Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Grievous

Recommended Posts

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Може би ще ме упрекнете ,че коментара ми не е точно за тази тема ,но за всички нас ,който още не са с 4-ки ,има едни патентовани огледала "iSeeU" (мисля ,че бяха корейски патент) ,които пренасочват камерата на по-старите айфони и се ползва ,като фронт камера за видео разговори. На рекламите ,които гледах изглежда много убедително ,че работи перфектно ... та интересно ми е дали някой вече се е сдобил с този аксесоар да сподели как е наистина -толкова ли е добър ,колкото го представят по рекламите и ако някой знае дали вече го има някъде по магазините за аксесоари.

Също да попитам дали вече няма варянт да се модифицира skype ,за да може само да се приема видео на iPod Touch 1st i 2nd edition (както си е за 3rd edition) ?

Публикувано

Цък, малка му е производителността на процесора.

Публикувано

Здравейте, някой подкарал ли е Skype на iPad на цял екран? Ако да, ще обясни ли как? Аз опитах с промяна на .plist файла, но няма желание. Благодаря.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз обаче имам едно питане :) много ли изтощава батерията, когато се говори през скайп, и ако е да, препоръчаите ми някоя програма за безплатни разговори.. :) Благодаря предварително.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

а има ли програма освен тези двете (IM+ Pro и Immo) да поддържа Скайп Акаунт ?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

А, ето как ще изглежда нейтив Skype за iPad

Публикувано

Ами крайно време е да има Skype за iPad.

Публикувано

Някой знае ли кога може да очакваме версията за пада?

Публикувано
We'll let you know as soon as we see the app live in the App Store -- it shouldn't be too long
Публикувано

Видях че ammcfc е пуснал видео линк и си викам може някой да е прочел някоя статия като прогноза. Иначе предполагам съпорта на скайп получат толкова много мейли с въпроси за ipad версията, че сигурно имат вече филтър да маркират всеки мейл съдържащ думата ipad като спам :tooth:

Публикувано

Автентичността на видеото е официално потвърдена от Skype. Тоест, скоро трябва да очакваме тази нейтив версия ;)

Публикувано

:offtopic:

Честно казано ipad е на пазара от толкова дълго време а повечето програми, които са съвместими с ipad и iphone са направени за iphone. Не знам защо си мислят, че след като има едно "2х" не е нужно да правят оптимизирана версия за ipad. <_<

Публикувано (редактирано)

:offtopic: Скайп защо е в раздела Cydia? :biggrin:

EDIT: Ей, окьоравях вече... :biggrin::yikes:

Редактирано от orbitalen
Публикувано

Нещо не си довидял ;)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, предварително се извинявам ако темата ми не е за тук, но по-подходящ раздел не видях.

Имам iPhone 4 от 2 дни, фирмуера и всичката друга информация, която знам съм я написала на профила ми.

Въпроса ми е мога ли да си инсталирам скайп и как по-точно става :wacko: Благодарение на уроците на Adamov се научих да си слагам снимки, музиката, рингтонове..всичко, но има един урок за регистрация в iTunes..след регистрирането как се действа, в смисъл оттам ли трябва да сложа скайпа или ще трябва да плащам?

Съжалявам за глупавите въпроси, но ми е малко каша в главата :wacko:

Публикувано

Правиш регистрация в iTunes след което влизаш в App Store и инсталираш Skype. Преди инсталация ще те пита за акаунта, въвежда се еднократно а при следващи тегления само въвеждаш парола.

Публикувано (редактирано)

Добре дошла. За са инсталираш Skype трябва да влезеш през телефона в приложението App Store и от директорията Search да потърсиш "Skype". След това въвеждаш потребителското име и паролата, и готово. Надявам се ще се спрявиш, ако ли не, пиши на лично.

Редактирано от playboyko_
Публикувано

Хах. Това ми изтри Скайп абонатите :) направо ми занули всички настройки.

Публикувано

logout-ни се и се login отново

При мен беше същото

Публикувано

При мен нещо не стои online в backgrounda.... някой да има същия проблем?

Публикувано

Виж в Settings.app -> Skype -> Go Offline дали не ти е на Immediately.

Публикувано

На мен ми изтри аватара и ми нулира сметката, което е по-неприятното.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...