Публикувано Април 19, 200917 гд А как стоят нещата с фирмуер 3.0 за 3Г... Ползва ли се телефон функцията ? Може ли да се джейлбрийква и да се ползва Цидиа ?
Публикувано Април 19, 200917 гд Ее :[ Без Cydia e кофти. По принцип Cydia няма и за 2G, тъй като все още не е преработена за 3.0 Software. Има Icy, което обаче е много бъгаво
Публикувано Април 19, 200917 гд Защо да е бъгаво? Мен ми харесва бо бързо работи от Cydia На мен лично Icy не ми показва повечето приложения на 2.2.1... А иначе приложенията от Icy/Cydia работят ли ?
Публикувано Април 19, 200917 гд Немога да ти кажа, аз за сега съм свалил само Мxtube, Make it mine, ssh, X-IPA за друго незнам :ugeek:
Публикувано Април 20, 200917 гд От днеска и аз съм с бета 3, всичко бачка на 6, май няма да ресторвам до 2.2.1
Публикувано Април 20, 200917 гд Днес направих един чист рестор на 3.0,имам което ми трябва и съм доволен,благодаря на Адамов за подстракаването Бета3 супер е
Публикувано Април 21, 200917 гд Направих ъпдейт от 2.2 на 3.0 бета 3 и всичко ми седи... повече от доволен съм Адамов ми даде хъс и ей го.. доволен А може ли някой да ми каже с коя програма да си ровя из файловата система, защото преди си ровех с iFunBox, но сега го няма
Публикувано Април 21, 200917 гд Аз ровя с SSH инсталнат на телефона и WinSCP на компа, за телефона ще ти трябва също и SSH Toggle, за да можеш да включваш и изключваш SSH.
Публикувано Април 22, 200917 гд някои има ли представа за mobileinstalation за 3.0 б3 ? ще съм благодарен ако го има,и даде линк да го сложим !!!
Публикувано Април 22, 200917 гд някои има ли представа за mobileinstalation за 3.0 б3 ? ще съм благодарен ако го има,и даде линк да го сложим !!! Писъл съм по въпроса няколко поста по назад, но ето ти как да си го патчнеш: Сваляш http://4storing.com/ownwm1/7569a47221c9ccc8d5c151c92c193765.html Инсталирате го в /usr/libexec/installd и слагаш permissions 0755 и reboot .
Публикувано Април 29, 200916 гд И отново честито - бета 4 излезе В момента смъквам за 3G и за 2G, но торента за 2G е отвратително бавен Освен това, доколкото разбрах, за да си сложите новата бета ще ви трябва и новия pre-release на iTunes - 8.2 Като ги смъкна ще дам линкове
Публикувано Април 29, 200916 гд В iTunes 8.2 има поддръжка на Блу-Рей. Дали няма да обновят лаптопите и да им боднат блурей плеъри.
Публикувано Април 29, 200916 гд Автор iPhone 2G Beta 4 - Download iPhone 3G Beta 4 - Download iTunes 8.2 x64 - Download iTunes 8.2 x86 - Download iTunes 8.2 MacOS - Download Източник: johnnybravo
Публикувано Април 29, 200916 гд Промени в 2G b4 Настройките на Апп Стор вече имат икона Потребителите могат да влизат в различни iTunes акаунти Вече сваляането на програми от различни акаунти е напълно разрешено, само излизаме от единия и влизаме в другия Копи и Пейст вече ив Calculator app Има опция за правене на iTunes акаунт през устройството, при опит обаче дава ерор В iTunes 8.2 инфо таба на включено устройство е изцяло различно (последното не мога ) # App Store Settings icon is now present as it was blank before# Users can now login and logout of multiple iTunes accounts on their iPhone or iPod touch# It has been verified that the downloading of apps from different iTunes accounts on the device is now allowed! No more wiping a device - just logout and log back in!# Copy and Paste is now allowed in the Calculator app# The option to create an iTunes account on the device is shown, however attempts to do so have been met with “Cannot Connect to App Store” errors# In iTunes 8.2 pre-release with a device connected, the “Info” tab is completely different# iTunes 8.2 pre-release states that the syncing of Notes requires that Mac OS X 10.5.7 is required, although it has not been released yet
Публикувано Април 29, 200916 гд Последното е, че в pre-release-а на iTunes 8.2, за да се синхронизират Notes се изисква Mac OS X 10.5.7, въпреки, че все още не е излязъл.
Публикувано Април 29, 200916 гд Автор Няма такова нещо. Синхронизирам с 10.5.6 без никакви грижи. п.п. Жалко само че бета 4 изисква dev connection или с др думи ако не сте разработчици няма да можете да я сложите. Или поне до такъв извод стигнахме с Thunder (благодаря ти човече за всичкия support който ми оказваш)
Публикувано Април 30, 200916 гд Copy и Paste в калкулатора го има и в Beta 3 Заслужава си само заради това да се ъпдейтне
Публикувано Април 30, 200916 гд За хората, които искат да си сложат бета 4 или следващите бети: След еднодневно търсене на най-доброто предложение за регистрация на телефон към developer акаунт, мисля че намерих добро решение - $7 за телефон. Става бързо и вече съм го тествал. Ето линк. Плаща се с PayPal. Трябва ви само UUID на телефона. Можете да го намерите като си сложите Ad Hoc Helper от AppStore (безплатна е). С нея можете да си пратите на мейла този идентификатор и след това да си платите за регистрацията и сте готови.
Публикувано Май 1, 200916 гд Автор Само Activation Closed ми даава. А UIDD кода може да намерите, като просто включите телефона към комютъра си, пуснете iTunes и след като програмата ви открие телефона от бурона Summary просто цъкнете един път върху Serial Number.
Публикувано Май 2, 200916 гд Ъпдейтнах IPhone 2g 3.0 beta 4 Youtube не работи. С appstore има проблеми. Notifications няма. Copy/paste работи. Icy работи, обаче няма доста програми който ги има в Cydia. Камерата няма автофокус. Всеоще няма mobileinstalation patch Заради ITunes 8.2,ifunbox не работи. Като изцяло мога да кажа че не си заслужава :nono: Сега пак се върнах на 2.2.1 П.С.Имам UDID активация
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате