Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Sygic Europe - Turn-by-Turn GPS Navigation

Recommended Posts

Публикувано

Като си я купиш, ще видиш.

Публикувано

Аз се сблъсках със следния проблем:

При навигация в колата и пуснато зарядно от запалката към телефона батерията ми пада. С две думи iPhone-а консумира повече енергия отколкото зарядното му дава. Зарядното е някво "жълто" - пише 1000mah на него, естествено може да не са толкова. Питам някой има ли подобен проблем, за да знам дали е от него или просто iPhone-а със Sygic харчи доста ток, който зарядното от кола не може да му осигури.

Публикувано

От Пловдив до Банско нон стоп около три часа и остана доволно батерия. Т.е. аз нямам проблеми.

Публикувано
От Пловдив до Банско нон стоп около три часа и остана доволно батерия. Т.е. аз нямам проблеми.

Само да попитам на колко ти остана - пълна до горе - 100% или някъде посредата. При мен също бавно пада но пада.

Публикувано

На около 40% някаде.

---------------------

Mobile Maps America - North - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation Sygic Latest version: 7.71

[download:2mn06xtl]http://www.mediafire.com/dmxwyrw[/download:2mn06xtl]

Има ъпдейт за Sygic (7.71.1):

- added speed cameras and traffic lights as POIs

- voice instructions volume tuned up

- music playback not being interrupted by voice instructions

- GPS signal information improved

- added low battery status information

Публикувано
@tchav:

....

Така и направих, но получените карти не тръгват. Не намирам разлика например между картите на Гърция, тази, която си е с програмата и тази, която копирам от IDA, но едната работи, другата не. Между другото само инсталирах IDA и картите, но се съм пуснал, защото тестовия период е изтекъл, ако това има някакво значение.

Извинявай, че те заблудих. Все пак Sygic е кракнат само с Australia & New Zealand, тоест трябва да я копираш на компа, да я разопаковаш, да преименуваш файловете вътре и да я опаковаш наново, като да речем nzl, а не с оригиналното име.

Публикувано
Mobile Maps America - North - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation Sygic Latest version: 7.71

download.gif

Нещо не мога да я сваля...

Някой дали е подкарал новата версия с картите за България и Гърция?

Възможно ли е да се ползват едновременно карти на България и на Щатите?

Публикувано

Да ви каже моя проблем с показването на скоростта не мога да го оправя (iPhone 2G 2.2.1 + iGPS360).

наистина моля ако някой е имал такъв проблем и го е решил някак да сподели

Публикувано
По-лош? Сигнал на затворено как може да има, при условие, че ти трябва пряка видимост към сателитите?

Не пиши глупости със една друга марка телефон и със една друга GPS програма се свързвам от стаята си без да имам пряка видимост към сателита!Между другото съм забелязъл че и Wi-Fi на Iphone е доста слабо като обхват явно свързаноста на този телефон си е кофти това го казвам от личен опит с двата телефона не е просто предположение.

Поздрави

Публикувано

И би ли обяснил как точно става без пряка видимост? Много ще ми е интерсно да ти чуя умностите. Сигурно и в мазето хващаш сателити?

Публикувано

Те в Несебър,заради Митьо Очите толкова предаватели сложиха че туко виж и от мазето е докопал сигнал :lol:;)

Публикувано
По-лош? Сигнал на затворено как може да има, при условие, че ти трябва пряка видимост към сателитите?

Не пиши глупости със една друга марка телефон и със една друга GPS програма се свързвам от стаята си без да имам пряка видимост към сателита!Между другото съм забелязъл че и Wi-Fi на Iphone е доста слабо като обхват явно свързаноста на този телефон си е кофти това го казвам от личен опит с двата телефона не е просто предположение.

Поздрави

Не се базикайте с човека не виждате ли,че мрази явно Apple и техните продукти.Онзи ден бях 250 метра под земята в една пещера и имах GPS сигнал :lol::lol::lol: .Wi-Fi картата на Iphone не е никак слаба това,че ти нямаш опит с това устройство си е твой проблем :Wink: .Аз имам 3G и 3GS и съм много доволен като цяло от сигнала им :Wink: .И сега си вкарай нещо в главата: GPS сигнал няма как да има в стая,мазе или тоалетна :lol: защото ти трябва пряка видимост към сателит :Wink: .Друг път не говори глупости.

