cvetty Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Така не мога.Напиши ми на ЛС skype-a си.Имам много въпроси! :neutral: Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Здравейте. имам мн сериозен проблем - с 2G модел съм и бях сложил къстъм 3.0 обаче днес зацепи след месец без проблеми. в момента немога да го вкарам в ДФУ за да ресторна, РС не го разпознава. някой знае ли програма или метод как да го вкарам в ДФУ Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Защо не можеш да го вкараш в дфу,че ми стана интересно? П.П. Пробвай да задържиш Home, докато го слагаш на док-а/кабела. П.П.2: Erase All Contents and Settings(отнема над час) ще изтрие джейл-а и ще го вкара принудително в Recovery mode. Тогава компа ще го "види". Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 нито itunes, нито редсноу го разпознават, нестава и с познатите методи с home + power когато го стартирам и е включен с РС се появява все едно е в рекавъри мод /кабелчето/ знаеш ли дали има някакъв софтуерен начин за ДФУ Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 първоначално не ми работеше и home butona но после спече всичко Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 да и това с erase пуснах но уви пак не го познава... правил съм доста рестори но тоя път ми дойде от нищото това дори несъм инсталирал нищо просто Home бутона отказа и сега няма никой Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Отказал хоум + неработеща букса(вероятно) - намирисва на изпускане или влезла влага. Софтуерно дфу имаше за 1.1.4 - ZiPhone, на 3.0 не вярвам да тръгне. Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 интересното е че когато задържа home+power си спира мн странна ситуация, и нямам никаква идея какво може да е Цитирай
mupo Публикувано Август 8, 2009 Автор Публикувано Август 8, 2009 Натиснете Sleep/Wake и Home бутоните за 10сек. Пуснете Sleep/Wake бутона и продължете да държите Home бутона докато iTunes засече iPhone в рековъри режим. Гледам има и алтернативен метод, но ако наистина не ти работи Home бутона няма да успееш да направиш jail и unlock 1.) Теглиш това http://www.sendspace.com/file/93fx932.) Разархивираш в C:/DFU/ 3.) Свързваш телефона с компютъра и затваряш iTunes 4.) Отиваш в Start -> Run 5.) Пишеш c:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 за съжаление и това неработи, пробвах го по рано въобще не тръгва значи пак да обесня ситуацията ми е такава, към момента сомо мога да го изключа с home+power и да го пусна с power като стои на логото или ако е с кабела стои с itunes+ кабел не влеза в ДФУ чрез бутоните Цитирай
Alxx® Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Погледни дисплея докато е на кабела, и виж пише ли нещо за ICC ID? Имах подобен проблем на твоя с един тел. Оказа се накрая че е изпушил контролер от влезла влага.R.I.P.-отиде за части... Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 няма стандартние екран е когато е в рекавъри мод имаш ли идея защо не ми зарежда въобще след като му дадох Erase.... от самия телефон в момента стои на логото от 10 мин Цитирай
mupo Публикувано Август 8, 2009 Автор Публикувано Август 8, 2009 за съжаление и това неработи, пробвах го по рановъобще не тръгва значи пак да обесня ситуацията ми е такава, към момента сомо мога да го изключа с home+power и да го пусна с power като стои на логото или ако е с кабела стои с itunes+ кабел не влеза в ДФУ чрез бутоните След като се изключва при натискане на Home+Power значи действително не ти работи Home бутона. Единствения начин е да се отвори и да се смени самия бутон, което не е лека задача. Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 но нали само с power неможе да се изкючи ако е зацепил, трябва и home това ми дава малка надежда че работи прав ли съм или греша? Цитирай
mupo Публикувано Август 8, 2009 Автор Публикувано Август 8, 2009 С Home+Power го рестартираш, а не го изключваш. Ако е забил с Power може да се изключи.....мисля Не ме карай зорлан да си забивам телефона. Цитирай
crasio Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 не сигурен съм че само с power не става, питал съм за това в apple магазин ще го мъча, благодаря момчета Цитирай
avgusto0 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 на 0.3 върви ли Winscp с tunela за да влизам в телефона или не? Цитирай
tonywoolf Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 На 0.3 не знам дали върви, но на 3.0 върви iPhone Tunel Suite 2.7. Ето вижте това:Ето как да накарате iphone tunnel-a да работи под 3.0 1- Отидете в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel и преименувайте iTunesMobileDevice.dll на iTunesMobileDevice.dll_Original. 2- Копирайте iTunesMobileDevice.dll от C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel Иначе WinSCP върви през Wi-FI нормално. Цитирай
avgusto0 Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 през дата кабела бачка ли? без Wi FI Цитирай
bombastyk Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Това ще ти помогне HOWTO: SSH без WiFi Цитирай
R32 Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Привет на всички.След ъбдейт от FW 2.2 към FW 3.0 имам следния проблем.Имам обхват набирам,но когато ме потърсят и ми се включва гласова пощта.Направих рестор със set up new и се оправи,но за един ден.После старата песен на нов глас :cry: :cry: :confused: :confused: .Телефона е 2Г-8гб.. .Благодаря предварително. Цитирай
Grievous Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Кой оператор ползваш, сим картата от старите ли е или нова. Имаше подобен случай с един мой приятел, той набираше, но него не. Оказа се някаква странна функция активирана от оператора, в случая Глобул. Разлика беше само една, той беше с 2G. Цитирай
R32 Публикувано Август 15, 2009 Публикувано Август 15, 2009 Телефона е 2Г на кръсника ми.С карти на вивател(ваучер и договор) неработи.Слагам мойта сим карта на мтел и няма проблем :confused: :confused: .Без проблем ме търсят.Дай те съвет какво да правя???Ако е някаква функция от оператора как да е премахна?Благодарности предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 15, 2009 Публикувано Август 15, 2009 Сложи вивателската, и набери #21#. Ако се оправи-значи проблема е бил в оператора. Повтори процедурата и с другата карта. Цитирай
R32 Публикувано Август 15, 2009 Публикувано Август 15, 2009 Пробвах и нестава.Като набера #21# ми дава грешка.След това пак се набирам от друг телефон и нищо.Гласова пощта :confused: :confused: :confused: .Други идей??? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.