tonygti Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Що не си я качиш директно от AppStore? Безплатна е. Цитирай
KopILe Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Аз си я каЧих директно от AppStore-a и нямам абсолютно никакви проблеми. П.П.:Може човека да няма Wi-Fi и затова да си каЧва кракната. Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Имам WI-FI и този вариант пробвах,иконата се показво започва да се инсталира ,стига докрай и зацикля.Като изключа телефона от горния бутон и пак го включа ,иконата на Skype вече я няма. Цитирай
Razer Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Аз си ъпдейтнах от старата на новата направо през iTunes-а от телефона и нямам проблеми... даже направих 9 часа нон стоп онлайн чат като за тест Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Сега ще пробвам и тоя вариант да кача по-стара версия. Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Сега ще пробвам и тоя вариант да кача по-стара версия.Същата работа пробвах с 1.0.1. и с 1.1.0. показва ,че програмата се инсталира нормално ,но след това в телефона ми я няма.Дали някоя от изброените програми не ми прави беля: Rock,AppBox Pro,iFile,AnyRing,Installous,DownMan,vWallpaper,MxTube? Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Случайно да си я скрил от Hide icons в Sbsettings? Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Проверих и това оказа се ,че не съм. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 А след като я инсталираш и не ти излиза иконката пробва ли да я потърсиш в Spotlight search (менюто наляво) дали ти излиза изобщо? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Казваш, че я изтриваш от телефона няколко пъти ?! Как точно? Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Извинявайте момчета наложи ми се спешно да изляза. Значи изтривам я през Ай Тюнес.А като я качвам през телефона през App Store едиствено тогава виждам иконата,но тя започва да зарежда стига до края и така замръзва.А като я търся с търсачката т.е.с Spotlight search не я намира,но в Sbsettings я има показва v.1.2.2(1.2.0.122). Цитирай
mupo Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Я опитай да инсталираш друго безплатно приложение от AppStore и виж дали то ще се инсталира. Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Току що пробвах и свалих успешно Shazam без никакъв проблем. Цитирай
KopILe Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 С кой iTunes си?Щом нищо не помага, тогава пробвай да преинсталираш iTunes. :ugeek: Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 iTunes-а ми е 9. iTunes-а ли да преинсталирам или да направя рестор на телефона? Цитирай
KopILe Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Щом нищо не помага, тогава пробвай да преинсталираш iTunes. :ugeek: Брато повярвай ми с тая 9-ка видях много проблеми, затова я далнгрейднах до предишната .Вярвам, че и на теб ще ти помогне. . Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 До сега откакто съм 9-ка ,съм свалил 100-ина приложения без никакъв проблем,едиствено с програмата Dimensions ,но тогава при самото сваляне ми изписа,че трябва да ауторизирам.А тука интересното е,че я сваля без проблем дори в Settings менюто се появява ,но на екрана я няма никъде. Цитирай
KopILe Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Аз така се оправих с тюнс-а пък незнам за теб. :question: А сигорен ли си дали си я хайднал от SBSettings :question: .Едно от двете ще да е да знаеш. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Не виждам какво общо ще има с коя версия на iTunes е на компютъра си при положение, че и като я инсталира от AppStore на телефона пак не му се появява иконата. Опитай с Reset All Settings Цитирай
pichifox Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 E mupo златен си, като идвам до Пловдив ще ти донеса една бутилка само да кажеш каква. И на всички останали, опитали се да помогнат за проблема ми ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ! п.п.Вече си мислех,че на iPhone му е изгоряло некое бушонче и щях да го отварям. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Ти ако за една скрита иконка отваряш iphona, значи горко му! Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Айде, ако обичате, спазвайте правилата, и поне се опитайте да пишете на грамотен български, колкото и това явно да е над възможностите ви! Все пак има най–малкото google да ви помогне, ако толкова не знаете правописа на някоя дума! :evil: Цитирай
audi_ss Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Бях чул някъде че има програма дали skype,дали nimbuzz,дали fring ,че подрържало и видео 4ат,освен разговор?!?!някой може ли да каже нещо по темата,или това го поддържат нокийте а не iphone Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 За Nokia не съм сигурен, но iPhone със сигурност не го поддържа. П.П. Пенчо пиши грамотно! Цитирай
papalin4o Публикувано Октомври 23, 2009 Публикувано Октомври 23, 2009 Аз имам Скайп на моят айФон 3G.Дръпнах си го от iTunes,понеже е безплатен. Въпросът ми е,може ли да се ползва във режим Landscape,вместо в стандартният и някакъв начин да оповестява за получено съобщение? Fring също не може нещо във режим Landscape,единствено Nimbuzz подържа вертикалният режим и дори издава звук и вибрира при входящао съобщение,обаче ми бъгва . Със фърм 3.0 съм. Благодаря за вниманието. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.