Alxx® Публикувано Август 15, 2009 Публикувано Август 15, 2009 Vivatel лого и настройки с премахнат call forwarding active[download:fck13isx]http://4storing.com/mtil7u/49e6c3fba84836bc7462ddad3c9d1ae9.html[/download:fck13isx] Разархивирате, и получената папка копирате с която изберете програма(iFunBox,WinScp,DiscAid) в SystemLibraryCarrier Bundles. Рестартирате. Пробвай тази папка дали ще оправи проблема.Щом с ментел нямаш грижи,то проблема е само в нея. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 15, 2009 Публикувано Август 15, 2009 28403 Vivatel [download:13e8zx0x]http://www.2shared.com/file/7189821/2349d5eb/28403.html[/download:13e8zx0x] Цитирай
R32 Публикувано Август 15, 2009 Публикувано Август 15, 2009 Мерси.По-късно ще пробвам и споделя какво е станало.Благодаря отново. п.п. Сега се занимавам с един 3G(S) 32 GB-чисто нов.Няма такъв телефон,страшен е. Цитирай
avgusto0 Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 какво се слага за новия update appsinc или mobilepach като преди? като четох не ми стана ясно кое е по добре, разбрах че ги има и двете Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 Слагаш си AppSync for 3.0 от Cydia и не се занимаваш повече с глупости. Цитирай
the_road Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 Аз съм 2G 2.2.1 изтеглих всичко което е описано по горе в темата и следвах описанието, но при опит за рестор за да мина на 3.0 ми даде грешка "The iphone could not be restored. An unknown error occurred /0xE8000068//" какво значи това? помощ! Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Вкараи го в DFU режим и опитаи тогава restore,трябва да се получи. Цитирай
Gribbo Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 Здравейте, днес се захванах да си упдейтна 2Г-то до 3.0 и ооооо изненада. Свалям си всички необходими нещица описани в темата и му давам ъпдейт през Туньо след като си качи новия фирмуеър изненадващо не ме попита дали искам да го сетна като нов викам нещо не е кат хората и пробвам да се обадя от него и за моя изненада не се налага да го ънлоквам!?! Не знам колко време ще продължи да работи така, но сега ще го джейлна да видим какво ще стане Цитирай
Severus Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 Няма нищо изненадващо Модемът на 2G няма промяна и съответно въобще не е докосван от рестора. Цитирай
mupo Публикувано Август 30, 2009 Автор Публикувано Август 30, 2009 Gribbo, няма нищо изненадващо, стига да правиш разлика между "ъпдейт" и "рестор" Цитирай
Sir T Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 здравейте .. следвайки плътно упътването успешно минах iPhone-а на жена ми към 3.0, след като пуснах sync, за да и върна контактите от Outlook тъпия iTunes заби и в момента телефона стои на стартиращото лого (apple-a) и на съвсем леко напълнен бар за синхронизация. Рестартирах го home+power - същото. iTunes го разпознава, но като му дам sync - никаква промяна в бар-а на дисплея на телефона?! iTunes пише syncing calendars и нищо не помръдва?! Требе го оправя, защото ще ме утепа жена ми като се събуди утре ... ПОМОЩ! пс. оправих го .. благодаря. Упътването работи чудесно, проблема беше в задклавиатурното устройство. :redface: Цитирай
Sir T Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 След като всичко заработи както трябва на 2G (версия 1.1.1) след снощния ъпдейт до FW 3.0 (всички неща дръпнах от първия пост на темата и следвах стриктно инструкциите) днес на няколко пъти при входящо обаждане ми дава "телефона е изключен или няма връзка с номера". Изходящите обаждания са възможни, но на няколко пъти входящите бяха проблем. След рестарт на телефона се оправя моментално. Отделно горната задна част на телефона е топла за разлика от преди и батерията му замина напълно преди за 7 часа при 10 мин разговори днес, а бе зареден сутринта до горе. При старата версия нямаше никакъв проблем с тока?! И блутуута и WiFi не са пускани дори. Телефонът също не е човъркан днес изобщо, за да е глътнал толкова много батерия?! пс. Отново повторих процедурата с FW 3.0 -> redsnow 0.8 този път не сложих Cydia, само unlock и отново са ограничени входящите обаждания. Телефонът е с карта на