ThUnDeR Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Кратко ръководство как да си конвертирате последните камери за скорост от poiplaza.com: 1) Сваляте камерите от http://www.poiplaza.com/ във формат за iGO TXT 2) Сваляте spudtxt от [download:kz217xcl]http://www.2shared.com/file/7080863/1f7fedec/spudtxt.html[/download:kz217xcl] 3) Пускате spudtxt.exe и му задавате текстовия файл с камерите mbp_late2008_-233.jpg[/attachment:kz217xcl] 4) Качвате SpeedcamUpdates.spud в /private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Library/Caches/content/speedcam 5) Пускате iGO Цитирай
The Shaman Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 (редактирано) Тенкю ThUnDeR :mrgreen: Ето готовия файл Редактирано Февруари 24, 2010 от Grievous Цитирай
shupiluliluma Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Днес правих сравнение между Igo и Garmin устройство. Гармина рутира много по-добре (надявах се да не е така, за да нося само едно устройство по път). На няколко пъти Igo ме кара да завивам по пътища, които се намират под мост, върху който се движа. До Ботевград пък, вместо да ме прекара през отбивката от магистралата, ме води до края на магистралата и там обратен завой. Изобщо неща, които Гармина не прави. Igo наистина изглежда по-красиво и си мислех, че и картите са им ОК, но уви ... PS: И вместо "Преизчисяване", фразата е "Ще промените ли маршрута?" WTF? Защо ме пита, след като не мога да отговоря ! Цитирай
Anthony Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Аз ходих до Копривщица и обратно и нямах абсолютно никакви проблеми с маршрута. И никога не ми е задавало този въпрос. Изпуснах една отбивка и веднага ми каза: "Преизчисляване на маршрута". Виж какви настройки за навигиране си му задал. П.П. Имам Гармин Nuvi 660, който след малко ще пусна за продажба. Цитирай
PL87 Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 vader11, това е шот от iGO My Way, а не от амиго. Цитирай
moniiliev Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Извинявайте за тъпия въпрос, но как се обединяват трите архива, за да стане една програма. Цитирай
vader11 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Разбирам, това е нещо средно между двете програми. Ползвам амиго на ПНА и съм много доволен. Дано да могат да се ползват карти от различни производители. Тук има доста карти, сгради и т.н. :http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=51&sid=b01cc8fc2e575a5bf0283d30775e0013 Цитирай
firo Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Менюто за номер на улицата не ми е активно, някакви идеи? Немога да напиша номера на улицата Цитирай
PL87 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Зависи от улицата, при мен някои имат номера, други нямат. Цитирай
tsoko Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 приятели,първо си бях качил само бг картата,сега си качих бг,рум.,сър.,турция и ми показва на картата че сам в турция.Помощ Цитирай
Anthony Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Спокойно, само не си изпускай сапуна Хваща ли сателити? Цитирай
tsoko Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 ами хваща ги,обаче там където е индикацията за gps сигнал точките се въртят в кръг и нищо не се случва Цитирай
The Shaman Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Някой знае ли каква е, има една точка, която се движи с индикатора за местоположението ви? Цитирай
tsoko Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 където пише търсене на gps сигнал под него е показан сателита който е ограден в кръг и в този кръг се въртят 3 точки Цитирай
The Shaman Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Не това. Точката се движи когато програмата навигира успоредно на индикатора ...триъгълника. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Това ти показва че нямаш сигнал! А Тhe Shaman пита за една синя точка,която се движи със стрелката или каквото там си задал да показва позицията ти! И аз се интересувам от въпросната точка! (може да е ангелче-пазителче :mrgreen: ) Цитирай
tsoko Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 първо anthony ме попита дали хваща сателите.На тази стрелка ми показва че съм в турция Цитирай
Icco Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Все си мисля, че тази точица е позицията, която ти се отчита спрямо сателитите, а програмата се опитва да те намести в съответния близък път по който щофираш. Вчера пуснах програмката ей така да си върви, един вид да трупам впечатления от нея и забелязах че при маршрут който ми оказва да завия на дясно а аз продължа направо точката си се мести с мен а количката изчаква малко след което следва преизчисление и пак количката е до точката аз така си го обяснявам цялото това нещо. Цитирай
tsoko Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 в къщи съм и никаде не шофирам,първо имах бг карта и с нея всичко беше наред,сега на тази ми показва че сам в турция Цитирай
The Shaman Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 @Icco, има нещо такова. Даже по едно време точката остава на пътя а стрелката ми се забива на къра... Сиджис си е Сиджис май, май. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Това като се върти значи няма сигнал. То си и пише горе! На мен така ми показа че съм в Париж,но като си намери сателитите нещата си дойдоха на мястото. Цитирай
Anthony Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 в къщи съм и никаде не шофирам,първо имах бг карта и с нея всичко беше наред,сега на тази ми показва че сам в турция Пробвай в мазето. Може и да хване сателити там. Как пък не се научихте какво е това GPS и как работи. Цитирай
tsoko Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 аз да не живея в бомбоубежище, на бг картата ми показваше къде живея без проблем Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Абе излез малко навън и после пиши ... Незнам какво ти говори "Търсене на GPS сигнал"? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.