Edit: Да просто реших и аз да си направя шега :smile: .

Публикувано
И сега си вкарай нещо в главата: GPS сигнал няма как да има в стая,мазе или тоалетна :smile: защото ти трябва пряка видимост към сателит :Wink:

Оспамвайки още темата, ти пък как си имал сигнал на 250 метра под земята. Знаеш ли колко мазета с бъчви вино са това.

Публикувано

Поздрави

Не се базикайте с човека не виждате ли,че мрази явно Apple и техните продукти.Онзи ден бях 250 метра под земята в една пещера и имах GPS сигнал :lol::lol::lol: .Wi-Fi картата на Iphone не е никак слаба това,че ти нямаш опит с това устройство си е твой проблем :Wink: .Аз имам 3G и 3GS и съм много доволен като цяло от сигнала им :rolleyes: .И сега си вкарай нещо в главата: GPS сигнал няма как да има в стая,мазе или тоалетна :lol: защото ти трябва пряка видимост към сателит :Wink: .Друг път не говори глупости.

Edit: Да просто реших и аз да си направя шега :smile: .

Виж сега не мразя Iphone и само информативно имам такъв 3Г затова и чета и си помагам с този форум за което Благодаря.Не съм решил да се дразня с никои ако искаш ще кача снимки на телефона когато е свързан с сателита ВЪВ СТАЯТА телефона е Нокиа 5800 навигацията Garmin но никои неможе да ме убеди че връзка със сателита се прави само при пряка видимост пробвал съм и знам.

"И би ли обяснил как точно става без пряка видимост?" Не че се базикам със тебе но ако искаш ще ти дам нокията да я питаш как го прави аз немога да ти обясня понеже нямам ГПС във главата!

Някой от вас пробвал ли е със нокията която съм споменал по-горе ЛИЧНО че толкова много приказвате???

Публикувано

Стига спорили за тия пусти сателити. Не трябва пряка видимост, все пак не функционира със светлинни лъчи, а с радио сигнали, а те преминават през някои определени препятствия. Ако стаята има голям прозорец и сградата не е направена като бункер напълно е възможно да хване сателити вътре. Аз намирам сателити на 2,5 метра от прозореца, сградата е стара - 1902 г. и не е чувала за бетон. Живея на 2-рия етаж, над мен има още 3. Наскоро инсталирах Гармин на Нокиа 5800 и трябваше доста да почакам докато хване сателити, но стана.

Имам навигация Garmin C510, която има най-новата GPS антена - SIRF STAR III, определено дава по-точни данни къде се намирам, с iPhone-а по някои тесни улички губя обхват, и ако на него разчитам... ще се видя в приключение.

:rolleyes:

П.п. Цитат:

...aGPS would be more useful because you can even track locations when you are indoors or underground (provided you get cellular covergae).

... aGPS би било по-полезно, защото можете да проследите местонахождения когато сте в затворени простанства или под земята (при условие че имате мрежово покритие).

Публикувано
Аз се сблъсках със следния проблем:

При навигация в колата и пуснато зарядно от запалката към телефона батерията ми пада. С две думи iPhone-а консумира повече енергия отколкото зарядното му дава. Зарядното е някво "жълто" - пише 1000mah на него, естествено може да не са толкова. Питам някой има ли подобен проблем, за да знам дали е от него или просто iPhone-а със Sygic харчи доста ток, който зарядното от кола не може да му осигури.

Имах същия проблем с предишното ми зарядно - някакъв китайски боклук. Не можеше да смогне изобщо и батерията си падаше неумолимо. На всичкото отгоре ме предаде в най-гадния момент - в 5 часа сутринта в Унгария...Друг признак, който окончателно ме убеди, че зарядното е пълен смях - при напълно изтощена батерия изобщо не може да започне да зарежда телефона, дори и след 2 часа не може да отлепи грам.

В момента съм със зарядно на Griffin и засега нямам подобни проблеми - карам си с постоянно пусната навигация и едновременно с това си слушам музичка от телефон. Трябва да отбележа, че при тази изтощителна комбинация батерията се зарежда много бавно, но по-важното е, че не пада.

