k_rukov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 всичко съм направил , но забележи че го правя от fw 1.1.4 и следвам твоите стъпки / поне ми казаха че не трябвало от fw 1.1.4 да го правя за това мисля че нещата не са наред / Цитирай
tonygti Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Еми трябвало е до 2.x.x да ресторнеш, а не направо до 3.0 OS Цитирай
Anthony Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Абе стига глупости. Няма никакъв проблем до 3.0 да го ресторне. И лъже като циганин, че е направил всичко. И да ни ми дрънкаш за българщина и подобни простотии, че почваш да ме дразниш и ще се наказваме. Няма човек в света, чието 2G да не се отключило след тази процедура. Цитирай
cvalio Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Направи ли нещата от т.2 докрая или само т.1? ..... Няма човек в света, чието 2G да не се отключило след тази процедура. абсолютно вярно - точно по тази процедура съм отключил ШЕСТ броя 2G - без никакъв проблем. Ти просто само си го ресторнал и не си продължил нататък (или си продължил "кьопаво"). Затова mupo ти задава този въпрос. Щом не ти разпознава картата - значи си спрял до там - това е естествена стъпка от процеса и просто трябва да продължиш. А да се заяждаш с Anthony ........ просто е....глупаво ! Видя ли какъв е ранга му във форума ? Имаш ли идея, на колко такива като теб ( и мен да речем ) е помогнал ? Колко знае и колко може ? и т.н и т.н. Цитирай
Anthony Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Убеден съм, че след толкова писане, вече е седнал и направил всичко степ бай степ и сега му работи. Дали ще има мъжество да си го признае? Цитирай
cvalio Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 да бе ..... ( и на двете предположения - ако ще после ме прекръсти на Тома Неверни ) Цитирай
Adamov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Anthnoy моля те не се ядосвай и вбесявай. Неблагодарници ще има винаги (не визирам никой конкретно). Хората не могат да проуменят, че ние за нас си го знаеме и ако бяхме други нямаше да ни дреме на шпека и да не напишем и един ред тук. Цитирай
mupo Публикувано Юли 9, 2009 Автор Публикувано Юли 9, 2009 каквото е написал миро съм го направил ама нещо не стана ! изчел съм цялата тема и не знам какво да правя...... всичко съм направил , но забележи че го правя от fw 1.1.4 и следвам твоите стъпки / поне ми казаха че не трябвало от fw 1.1.4 да го правя за това мисля че нещата не са наред / Всичко си направил на куково лято. Нека видим как си описал "проблема" на друго място в интернет пространството: След като успях да го включа просто кликнах Restore в Itunes-a и Itunes-a почна да сваля някаква версия / да предположим последната !?! / след което го restore-нах с нея и сега ми е заклщчен / надпис "Emergency calls only" /Въпроса ми е - И сега какво ? да го рестор-вам ли ? да го джейлбрейквам ли какво да го правя ? Като го включа в Itunes ми показва "does not support Sim card" / от където съдя че телефона е locked / Сега интересно как ти работи телефона? Аааа да, вярно, дали са ти линк към процедурата описана в първия пост и ти си направил това дето е обяснено с картинки. ок пуснах му redsn0w без restore щото нямаше как да цъкна ресторе / does not support SIM card / сега ми засича М-тел ама не може да набира нито може да бъде изран номера ми. Рестартирах го и сега пак ми стои надписа "Searching..." Но след малко..... Телефона автоматично без да го пипам намери м-тел може да звани и може да му бъде званяно !?! как стана тоя номер не знам дано да не е за 1-2 дена така И после Anthony ти бил крив с въпроса си... Абе ти да четеш не можеш ли? На първата страница е описано като за КРЕТЕН. но ти реши, че те нарича кретен. Цитирай