Mtel и убедително твърди "телефонът на абоната не е включен или се намира извън обхват". Направя ли изходящо обаждане от iPhone-а веднага след това се "отпушват" входящите обаждания, но малко след това става същото ... Не мога да ресторна версия 1.1.1, защото ми забива iTunes и започнах зловещо да съжалявам, че го ъпдейтнах Къде може да е проблема? пс2. След като мина още един ден, реших да допълня какво се случи. Виждам, че няма никой да ми отговори на личните съобщения или постовете ми тук и отново направих цялата описана процедура от първа страница наново. Само, че този път след като сложих FW 3.0 не сложих Cydia, а само отбелязах да бъде ънлок-нат. Забелязъх, че всичко е наред, но телефона не е кирилизиран. Това се случва чак след синхронизацията с iTunes (8.2). След синхронизацията започват и проблемите. Затова последния път не синхронизирах телефона, за да върна контактите и снимките. Вече цял ден телефона няма проблеми с входящите и изходящите обаждания, не грее и не хаби поголовно батерията. Колкото и идиотски да е ще препиша телефоните на ръка (за щастие phonebook-а на жена ми е със само 120 контакта, докато моя е с над 900) и няма да се занимава повече с пустата пущина. Съжалих многократно, че не го оставих на версия 1.1.1 и ъпдейтнах, но остава въпросителната защо се получава този проблем?! Цитирай
ryderss Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Здравейте, имам един проблем, преди седмица този процес го направих и стана. Вчера тръгнах да ъпдейтвам 2g-то и се прееба, тръгнах пак да права този процес да го откл. обаче не става, а й от itunes не мога да го ресторна, пише ми : "The sim card inserted in this Iphone does not apperar ot be supported. Only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate Iphone. Please insert the sim card that came with your iphone or visit a supported carriers store to receive a replacment sim card. Господа, спасявайте ме, предварително благодаря за отговора, имам и скайп Mr__Show Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 И двамата не четете, или по–скоро четете както дявола евангелието ... Единия говори проблеми с рестор от 3.0 до 1.1.1 и ъпдейт, без да вижда, че много пъти е коментирано поява на проблеми, ако синхронизира от бекъп,и че трябва да даде Set as new в края на процеса, а другият иска да ъпейтва, не да ресторва, и не се сеща да опита рестор през ДФЮ, и да види в кой момент и как трябва да включи софтчето за ънлок и джейл... Цитирай
ryderss Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 с две думи ламерска работа се получава Sladichuk: "–Пенчо, бе, чети! Пенчо не чете.... –Пенчо, бе, чети, бе! Пенчо не чете..." Цитирай
Sir T Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Добре, не четем ... ламери сме ... ок. Някой да ми обясни защо след като телефона е ъпгрейднат до 3.0, ънлокнат спазвайки всички версии и обяснения от пост 1 в тази тема и всичко му работи идеално преди да се синхронизира (as new .. ) от iTunes грее, не може да приема входящи обаждания и батерията му изчезва за часове?! А до извода, че това се случва преди синхронизацията разбира се стигнах блъскайки си главата сам. Май предъвквате едно и също, но като има друг (различен) проблем си налягате парцалите и Миро включително се направи на разсеян и не ми отговори на личното съобщение въпреки, че го получи още докато бях онлайн .. преди два дни?! Да си ми е за урок да не пипам работеща машинка... Благодаря anyway! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 По спокойно с тона. Случайно да си с глобулска карта? И,Имаш ли меню Network/Cellular data в телефона? