Alxx® Публикувано Март 25, 2010 Публикувано Март 25, 2010 Локни си го сам, с бутона П.П. Не съм пробвал. Цитирай
zl0star Публикувано Март 25, 2010 Публикувано Март 25, 2010 Аз съм пробвал. През Wi-fi няма проблем, смисъл че оствам онлайн, обаче през картата, скайпа се сбъгясва. При fring и Nimbuzz, положението е подобно. Ще се кара по старому Мерси още веднъж! Цитирай
BodyForm Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Също така и за двете си има теми! Колега, каде мога да погледна тези теми?:sarcasm: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Ами с търсачката ще ги намериш :read: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 (редактирано) Пък ако много държиш, аз ще ти ги покажа... искаш ли? Ама първо потърси и почети как показва Кака... Я марш веднага в раздела с правилата, да не се налага служебно да те упътя там! :evil: Редактирано Април 6, 2010 от Sladichuk® Цитирай
R32 Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Има нов ъбдейт на Skype.Пробвах го и се държи добре. Цитирай
Grievous Публикувано Април 6, 2010 Автор Публикувано Април 6, 2010 Аз го инсталирах начисто и като влезна в Settings/Skype ми показва версия 1.3.0.275 а в сторето е 1.3.1. Шантава работа. Цитирай
slavcho99 Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Абсолютно същата кашичка си е!!!!!!! Големи ъпдейти правят жалко за тях . Цитирай
pzhekov Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Като цъкна да видя профила на някой от скайпа вижте как се показва при вас така ли е ,уж нов ъпдейт,а пак старите бъгове Цитирай
ludiamax Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Ами то и в предната версия си беше така. За какво изобщо беше този ъп? Не намирам разлика! Не, че го ползвам много, но някой път трябва. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Не знам за вас, при мен е ок. Няма го крашването при писане в лендскейп, няма и при гласово повикване. По - добра е, макар и с малко. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 (редактирано) Не съм я тествал, но сега ще я пробвам. П.П Все още е такова пръчле. Редактирано Април 6, 2010 от playboyko_ Цитирай
Gregg Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 alxx профилите на абонатите при новата версия виждат ли се при теб или са както по-горе описания бъг ? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Като премина от чат в ландскейп към всички чатове екрана яко почва да премигва. Цитирай
ludiamax Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Когато вляза от телефона в скайп трябва да пиша на даден абонат за да го оповести, че съм на линия! Другите не знаят, че съм в скайп! Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 neol-чо не чете. Това с предупреждението е бошлаф работа - има го още от 2.2. Както вече казах - при мен всичко е ок. Контакти, лендскейп.. П.П. Не са ме лъгали старите ми очи, нали - на новата версия, в предупреждението се споменава OS 3.2, да? Цитирай
slavcho99 Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 Незнам но вече от 1 година има skype,тогава бяхме на FM 2.0 ,минахме на 3.0 от тогава 10-тина ъпдейта и пак не е както трябва.Май и на 4.0 ще си е все така. Цитирай
mupo Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 Ето и описаните промени в Skype 3.1.3 Подобрена стабилност в следните насоки: - При преминаване от таб в таб. - При входящо повикване докато се чати в landscape режим. - При използване в landscape режим. - При входящо повикване докато се използва камерата или адресния указател. - Боравенето с непрочетени съобщения в чата. - Поправено е предупреждението за 'неподдържаните платформи' Наистина има подобрение при преминаването от таб в таб, но landscape режима си е все същата боза. Както каза Шамана ако от landscape режим се върнеш назад почва яко да премигва и като завъртиш телефона и Skype се затваря. За входящите повиквания не мога да кажа нищо тъй като не съм ползвам камерата или адресния указател, а и landscape режима не го ползвам заради бъговете му. За непрочетените съобщения все още нямам наблюдения. Колкото до предупреждението и това, че пише iPhone OS 3.2, се има предвид, че вече е съвместим и с iPad. Това че в Settings ви пишело друга версия да не ви тревожи, като гледам колко са зле разработчиците им нищо чудно да са забравили да променят това което се изписва във Settings. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 (редактирано) Аз съм много доволен от най-новата версия на Skype ! :rock: Вчера ми се наложи да го ползвам... доста нерви ми костваше Имаше и други подобни екрани. Ще търся алтернатива. Не е нормално, програма с 20 милиона потребители да има толкова отвратителна версия за най-разпространената мобилна ОС :snooty: Редактирано Април 8, 2010 от d3s7r0y3r Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Ей..качвай го във "Вицове...". На твое място ще пратя шота на скайп, да ги питам що за подигравка?! Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Мислех да им пиша, но ако изобщо ми отговорят ще се оправдаят с това, че моят iPod е "модифициран" . Някой без джейлбрейк да си е слагал най-новата версия на Skype ? И ако има - как се държи ? Цитирай
Protector Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 На моя iPhone, който не е джейлбрейкнат и ънлокнат, скайпа направо хвърчи. Нямам никакви оплаквания. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.