to6eto_be Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 Може да е един ама на 4.0.2 е отвратителен Цитирай
Peshe Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 Устрoйството ми е iPod Touch, 2G, 8GB, MC,iOS 4.0,jailbreaked.В режим на мултитаск Skype при мене не работи, макар че показва че е свързан (на практика не е)! Всичко необходимо е инсталирано, но не сработва нито на чат, нито на позвъняване. На колегата с iPod Touch, 3G, 32GB и OS4.0 работи прекрасно в мултитаскинг, но неговото устройство не е jailbreak-нато.Малко ме е яд,защото това е едно от основните приложения,които ползвам и ми се искаше да може да си работи във фонов режим. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Peshe, като пуснеш Cydia излизат ли ти ъпдейти? Цитирай
Peshe Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Излизат ми,стига да има такива! Всичко инсталирано ,което имам, ми е последните версии.Преди 10-на дни имаше и ъпдейт на "mobilesubstrate", който фиксвал неработещият в мултитаскинг "Skype".Инсталирах го, но не помогна.Само за сведение на колегата Gorgior - Nimbuzz също не работи в мултитаскинг при мен. Цитирай
Peshe Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Благодаря ти Neol23! Току що тествах "Lite" версията на IM+ от AppStore и всичко работи перфектно (имам впредвид MSN Live messengera)! За съжаление не откривам никъде"Pro" версията,която има включен и Skype.Ако е възможно да помогнеш? Съжалявам,ако сме се отклонили малко от основната тема,но все пак се търси някакво решение.... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 За решения и прочие се търси в търсачката, или на ЛС, а не се спами в чужди теми ! Цитирай
miroslav45 Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 Здравейте.Интересува ме,дали има начин да ми преформатирате Skype и Facebook да не са в ipa а в deb файл за да мога да си ги инсталирам през iFile.Питам,защото си омазах телефона и не мога да инсталирам приложения от App Store,а всичко друго си е наред по телефона. Цитирай
Grievous Публикувано Август 16, 2010 Автор Публикувано Август 16, 2010 Съдейки по постовете ти в другата тема (знаеш коя), си мисля, че си за рестор. Действай без да се притесняваш с 4.0.2 ако наистина си с 3G. Цитирай
miroslav45 Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 (редактирано) Да с 3G съм 3.1.3 Бейзбенда ми е 05.12.01Не съм правил рестор до сега и се притеснявам,та за това се опитвам да си реша проблема по друг начин Спирам вече.Явно трябва да се реша и да ресторвам. Редактирано Август 16, 2010 от miroslav45 Цитирай
mupo Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 Няма кой да ти направи .ipa на .deb. Седни и се образовай как се прави рестор, jailbreak, отключване, как се инсталират приложения от AppStore и т.н., а не да спамиш в темите. Цитирай
Grievous Публикувано Август 16, 2010 Автор Публикувано Август 16, 2010 И контактите са си в ред и мултитаскинга работи. Цитирай
Icco Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 След последния ъпдейт, за сефте може да се каже, че това добиче ми работи нормално, да не кажа дори перфектно Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 И при мен се оправи. Много съм доволен ! Клавиатурата се оправи, пълната информация в профилите също ! И не забива толкова често. Цитирай
to6eto_be Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Какво не забива,като натисна чат на определен човек ми излиза хронологията на чата и след 5 6 секунди се отваря и след като съм изпратил съобщението не се вижда какво съм писал.И когато си поиска се появавя. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 to6eto_be, проблемите все при теб бе Цитирай
mitakamusic666 Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 Здравейте,искам да помоля някой,ако може да ми изпрати или да качи линк на някоя по-стара версия на скайп (1.1;1.0.........) Преинсталирах Windows-a,но не бях свалил от iTunes версията,с която бях и така сега се наложи да сложа тази,която е в AppStore.За съжаление не мога да изтегля от там по-стара.Намерих тук един линк с няколко стари версии,но както имаше един коментар под линка-изхвърлят,тоест не може да се инсталират.Ще съм много благодарен,ако помогнете,защото новата версия доста зацепва,а с предната всичко беш ОК.Не мога да се сетя с коя точно бях,но е от 1......Благодаря ви предварително!!!!!!!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Skype, късат и с Nimbuzzот 31ви октомври 2010 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 28, 2010 Автор Публикувано Октомври 28, 2010 Не бих го нарекъл потъване. Бас ловя, че едва 10% ползват Nimbuzz. А какво реване от рода на "хайде няма ли да излиза най после..." беше преди да се пръкне Skype. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Притесненията им са точно в това, че Нимбъз потребителите а съответно печалбата им са се вдигнали сериозно. Нимбъз предлагат и доста конкурентни условия. Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 29, 2010 Публикувано Октомври 29, 2010 ...че какво й има на последната версия? Аз я ползвам без грижи. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 29, 2010 Публикувано Октомври 29, 2010 Виждал съм на 3Gs как изхвърля директно. Дори и след рестор. Цитирай
lomski Публикувано Октомври 30, 2010 Публикувано Октомври 30, 2010 При мен пише: Warning: This version of skype is only supported on unmodified iPhone OS Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 30, 2010 Публикувано Октомври 30, 2010 При всеки го пише, първия път Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.