joroiliev Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Досегашният метод работи перфектно и с MyWi 4.9.9. Цитирай
XPresident Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Така и не успях да се справя в MyWi.. От доста време слагам различни версий, но пак греда. Сега мога да я ползвам само, ако върна времето на телефона на 25ти септември. Тогава ми е изтекъл Trial периода и дори като ресторна и инстална на чисто пак ме разпознава. Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 На предната страница е обяснено доста добре начина за справяне с програмата. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 Досегашният метод работи перфектно и с MyWi 4.9.9. Ами да. Не беше тествано преди да го направиш ти. Чакаха се тестери като теб или някой, който ще направи по добър крак. Инструкции: Следвате ръководството от пост #97 . Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 MyWi 4.9.10 Ако инсталирате днес 2010-11-10 приложението или за пореден път правите интервенция поставяте това: #!/bin/bashPath=$(dirname "$0")ddd=$(exec "date" "+%Y-%m-%d %T")x=exec "date" "-s 2010-11-10"{ sleep 3; exec "date" "-s $ddd"; } &exec "${Path}"/MyWiApp_ Инструкции: Следвате ръководството от пост #97 . Цитирай
mitku Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 Току що се ъпдейтнах от Cydia направо от ModMyi. В пакета пише 4.9.10, но като се инсталира, в самата програма пише 4.10.1. Работи без проблем с метода със смяна на датата в стартовия скрипт от по-горе. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 Защо вече никой не дава дебовете на новите версии? Трудно ли е, или чакаме някой друг? 1 Цитирай
mitku Публикувано Ноември 12, 2010 Публикувано Ноември 12, 2010 MyWi 4.0 Version: 4.9.10 (deb package) Цитирай
John Digweed Публикувано Ноември 19, 2010 Публикувано Ноември 19, 2010 MyWi 4.9.10 Crack! v4.9.10 * Fix for iPhone 3G on 4.1 and MyWi won't open Important Note: Make sure You Install com.intelli.statusbaricons before you Install this Crack. Цитирай
direct3d Публикувано Ноември 19, 2010 Публикувано Ноември 19, 2010 Добре как да оправя часът ми да не се занулява постоянно ? И малко оф: Имали програмка за сверяване на датата и часът от някой сървър с точно време ? Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 19, 2010 Публикувано Ноември 19, 2010 MyWi 4.9.10 Crack! Премахвате инсталираната версия ако имате такава на Вашият iPhone и изчиствате всички остатъци с помощта на iFile. Убедете се, че имате инсталиран statusbaricons и чак тогава слагате тази версия. Тествано и работи. На тези на които не им се занимава с .deb могат да си я инсталират и от репото на cydia.myrepospace.com/GPower/ Thx: Wortel Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Sinfuliphone го пуснаха изцяло кракнато приложението MyWi 4.9.10. Всеки може да си го дръпне от cydia като добави техното репо. Работи перфектно. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Я обясни колко перфектно работи и как след определени минути в стендбай и след отключване трябва да се сврзваш отново ръчно към WiFi мрежа която вече си бил свързан. По инерция ли пишеш или просто да си трупаш постове!? Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Всеки с проблемите и с параноите си. Цяла сутрин ползвам програмата и проблеми не съм забелязал нито в къщи нито когато преинсталирах 2 лаптопа и им давах нет от програмата и всичко си рабореше нормално. 1 Цитирай
direct3d Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 То работи, но наистина после трябва ръчно да се свързвам към рутера. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Най-добрата алтернатива е ако не врътката със заместването, то разделяне с 20$, който скоро ще платя за тая програмка, защото е много добра и само тя не ми е платена на телефона и това ме кощри. Жорка, а ти вникни в същината на поста ми и не пише по инерция (за пореден път), защото тука виждам само един параноик. Мисля, че доста повече съм ползвал приложението от теб и знам какво, кое, къде дори на теб ако не се лъжа съм ти дал буквата А относно тази програма! 1 Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 (редактирано) Буквата А ми я даде sinfuliphone още когато бях с 3GS-ката и я ползвам от много отдавна. Ти се опита да ми помогнеш още когато си взех 4-ката но без успех. Единствения метод проработи това с 3-те рестарта и то доста след като си писахме по скайпа. А и да не забравяме това което каза за MyWi 4.9.9: Досегашния метод не работи. Не ъпдейтвайте. и аз първи написах че работи. Но не по твоите думи трупам постове. По добре да спрем дотук!!! Редактирано Ноември 21, 2010 от joroiliev Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 А да ви кажа ли аз какво "викам" и на двамката за подобно офффф– "любовно изясняване" в тема? Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Нова икона и фон за програмата. Направете си бекъп преди да заместите файловете от архива. Работи и на iPad. Поставяте в Applications/MyWi.app и respring. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 MyWi 4.11.2 CRACKED BY WORTEL http://itunes.apple.com/linkmaker/ Премахвате инсталираната версия ако имате такава на Вашият iPhone и изчиствате всички остатъци с помощта на iFile. Убедете се, че имате инсталиран statusbaricons и чак тогава слагате тази версия. Оправен е проблема с WiFi. Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 От къде мога да кача този "statusbaricons" ? Качих програмата но ми иска лиценз и се рестартира след като натиска trial ... Цитирай
R32 Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Как откъде бе лъвче?От cydia естествено,но въпроса опира до това дали имаш джейлбрекнат телефон!!!И си оправи профила,че ще има Цитирай
lomski Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Чрез тази програма може ли да използвам кабелния интернет на компютъра към телефона и чак тогава да направя WIFI Hotspot за да се свързвам с лаптопа и ако може как става това.Благодаря !!! Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Cydia не намира statusbaricons ако може repo И си оправи профила... Всичко си му е наред на профила ми ;] Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.