alfanasko Публикувано Юли 9, 2009 Публикувано Юли 9, 2009 всичко направих и ме изхвърля от цидия а за аппсторе ми дава канон нонект то итунес сторе Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 9, 2009 Публикувано Юли 9, 2009 Инсталираната при джейл-а сидиа е бъгавка. Опитваш до победа-след ъпдейта ще стане ок. Все пак -провери си и-нет връзката(wi-fi или каквото ползваш). Цитирай
Adamov Публикувано Юли 9, 2009 Публикувано Юли 9, 2009 всичко направих и ме изхвърля от цидия а за аппсторе ми дава канон нонект то итунес сторе Бас ловя, че си инсталирал и Icy. п.п. И моля те, пиши текста от съобщенията на английски, след като българският видимо те затруднява. КАНОН НОНЕКТ не значи нищо !!!!!! Цитирай
bILLY Публикувано Юли 11, 2009 Публикувано Юли 11, 2009 Прецаках си супер яко тела със SyncApp и некви hackertools, как се справих: Така да обобщя за всички които немогат да си оправят си отключат и джейлбрейкнат телефоните както трябва ... значи стъпките са същите само, че в айтунс настискате просто рестор (без шифт!) и почва да дърпа фирмуера от официалния сайт, не едитван не докосван и след преключването на операцията телефона ще бъде заключен изцяло а после пускате редсноу и по същия начин като задавате пътя към същия фирмуер, аз съм с Уиндоус Виста и при мен фирмуера е в папка C:UsersbILLYAppDataRoamingApple ComputeriTunesiPhone Software Updates накрая имате ънлокед, джейлбрейкнат телефон със оригинален фирмуер последен официален релийз, мерси. пс. разликата е там, че като натиснете само рестор - айтунс-а намира най-новия фирмуер за вашия тел и го инсталира (за предпочитане е както казва автора на темата). Цитирай
mupo Публикувано Юли 11, 2009 Автор Публикувано Юли 11, 2009 bILLY, разликата е, че не дърпате вие FW, а iTunes, иначе двата файла са напълно идентични, тъй като се теглят от едно и също място. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 11, 2009 Публикувано Юли 11, 2009 И според мен, процедурата при, която се дърпа автоматично от iTunes, е по-бавничка от предложената от mupo. Цитирай
versace_bvlgari Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 Здравейте на всички искам да попитам докарахами един iphone 2G 8GB от америка заключен .Когато го свържа с itunes телефона ми го засича обаче когато чукна върху телефона не ми излиза SUMMARY и всички останали категории и не мога да започна процедурата на миро за джейлбрек.Телефонат така си дойде и не влиза в менюто с бг карти някакви идеи да започна процедурата за джейлбрек -унлок 3.0 фирмуре. Благодаря предварително Цитирай
Severus Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 Няма и да ти излезе! Това е екран от iTunes Цитирай
versace_bvlgari Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 Значи няма да мога даго джейлна и отключа . Цитирай
Severus Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 Ще можеш. Просто чети внимателно указанията. Не търси този екран на телефона, а на iTunes на компа. Цитирай
mupo Публикувано Юли 12, 2009 Автор Публикувано Юли 12, 2009 versace_bvlgari, вкарай телефона в DFU или Recovery Mode и ще ти излезе бутона за Restore. Цитирай
versace_bvlgari Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 :blonde: Миро много ти благодаря за съвета всичко мина идеално с две думи ЗЛАТЕН СИ .. Цитирай
juicyj Публикувано Юли 25, 2009 Публикувано Юли 25, 2009 Може ли да попитам ще има ли проблем ако от 1.1.4 сложа направо 3 фирм, че неразбрах от предната страница дали има или няма проб Цитирай
cvetty Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Така... официално вече съм със 3.0!Направих и Jailbreak, не съм правила само restore, и това което си беше в тел-а си остана (контакти, музика, видео, снимки) После, когато свързах тел-а с iTunes видях, че нямам никакви apps но музиката си стои и не мога да правя нищо, нито да трия.Какво да правя сега? Цитирай
mupo Публикувано Юли 29, 2009 Автор Публикувано Юли 29, 2009 Къде нямаш Apps? В телефона или нямаш таб Applications в iTunes когато маркираш телефона? И какво искаш да изтриеш, а не можеш? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.