Публикувано Март 10, 201511 гд Сигурно си въобразяваш. Аз си мисля, че този проблем не се приема като такъв от Епъл и затова не го оправят. Знаеме колко бързо реагират когато приемат, че нещо е проблем - решението е в следващия ъпдейт. От 8.0 досега колко ъпдейти имаше? Вече отиват към 10 и нищо по този въпрос.
Публикувано Март 10, 201511 гд Сега обърнах внимание, на 8.2 шрифта на името при входящо повикване е по-малък а слайда за отговаряне на повикването е по-голям.
Публикувано Март 10, 201511 гд Минах на 8.2 с ОТА ъпдейт сега на третото позвъняване телефона затваря сам. И тримата, които позвъниха питаха защо затварям. След ребуут се оправи.
Публикувано Март 10, 201511 гд Сега, като прочетох - пробвах, няма такъв проблем при мен след ОТА ъпдейта, държах до шестото позвъняване и си звънеше. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 10, 201511 гд Забелязвам, че е по - бързо отварянето на приложения.Примерно месинджър, фейсбук , инстаграм, изобщо телефона отваря всичко по бързо. iphone 5
Публикувано Март 10, 201511 гд Аз ти казвам как е, защото забелязвам и най - малкия детайл, а пък ти какво си чел и гледал не знам. Редактирано Март 10, 201511 гд от makaveli2
Публикувано Март 11, 201511 гд Personal Hotspot има ли го или пак ръчно го вадим? Знам, че е операторски трик, свързан с blundle-а, но да си питам.
Публикувано Март 11, 201511 гд Проблемът с ръчните настройки на хотспот и ммс за мтел май е само за 6-ците, на 5s като го ресторвах оня ден си се настрои сам и не пипах нищо. Възможно ли е това? Редактирано Март 11, 201511 гд от ayl
Публикувано Март 12, 201511 гд За днес ми се случва втори път телефона ми да зависне от както съм с 8.2. Отворил съм snapchat примерно и преглеждам историите и в този момент забелязвам, че ми показва че WiFi е на една чертичка, но аз съм точно до рутера? Та влизам аз да видя кво става в сетингс, да ама нъцки няма никой, и в момента в който затворя сетингс от мултитаскинга каквато и икона да цъкна не се отваря а като го заключа не светва и се налага рестарт с двата бутона. Определено ще трябва ъпдейт който да оправи бъговете. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 12, 201511 гд Set as new приятелюТези ъпдейти винаги омазват рано или късно!Не говоря за джейл!Не чакай ъпдейт,просто рестор и толкова!Ъпдейт през телефона често прецаква системата...лош интернет,прекъсвания и т.н
Публикувано Март 12, 201511 гд Минах на 8.2 с ОТА ъпдейт сега на третото позвъняване телефона затваря сам. И тримата, които позвъниха питаха защо затварям. След ребуут се оправи. В момента е пак така дори и ребуут не помага. Имам адски много работа, а това ми отхвърля зсички позвънявания. От Виваком твърдят, че нямам активирано нищо допълнително.
Публикувано Март 12, 201511 гд Пуснах да се сваля софта, ако още веднъж направя ОТА ъпдейт ще си откъсна ръката и ще се прибия с нея. Бесен съм. едит: След 8 часа, като се свали ще видя резултат. Голямо сваляне ще падне. Редактирано Март 12, 201511 гд от turieca
Публикувано Март 12, 201511 гд На мен два пъти за два дни ми забива... 8.1.2 Вчера на влизане в България от Румъния и реших че нещо от смяната на мрежите. Днес във Варна обаче пак заби. Никога не връщам бекъп и не ъпдейтвам!
Публикувано Март 12, 201511 гд Може ли някой за проба да пусне да се сваля софта, че при мен времето за сваляне отиде на 19 часа. Ще излезе новия модел докато ресторна.
Публикувано Март 12, 201511 гд Вече и рестарт не помага... Забива, музиката си върви и толкова... И в последствие разбрах, че сменения телефон е дефектен. Изчезна WiFi. Редактирано Март 12, 201511 гд от WULAS
Публикувано Март 12, 201511 гд Чист рестор и половин час по късно отново на първото позвъняване прекъсва.
Публикувано Март 12, 201511 гд Направих и ресет на мрежовите настройки. Това показа след ##002# След ресета няколко входящи и всичко е точно за сега. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 12, 201511 гд от turieca
Публикувано Март 12, 201511 гд Иво, т'ва е било бъг в мрежата, не в телефона(ако се е оправил от това). Венко много бързо мисли понякога
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате