Tzvetandacov Публикувано Януари 15, 2011 Публикувано Януари 15, 2011 Може би ще ме упрекнете ,че коментара ми не е точно за тази тема ,но за всички нас ,който още не са с 4-ки ,има едни патентовани огледала "iSeeU" (мисля ,че бяха корейски патент) ,които пренасочват камерата на по-старите айфони и се ползва ,като фронт камера за видео разговори. На рекламите ,които гледах изглежда много убедително ,че работи перфектно ... та интересно ми е дали някой вече се е сдобил с този аксесоар да сподели как е наистина -толкова ли е добър ,колкото го представят по рекламите и ако някой знае дали вече го има някъде по магазините за аксесоари. Също да попитам дали вече няма варянт да се модифицира skype ,за да може само да се приема видео на iPod Touch 1st i 2nd edition (както си е за 3rd edition) ? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 16, 2011 Публикувано Януари 16, 2011 Цък, малка му е производителността на процесора. Цитирай
Sisq0 Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 Tzvetandacov -> http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.54232 Цитирай
mariankata Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 Здравейте, някой подкарал ли е Skype на iPad на цял екран? Ако да, ще обясни ли как? Аз опитах с промяна на .plist файла, но няма желание. Благодаря. Цитирай
DJ-NUMACK Публикувано Март 14, 2011 Публикувано Март 14, 2011 Аз обаче имам едно питане много ли изтощава батерията, когато се говори през скайп, и ако е да, препоръчаите ми някоя програма за безплатни разговори.. Благодаря предварително. Цитирай
Gregg Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 а има ли програма освен тези двете (IM+ Pro и Immo) да поддържа Скайп Акаунт ? Цитирай
Severus Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 А, ето как ще изглежда нейтив Skype за iPad Цитирай
eek Публикувано Юни 24, 2011 Публикувано Юни 24, 2011 Ами крайно време е да има Skype за iPad. Цитирай
strangesamedogma Публикувано Юни 25, 2011 Публикувано Юни 25, 2011 Някой знае ли кога може да очакваме версията за пада? Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 25, 2011 Публикувано Юни 25, 2011 We'll let you know as soon as we see the app live in the App Store -- it shouldn't be too long Цитирай
strangesamedogma Публикувано Юни 25, 2011 Публикувано Юни 25, 2011 Видях че ammcfc е пуснал видео линк и си викам може някой да е прочел някоя статия като прогноза. Иначе предполагам съпорта на скайп получат толкова много мейли с въпроси за ipad версията, че сигурно имат вече филтър да маркират всеки мейл съдържащ думата ipad като спам Цитирай
Severus Публикувано Юни 25, 2011 Публикувано Юни 25, 2011 Автентичността на видеото е официално потвърдена от Skype. Тоест, скоро трябва да очакваме тази нейтив версия Цитирай
eek Публикувано Юни 25, 2011 Публикувано Юни 25, 2011 Честно казано ipad е на пазара от толкова дълго време а повечето програми, които са съвместими с ipad и iphone са направени за iphone. Не знам защо си мислят, че след като има едно "2х" не е нужно да правят оптимизирана версия за ipad. Цитирай
orbitalen Публикувано Юни 26, 2011 Публикувано Юни 26, 2011 (редактирано) Скайп защо е в раздела Cydia? EDIT: Ей, окьоравях вече... Редактирано Юни 27, 2011 от orbitalen 1 Цитирай
Petya.Todorova Публикувано Септември 26, 2011 Публикувано Септември 26, 2011 Здравейте, предварително се извинявам ако темата ми не е за тук, но по-подходящ раздел не видях. Имам iPhone 4 от 2 дни, фирмуера и всичката друга информация, която знам съм я написала на профила ми. Въпроса ми е мога ли да си инсталирам скайп и как по-точно става Благодарение на уроците на Adamov се научих да си слагам снимки, музиката, рингтонове..всичко, но има един урок за регистрация в iTunes..след регистрирането как се действа, в смисъл оттам ли трябва да сложа скайпа или ще трябва да плащам? Съжалявам за глупавите въпроси, но ми е малко каша в главата Цитирай
iI4oNi Публикувано Септември 26, 2011 Публикувано Септември 26, 2011 Правиш регистрация в iTunes след което влизаш в App Store и инсталираш Skype. Преди инсталация ще те пита за акаунта, въвежда се еднократно а при следващи тегления само въвеждаш парола. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 26, 2011 Публикувано Септември 26, 2011 (редактирано) Добре дошла. За са инсталираш Skype трябва да влезеш през телефона в приложението App Store и от директорията Search да потърсиш "Skype". След това въвеждаш потребителското име и паролата, и готово. Надявам се ще се спрявиш, ако ли не, пиши на лично. Редактирано Септември 26, 2011 от playboyko_ 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 Хах. Това ми изтри Скайп абонатите направо ми занули всички настройки. Цитирай
rumboni Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 logout-ни се и се login отново При мен беше същото Цитирай
diamaris Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 При мен нещо не стои online в backgrounda.... някой да има същия проблем? Цитирай
orbitalen Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 Виж в Settings.app -> Skype -> Go Offline дали не ти е на Immediately. Цитирай
diamaris Публикувано Септември 27, 2011 Публикувано Септември 27, 2011 Never си е.... първо това проверих Цитирай
tchav Публикувано Септември 28, 2011 Публикувано Септември 28, 2011 На мен ми изтри аватара и ми нулира сметката, което е по-неприятното. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.