Сори за лекия offtopic, но имайте едно наум със зарядните.

Публикувано
Стига спорили за тия пусти сателити. Не трябва пряка видимост, все пак не функционира със светлинни лъчи, а с радио сигнали, а те преминават през някои определени препятствия. Ако стаята има голям прозорец и сградата не е направена като бункер напълно е възможно да хване сателити вътре. Аз намирам сателити на 2,5 метра от прозореца, сградата е стара - 1902 г. и не е чувала за бетон. Живея на 2-рия етаж, над мен има още 3. Наскоро инсталирах Гармин на Нокиа 5800 и трябваше доста да почакам докато хване сателити, но стана.

Имам навигация Garmin C510, която има най-новата GPS антена - SIRF STAR III, определено дава по-точни данни къде се намирам, с iPhone-а по някои тесни улички губя обхват, и ако на него разчитам... ще се видя в приключение.

:rolleyes:

П.п. Цитат:

...aGPS would be more useful because you can even track locations when you are indoors or underground (provided you get cellular covergae).

... aGPS би било по-полезно, защото можете да проследите местонахождения когато сте в затворени простанства или по земята (при условие че имате мрежово покритие).

Точно това изках!Доказателство за твърденията ти и ти ми ги даде за което те поздравявам :yeahthat: .

Публикувано

iphone_developer, ти говореше толкова уверено все едно си пробвал и знаеш но явно според тебе и някой други щом каже модеротора нещо то е верно или правилно е не е така.Аз го казвам защото съм го пробвал не просто така да се дразня понеже тук да не кажа всичките сте с ифони...

Стига толкова спам а да си караме по-тема...

Публикувано

Ако те локализира по клетките на оператора, това няма общо с GPS и обикновено съвсем не е точно.

Публикувано

Ох, как не ви писна да се врете по мазетата да търсите сигнали от космоса, не знам :D

Дайте по същество, някой успял ли е да подкара новата версия?

На този сайт някъде най-долу има версия 7.71.1:

цък

питането ми е някой дали я е пробвал и дали бачка? Аз самия я свалих, но не смея да я пробвам – не съм много в час и ако се омаже ще остана без навигация :Wink:

Ето и директен линк към новата версия:

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Надявам се някой да сподели отзиви

Публикувано
Ох, как не ви писна да се врете по мазетата да търсите сигнали от космоса, не знам :D

Дайте по същество, някой успял ли е да подкара новата версия?

На този сайт някъде най-долу има версия 7.71.1:

цък

питането ми е някой дали я е пробвал и дали бачка? Аз самия я свалих, но не смея да я пробвам – не съм много в час и ако се омаже ще остана без навигация :Wink:

Ето и директен линк към новата версия:

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Надявам се някой да сподели отзиви

Работи си съвсем нормално. Само дето не видях къде е тая оптимизация за GPS модула. Същата работа. Ако не се движа с кола под открито небе ще хване сигнал, ама не тая сряда, а другия петък.

Публикувано
питането ми е някой дали я е пробвал и дали бачка? Аз самия я свалих, но не смея да я пробвам

Бачка бе човече. Само преди да я замениш си издърпай от старата картите на Б-я е Г-я и гласа на Даниел, ако искаш да те напътства на български. За тях има и линк на първа страница.

Публикувано

Благодаря и на 2-ма Ви, не знам каква е оптимизацията, но много ще ме радва, ако спре да ми спира музиката на всяко кръстовище – това ми е проблема :Wink:))

Публикувано

при мен новата версия крашва-стига до червеният екран и като дам "съгласен" се спира?

може ли да се оправи?

и пак да питам -някой има ли идея защо на 2G 2.2.1+iGPS360+GPSSerial не ми показва момнетната скорост а дава само ''0 kmh''.

п.с Не знам дали сте забелязали, но при мен програмата дава че се намирам в лявата част на пътя вместо в дясната(или ако съм спрял на място ме дава че съм на отсрещната страна)-може ли да се дължи на това ,че австралия и нова зеландия са със ляво движение?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...