Публикувано Май 10, 200916 гд Вече и аз съм с 5-тата бета на 3.0...След това си оправих версията като преправих този същия файл с WinSCP Huri, тези процедури, които си правил са напълно излишни щом си с фабрично отключен. Просто рестораваш и той се активира автоматично в iTunes без да си усложняваш живота Да но когато не си в дивелъпър програмата?! Ти как сложи бета 5 като не си ?
Публикувано Май 10, 200916 гд Restore с iPhone1,2_3.0_7A312g_Restore.ipsw и след това преправяне на версията... Един вид лъжа iТunes, че съм с 2.2... Той го активира, и след това пак си връщам на 3.0 7А312g
Публикувано Май 10, 200916 гд Автор До колко знам аз, ако не си в тази програма не можеш да ресторнеш или ъпдейтнеш бета 5.
Публикувано Май 12, 200916 гд Бях и с нея ако искате доказателство?! Никога и никаде не съм си давал UUID -то за добавяне в дев листа... Когато ресторна телефона без да го Jailbreak с QuickPWN, в iTunes ми дава, че не съм част от Developer програмата и ме реже... С QuickPWN му давам само Add Icy и смяна на boot logoto. Поради преправения YouToubeActivation.tar.gz автоматично ми сменя версията на 2.2. Когато iTunes види че телефона е 2.2 леко се обърква и го активира . След това отново сменям версията...
Публикувано Май 15, 200916 гд Автор InstallD4 става и на б5 ако е брейкван с quickpwn4. При мен б5 брейквана с quickpwn5 и installd4 не искаше да качва игри, и след слагането на installd5 всичко заспа.
Публикувано Май 20, 200916 гд Здравейте момчета,реших и аз да пробвам FW 3.0 beta5,ъпдейтнах,и сега идва ред на отключването със QuickPwn,пускам го,вкарван там всичко каквото трябва и като вкарам Bootloader 39 и 46,натискам стрелката "Next" и програмата забива и изключва.От няколко места свалих QuickPwn за beta 5 и всичките крашват на това място.Пробвах на Windows Vista и на Windows XP и винаги крапва на това място.Кажете къде може да е проблема?
Публикувано Май 20, 200916 гд Здравейте момчета,реших и аз да пробвам FW 3.0 beta5,ъпдейтнах,и сега идва ред на отключването със QuickPwn,пускам го,вкарван там всичко каквото трябва и като вкарам Bootloader 39 и 46,натискам стрелката "Next" и програмата забива и изключва.От няколко места свалих QuickPwn за beta 5 и всичките крашват на това място.Пробвах на Windows Vista и на Windows XP и винаги крапва на това място.Кажете къде може да е проблема? Ти направи ли си труда изобщо да прочетеш Adamov какво е написъл на 1ва страница в тази тема?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате