Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Grievous

Recommended Posts

Публикувано

еее да де но немога да се логна като опитам ми пише account error logout... нещо си

Публикувано

Триеш, рестарт, качваш наново...толкова ли е трудно?

П.П. Опитай на по - читав интернет. Понякога с глобулския става така.

Публикувано

Skype и Delivery SMS with Tick(repo-SOS iPhone Cydia)не се разбират.След премахване на посочената програма Skype при мен тръгна :biggrin: Дано да съм помогнал с тази информация.

Публикувано

Мажете от Cydia с ненужни глупости и се чудете какво става.

Публикувано (редактирано)

При мен скайпа когато е пуснат в режим Background (Мултитаскинг) , звънне ли ми някой или ми пише , нищо не излиза. Чак когато отворя скайпа започва да звъни. :biggrin:

Редактирано от SpiceBoy
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Да питам Скайпа пуш нотификации при изключено приложение има ли? При мен има някакви нотификации включени, но не знам дали са пуш или са само когато приложението стой в беграунд?

Публикувано

Не Skype няма push notifications. Има само local notifications когато приложението е пуснато.

Публикувано

Всъщност само Skype няма пуш нотифилейшънс (и май също само той няма видео-разговори, с които всъщност проби навремето) - ICQ, Nimbuzz, Fring и IM+ имат. От тях обаче вече само IM+ подържа и Скайп, а за съжаление Nimbuzz и Fring вече нямат Скайп. :)

Публикувано

Като оставя Skype да работи в background, нямам проблеми с получаване на текстови съобщения или ако някой звънне. Иначе за видео разговори съм много доволен от Yahoo! Messenger. Работи и на 3G връзка.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Skype става платен от 01.01.2011г

Това някой да го е чувал, че постоянно взе да ми влиза като тема за разговор във всекидневието ???

Публикувано

SkypeOut е платен. За p2p няма как да те чарджат :)

Публикувано

Платен няма как да стане, но друго се чува... ;)

46086.jpg

Публикувано

Вече започнаха официално да подгряват публиката ;)

Доста се забавиха, дано са ги направили добре. Не е лошо и пуш нотификации да сложат.

http://bit.ly/fh8TQ6

Публикувано

Само при мен ли е така или вече няма чат в landscape режим?

Публикувано

Тествахме го с Гоце, току-що. Като се има предвид, че не ми е особенно бърз рутъра - видеото е екстра, без насичане, но е с относително ниска резолюция(което пък го прави пригоден за по - слаб нет), за разлика от Танго и ФейсТайм, при които образът е с максималните за устройството възможности.

Публикувано

Е то и хардуера(фронт камерата) в случая не е кой знае с какви възможности :)

Публикувано

Е то и хардуера(фронт камерата) в случая не е кой знае с какви възможности :)

Шаманче, имах предвид образа от моята. 3.2Мpx?

Публикувано

Добре де, бачка прилично. Пише че поддържа и 3Gs значи там се работи със задната камера, а на 4-ката с предната. Тогава да бяха сложили избор на камера :blink:

Публикувано

На четворката, съвсем логично има такава опция...

Публикувано

Ахааа къв съм ламер, сега видях че по време на разговор може да се избира коя камера.

Весели празници!

Публикувано

Тествах с 3гС и работи перфектно.Най-накрая го дочаках.

Сега имам още една подбуда за 4ката.

Аре весело довечера. :)

Публикувано

До колкото разбрах на мен би трябвало да ми приема видео разговор аз съм с iPhone 3G, но не става :( изобщо не ми изписва, че ме търсят с видео...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...