друго. Ресторваш,jail&unlock с redsnow, като посочиш пътя за файла: C:Documents and SettingsAdministratorApplication DataApple ComputeriTunesiPhone Software Updates/ iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw(ако си с WinXP). Цитирай
cvalio Публикувано Юни 27, 2009 Публикувано Юни 27, 2009 Всичко мина перфектно :mrgreen: благодаря на mupo ! засега ми липсват OfflineMaps и някои др. дреболийки с които бях свиканал, но .... чакаме Цитирай
MeocX Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Пичове, колко време трябва да седи на тоя екран с "Uploading ramdisk"??? Цитирай
MeocX Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Значи имам проблем... седи вече поне 15... съвет? да спра и да почна пак? Цитирай
MeocX Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Хм.... каза DONE и се ресетна... да видим :-) Рестарира се и нищо не се е променило... със стария firmware съм. Странно... EDIT: Нищо не става. Пробвах няколко пъти с един и същ резултат. Всичко е ОК, докато остане 15мин на Uploading Ramdisk екрана. После redsn0w дава DONE, iPhone се рестартира и нищо ново :-) Да уточня - аз съм още с 1.0.2 и не съм ъпдейтвал нагоре никога. Сега реших, че може да пробвам с 3.0, но не иска да завърши операцията по някакви причини. Опитвам се да Virginize-на baseband-а, засега без успех. Това е което ми идва на ум. Някой ако има идеи ще съм благодарен. Цитирай
emco83 Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Първо прочети това viewtopic.php?f=9&t=50 след това мини на 3.0 Цитирай
Adamov Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано на: Вто Юни 30, 2009 11:41 pm Да уточня - аз съм още с 1.0.2 и не съм ъпдейтвал нагоре никога. :eek: :eek: :eek: Искам автограф от теб. Моля те! п.п. Качи си телфона до 2.0.2, след което unlock, jailbreak и активиране. След което рестор до 3.0 и следваш стъпките за redsn0w. Нали на предполседната стъпка гасиш телефона и тогава даваш Next? Цитирай
iphone_developer Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано на: Вто Юни 30, 2009 11:41 pm Да уточня - аз съм още с 1.0.2 и не съм ъпдейтвал нагоре никога. :eek: :eek: :eek: Искам автограф от теб. Моля те! п.п. Качи си телфона до 2.0.2, след което unlock, jailbreak и активиране. След което рестор до 3.0 и следваш стъпките за redsn0w. Нали на предполседната стъпка гасиш телефона и тогава даваш Next? Мен направо ме уби като го четох.Не е ли по добре направо да направи един рестор с Custom Firmware? Цитирай
bombastyk Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Да се включа и аз. Най на края се реших да мина на FW 3.0 и благодарение на Thunder всичко мина без преблем. Цитирай
MeocX Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Благодаря на всички наоколо :-) След няколко restore-а: с custom 2.2.1, с iTunes 3.0 и после redsn0w 3.0 всичко вече е ОК :-) Автографи раздавам на воля след 19ч. П.П. Да не забравя да кажа, че имах и проблем с USB-тата на кутията отпред и restore-а fail-ваше заради тях. П.П.П. Колкото до това защо бях с 1.0.2 има една хубава поговорка: "Ако си работи, не го поправяй". Но все пак ми писна да няма никаква поддръжка и засега не съжалявам за ъпгрейда. Отново благодаря на всички :drinkingcheers: Цитирай
sofiya_ryseva Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 При мен не се получава ,тегля приложенията но "The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported" не изчезва от iTunes-a .Не мога да дам restore . Цитирай
VooDooTo Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Тъй като чак сега се прибрах от Кипър и седнах да правя ъпдейт до 3.0. Първо да кажа, че бях със 2.2.1 Firmware. Телефонът ми е 2G. Но съм със Windows 7 RC1 и докато правех ъпдейт RedSn0w ме изхвърли и iPhone-a заби на Downloading Jailbreak Data. След това го изключих и вече пуснах ultrasn0w със администраторски права и с отметката за Windows XP SP2. Но стигам дотам, че когато процеса на компютъра свърши и ми изпише Done, iPhone започва да зарежда и пише Downloading Jailbreak Data и след това си стой така. Какво да направя? Вече се чудя. Пробвах да върна по-стара версия, но iTunes нещо не иска да ми покаже телефона и не мога. Edit: оправих се, инсталирах наново iTunes, защото явно се беше скапал. Сега всичко е наред Цитирай
k_rukov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 момчета моля помагайте. Iphone 2G FW 1.1.4 опитах да Update-na на 3.0 original with redsn0w. Така както се сещате стана голяма боза. Сичко си върви само дето не засича сигнал за мрежа / м-тел , глобул , вивател / . свалих 3.0 custom и нощо не стана. Сега кво следва да направя ??? Телефона ми е забил на началния екран в момент / ябълката/ и ни мърда ни шава .... PLS помогнете Цитирай
k_rukov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 сега го restore-нах от Itunes-на и маи го заключих щото ми пише "does not support that kind of SIM card" сега кво да правя ? хептен я сбозясах. Сега коя версия ми е телефона ? а бе воабще ако може някой да помогне да каже кво да правя / подробно / много ще съм му мерси Цитирай
Anthony Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Абе ти да четеш не можеш ли? На първата страница е описано като за КРЕТЕН. Цитирай
k_rukov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Мерси за мнението ... много ми помогна. Явно не съм чел, или съм чел но не съм разбрал. или съм чел ,но съм кретен и за това не съм разбрал - избери си едното от 3те не мисля че това е от особена важност. Бих бил благодарен ако ми някой все пак реши да помогне Цитирай
Anthony Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Не, няма кой да ти помогне. Миро е положил къртовски труд да направи ръководство с картинки, така че и кучето ми да се справи. Това, че те мързи да направиш всичко описано, не значи, че някой е длъжен лично да се занимава. След малко ще изтрия излишния спам. Хубаво е да се научи човек да се справя сам с проблемите. В случая имаш и отлично помагало. Цитирай
k_rukov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 братко стига си обиждал , каквото е написал миро съм го направил ама нещо не стана ! изчел съм цялата тема и не знам какво да правя. В момента телефона ми е ресторнат от бутона рестор в Itunes. не знам до каква версия е понеже ми е заключен и Itune-са не ми дава да го отворя понеже не разпознава сим картата. Бих се радвал ако си преглътнеш българщината , и ако не помагаш / понеже маи форумите за тва се правят / , то поне не пречи и не поствай ... как ги нарече - "спамове" Цитирай
mupo Публикувано Юли 8, 2009 Автор Публикувано Юли 8, 2009 Направи ли нещата от т.2 докрая или само т.1? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.