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Ей, ама ти си и неблагодарен, бе, това за set as new, доколкото си спомням, май го разбра когато говорихме, нали с теб беше, ако не се лъжа... А за останалите ти въпроси също има тонове изписано във форума, ама някой май трябва да ти го сервира лъжичка по лъжичка, ако може и сдъвкано, че по–лесно да се преглъща,нали? Sir T Заглавие: Re: Unlock/Jailbreak на iPhone2G FW 3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)Папка: Входящи Минах отново цялата процедура и всичко си тръгна отново добре. След това обаче iTunes ме пита дали да ресторне от предишния back-up и там забива отново.. Поради употребата на WinMobile устройства прецених, че така ще върне контактите, а то явно си прави рестор на фърмуеъра .. Сега го правя отново като ще прескоча проблемната стъпка. Явно се бъгва нещо глупавия iTunes. Имам синхронизирани контактите на още едно място - накарая ще ги хвърля само тях. Благодаря ти за отклика и съжалявам, ако съм нарушил правилата на форума ... нямам този навик. Sladichuk Заглавие: Re: Unlock/Jailbreak на iPhone2G FW 3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)Папка: Изпратени Ами не даваш адекватно инфо... отново и тук. На какъв фърм е бил тела преди да се пробваш, и дали е бил ФО или ФЗ, с какъв айтюнс се опитваш да направиш процедурата, и с какво го отключваш и джейлваш, има вероятност от това да е, иначе, при редовни всички тези манипулации, няма начин да запецне точно на синхронизирането. Опитай да го set as new след рестор& джейл,а след това задай наново настойки за синх. Контакти, мейл адреси, букмаркс за сафари и др. се помнят не от айтунс, а съотв. програми в компа, и няма да ти изчезнат, но няма да синхронизира предишни рингтонове, музика, апликации и прочие, ще трябва наново и тях да зададеш. Цитирай
mupo Публикувано Септември 13, 2009 Автор Публикувано Септември 13, 2009 Sir T, нима трябва да ти отговоря задължително на ЛС-то? Нима трябва винаги да ви търся аз темите с търсачката? Нима аз нямам нищо друго за правене освен да стоя във форума и да отговарям на въпроси? Нима след като съм видял ЛС-то ти на другия ден не ми е разрешено да съм забравил за него? Ако искаш може да си сменим местата за 1 ден, да те видим ти как ще се справяш с постоянно пълна Кутия за ЛС-та, постоянното им триене и след 2-3 дни пак да е пълна. Все пак ето, ти пак две теми в които са обсъждани тези два проблема. (Ех тази търсачка) viewtopic.php?f=46&t=1377 viewtopic.php?f=8&t=1022 Не виждам какво общо имат контактите с проблемите ти, но все пак кажи от къде ги синхронизираш? При процедурата си слагай Cydia, но не и Icy и след като приключиш влез в Cydia и я актуализирай до последната версия (ще ти предложи). Както ти се каза, а и явно си го правил така давай Set as new в iTunes. П.П. alxx, с карта на М-Тел е. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Sir T, ти си ужасно неблагодарен тип. Явно считаш, че тук сме ти длъжни с нещо? Може би защото си благородник? Сър Т, със синята кръв. Да знаеш едно от мен - кръвта е синя само в рекламите на дамски превръзки. А това Т всички се досещаме, че идва от дума, която означава обратното на остър. От мен получаваш БАН за наглостта ти. Цитирай
Emoldinho Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Здравейте.Тази цялата процедура, описана от Миро, я правя. Един път я направих и всичко си вървеше както трябва на телефона но след като инсталирвах програми и теми от icy нещо телефона блокира и излезе само ябълката пробвах се на ново да го инсталирам пак по същият начин който е описан но .... стига до процедурата Downloading Jailbreak Data....а процедурата на пс-то свърши но не стига до процедурата с ананаса бихте ли ми помогнали Sladichuk: Колко пъти да ти се казва да спазваш правилата, вкл. и за грамотно писане? И нямаш ли малко усет КАК точно да ги прилагаш? Направо вземи следващият път да цитираш не само едно ръководство,но цялата тема с всички постове преди твоя, и изчакай да видиш последствията! Светкавично се запознай от А до Я с този раздел–ПРАВИЛА!! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Първо му направи рестор отново. После спри айтюнс и тогава започни джейлбрейка наново! Когато приключи му дай "сет ес ню", и ако беше попрочел - щеше да знаеш че айси е доста бъгаво. Т.е. изобщо не го слагай при джейла. Инсталирай само от добрата стара сидиа! И чети!!! Има всичко, и никой от нас няма да свърши повече от теб,ако четеш. Цитирай
iGaba Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Извинявам се за въпроса, но как да си оправя iFunBox без помоща на WinSCP, каква друга алтернатива има, благодаря ви предварително :eek: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.