Публикувано Май 7, 200916 гд Абе не знам аз ли щото съм бутал преди update-a да правя клавиатури или от нещо друго, ама ми показва, че има Bulgarian клавиатура?!?! Само дето не работи. Ако някой друг го сложи и също има да каже. То тогава половината работа за локализацията е готова и май скоро ще има iPhonetic 3.0 :gift:
Публикувано Май 7, 200916 гд аз веднага я сложих, но сега въпроса е как да я откюча с QuickPwn-030-4 не става....
Публикувано Май 7, 200916 гд За jailbreak ще трябва да изчакаш - обикновенно им отнема 2-3 дена на руските момчета Ако не ти е активиран и/или отключен, то явно си направил restore, а не update. Слез до 2.2.1, отключи го, активирай го и му направи jailbreak. След това с Update се качи до бета 5.
Публикувано Май 7, 200916 гд Adamov, тия ябълки нещо се бъзикат с теб. Тъкмо качиш и натъкмиш последната бета и те пускат следваща. Трябва да им покажеш другото си аз, та да си вземат поука. Ако наистина са сложили избор на българска клавиатура, явно са си научили урока който им дава Влад с iPhonetic. ;-)
Публикувано Май 7, 200916 гд Е при ъпдейт също се заключва ... жалко. Трябва джейлбрейк. и при мен се заключи....
Публикувано Май 7, 200916 гд Автор аз веднага я сложих, но сега въпроса е как да я откюча с QuickPwn-030-4 не става.... Става, става...
Публикувано Май 7, 200916 гд аз веднага я сложих, но сега въпроса е как да я откюча с QuickPwn-030-4 не става.... Става, става... за бета 3.0 5 ли става въпрос....
Публикувано Май 7, 200916 гд 1. Инсталирай Beta 5 чрез iTunes която и да е версия2. Jailbreak като използваш QuickPwn за Beta 43. Затвори iTunes & стартирай QuickPwn отново.4. Сега отвори iUtilities & смени OS стринг-а5. Затвори QuickPwn & iUtilities6. Respring7. Сега активирай... :-)
Публикувано Май 7, 200916 гд Автор Окей .. равносметката до сега. Бета версия номер 5. Има БГ клавиатура, но не бачка. В TextInput изобщо няма bg.bundle. Версията може да се брейкне без проблем с бета4 и quickpwn-b4 както и да се сложи installd файла за бета4. Всичко работи супер. Не знам за другите, но лично аз забелязвам едно леко забавяне спряно версия 4 и то само на General и WiFi.
Публикувано Май 7, 200916 гд и аз го бреикнах еи сега ,само да попитам как да си сложа installd фаила като ifunbox не върви с itunes8.2,a с itunes8.1 не открива тела...... и наистина има забавяне известно на General
Публикувано Май 8, 200916 гд А някой може ли да каже защо apple пуснаха толкова бета версии на нова ОС, като досега не го правеха със старите фърмуеъри.
Публикувано Май 8, 200916 гд Новото при Бета 5 ? Някакви подобрения и заслужава ли си пред бета 3 ? По-бърза е.
Публикувано Май 10, 200916 гд Автор Apple пусна за разработчиците iPhone OS 3.0 beta 5 build 7a312G само една седмица след като бяха пуснали бета 4, като по този начин нарушиха традицията да пускат бета фирмуерите през 2 седмици. Повечето хора си мислят, че може би се доближаваме все повече и повече до финалната версия. За много хора е ясно, че това ще стане на WWDC, която ще се проведе между 8 и 12 юни тази година. Становището на DevTeam по въпроса е, че джейлбрейк винаги ще има и че Apple могат да променят това единствено с промяна на хардуера (която за сега не се е случила, надяваме се да не се случи и в новият iPhone). Още с пускането на първата бета версия на 3.0, руският сайт iPhoneApps.ru започна да пуска неофициална версия на quickpwn, която позволяваше джейлбрейк на фирмуера. Това, което липсваше обаче беше работеща Cydia. Saurik, който е бащата на това гениално нещо наречено Cydia се потруди упорито и най-накрая имаме работеща Cydia за 3.0 тя идва със неофициалната версия на QuickPwn 3.0 Beta 5. С две думи, всичко това означава, че след излизането на 3.0 програмите от Cydia ще продължавата да се купуват... и лекуват и че доста от тях ще бъдат портнати за 3.0. QuickPwn 3.0 Beta 5
Публикувано Май 10, 200916 гд Вече и аз съм с 5-тата бета на 3.0... Понеже ползвам фабрично отключен 3G, ми трябваше активация... За това преди да пусна QuickPWN го екстрактнах, и в папката QuickPWNData преправих архива YoutubeActivation.tar.gz... В него сложих папка която сочи към SystemLibraryCoreServices и в нея сложих файл SystemVersion.plist с съдържание: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"><plist version="1.0"><dict><key>ProductBuildVersion</key><string>5G77</string><key>ProductCopyright</key><string>1983-2009 Apple Inc.</string><key>ProductName</key><string>iPhone OS</string><key>ProductVersion</key><string>2.2</string><key>ReleaseType</key><string>Public</string></dict></plist> След приключване на QuickPWN и свързване на телефона с iTunes, директно ми бе активиран и версията ми бе 2.2 а Build-a беше 5G77... След това си оправих версията като преправих този същия файл с WinSCP
Публикувано Май 10, 200916 гд [download:3c2ir3rm]http://ftp.netcomlan.com/huri/iPhone/QuickPWN-030-5(Cydia)-bgiphone.com-by-huri.rar[/download:3c2ir3rm] Ето линк към модифицирания QuickPWN за 3.0. Моля който не знае как да използва тази програма да не го прави!!! ЛИНКА НЕ РАБОТИ ВРЕМЕННО!!!
Публикувано Май 10, 200916 гд Вече и аз съм с 5-тата бета на 3.0...След това си оправих версията като преправих този същия файл с WinSCP Huri, тези процедури, които си правил са напълно излишни щом си с фабрично отключен. Просто рестораваш и той се активира автоматично в iTunes без да си усложняваш живота
Публикувано Май 10, 200916 гд Вече и аз съм с 5-тата бета на 3.0...След това си оправих версията като преправих този същия файл с WinSCP Huri, тези процедури, които си правил са напълно излишни щом си с фабрично отключен. Просто рестораваш и той се активира автоматично в iTunes без да си усложняваш живота Да но когато не си в дивелъпър програмата?!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате