danivraca Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 имам да :Д не съм мн наясно....знам че сигнала е по-лош, когато съм в затворено пространство....друго не както казах съм почти инвалид Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 По-лош? Сигнал на затворено как може да има, при условие, че ти трябва пряка видимост към сателитите? Цитирай
strangesamedogma Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Аз имам следния проблем. Имах го и с ИДА сега и тук. Всичко точко, само дето изписва “изчакване на сигнал“ и дотам. Location services са на on. В същото време всички други програми си работят - xgps , google maps и т.н. Имам чувството че просто не иска да ми използва гпс-а. Както в xgps има за избиране на типа гпс (iphone 3g gps , gps module и т.н.) има ли подобно в тази програма е евентуално как да го оправя? С 3Г съм с 3.0. и незнам дали има значение, но слагам програмата през diskaid и после през installous. Цитирай
huri Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 А сим карта поставена в телефона имаш ли? Защото на мен ми даде това когато нямах сложена сим в телефона... Цитирай
strangesamedogma Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 А сим карта поставена в телефона имаш ли?Защото на мен ми даде това когато нямах сложена сим в телефона... Имам да Цитирай
Joseph Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Като започне инсталацията, стига повече от средата и ми дава този ерор: С 3.0 съм, джейлнат ... От какво може да се дължи това? :cry: влез в Cydia и от More Package Sources си добави Hackers Dot NL, след това инсталирай Patch MobileInstallation 3.0 Цитирай
kikko Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Това е защото в Itunes телефона ти се казва Кико, а всички знаем, че той не вярва в съществуването на GPS на Iphone 3G и съответно няма нужда от навигация. Ама kikko няма проблем с инсталацията Явно момчето не си е сложило AppSync и за това не се инсталира. Цитирай
kikko Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Има ли смисъл на ново да подхващаме този спор, да се заяждаме и да спамим в хубавата тема. Нали се опитах да ви обясня какво е aGPS и как се осъществява позиционирането. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Демек ти си бил прав в онзи спор, а? Даже и не си помисли да се извиниш. Баси и човека. Цитирай
kikko Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Сиреч и Вие сте прави и аз съм прав, но не се сещам за какво да се извинявам след като не съм обидил никой от вас, а до колкото си спомням Вие ме обиждахте. Е добре за да Ви направя кефа ща кажа: Да iPhone има GPS! Надявам се вече да приключим с всичките тези глупости и да си радваме на безметежния си живот Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Иха, голям кеф ми направи. И ми олекна. Щом признаваш, че има, значи верно има. До сега се съмнявах и ми беше много криво. Поклон. Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Това е приказка Ще пусна мейл на apple да знаят и те Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Връщам се към темата : Адски много съм доволен . Единствената навигация , която меоткрива с точност до милиметри , дори когато съм си в нас ( е да де - на терасата) . Много добра :mrgreen: Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 При мен първото свързване беше адски трудно и при iDa , и при тази . Решението ми беше да отида на село (не специално за програмата ест.) , отидох на полето (и в четирите посоки на света не се виждаше жива душа) , 2 мин чакане и готово . При Sygic се разминах с гребната база в Пловдив , посредата на моста (демек на почти най обширното място) . Следващите свързвания бяха и продължават да са много лесни и бързи ЕДИТ : еее писах , писах и накрая изтрихте мнението :mrgreen: ЕДИТ 2 : ето го : Аз имам следния проблем. Имах го и с ИДА сега и тук. Всичко точко, само дето изписва “изчакване на сигнал“ и дотам. Location services са на on. В същото време всички други програми си работят - xgps , google maps и т.н. Имам чувството че просто не иска да ми използва гпс-а. Както в xgps има за избиране на типа гпс (iphone 3g gps , gps module и т.н.) има ли подобно в тази програма е евентуално как да го оправя?С 3Г съм с 3.0. и незнам дали има значение, но слагам програмата през diskaid и после през installous. Цитирай
LordIahnia Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Изтрих програмата и сега не мога да я инсталирам отново, може би грешката ми е , че го направих от iPhone-a, онова с малките хиксчета В itunes изглежда разбира че е инсталирана, но... Пробвах и да я деинсталирам от itunes, но имало някаква грешка с файловете и не можело. После ще кажа и каква е грешката, че сега правя разни глупости с компютъра)) Цитирай
Andi1729 Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 абе хора, незнам дали неща не съм оплескал, но и на мен ми търси сигнал и не намира. Ходих из бул. Драган Цавнков нагоре - надолу, но няма. Колко по добре да се позиционирам. Нали правилно съм я инсталирал - от първата страница си свалих ,.ipa за България и Гърция , качих го в iTunes и синхронизирах и се появи прорамката, настроих на бг, е няма Даниелчо, но има карта на БГ и ГР. Защо обаче не намира сигнал. Верно ли да ходя да търся пусти полета. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Трябва да имаш пряка видимост към открито небе. Аз си спомням, че и иДА трудно ме позиционираше, но Навигон го прави, дори като телефонът ми е на седалката в колата. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Навигон, разбира се. Но пък на нея картата и е кофти. Иначе е пъти по-добра навигация. Цитирай
shtobe Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 В софия navigon, на дълго sygic....знам ли Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Сега излизах да тествам Sygic и несъм изобщо впечатлен: 1) Бъга с accuracy както при iDA е налице: тръгвам, след секунда-две започва да отчита движение, картата през това време се ротейтва наляво-надясно 2) Дукато карам на много чести интервали спира да позиционира: точката се мести назад .. напред и пак ми показва текущата позиция. 3) Когато подмина улица и трябват 5-10сек минимум за да преизчисли пътя. 4) Както ми казва да завия след 150м ... и точно в последния момент "завиите надясно". Това ме навежда на мисълта, че все още не ползват новия Core Location framework, защото при NAVIGON позиционирате и визуализацията са изключително точни и плавни в сравниние със Sygic. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Тъндър, има ли начин да се направи читава карта на България за Навигон? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Доколкото ръзбрах от това, което прочетох в няколко форума: НЕ Сега се разрових и виждам, че и Гармин ползва карти на НАВТЕК, но при тях България е доста детайлна. Явно НАВИГОН не си плащат за актуализация на картите си. Цитирай
vicki Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Абсолютно си прав. Карта е много стара днес минах по 1 булевард сравнително нов 1 - 2 години може и 3 и ми показваше че сам в полето . Картата е много зле. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.