Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 2G Firmware 3.0

Featured Replies

Публикувано

А как стоят нещата с фирмуер 3.0 за 3Г... Ползва ли се телефон функцията ? Може ли да се джейлбрийква и да се ползва Цидиа ?

• Отговори 336
  • Прегледа 36,9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

За фабрично отключен да, но мисля че без Cydia :Wink:

Публикувано

Ее :[ Без Cydia e кофти.

Публикувано
Ее :[ Без Cydia e кофти.

По принцип Cydia няма и за 2G, тъй като все още не е преработена за 3.0 Software. Има Icy, което обаче е много бъгаво :Wink:

Публикувано

Защо да е бъгаво? Мен ми харесва бо бързо работи от Cydia :Wink:

Публикувано
Защо да е бъгаво? Мен ми харесва бо бързо работи от Cydia :Wink:

На мен лично Icy не ми показва повечето приложения на 2.2.1...

А иначе приложенията от Icy/Cydia работят ли ?

Публикувано

Немога да ти кажа, аз за сега съм свалил само Мxtube, Make it mine, ssh, X-IPA за друго незнам :ugeek:

Публикувано

От днеска и аз съм с бета 3, всичко бачка на 6, май няма да ресторвам до 2.2.1 :)

Публикувано

Днес направих един чист рестор на 3.0,имам което ми трябва и съм доволен,благодаря на Адамов за подстракаването :) Бета3 супер е :)

Публикувано

Направих ъпдейт от 2.2 на 3.0 бета 3 и всичко ми седи... повече от доволен съм :) Адамов ми даде хъс и ей го.. доволен ;) А може ли някой да ми каже с коя програма да си ровя из файловата система, защото преди си ровех с iFunBox, но сега го няма :)

Публикувано

Аз ровя с SSH инсталнат на телефона и WinSCP на компа, за телефона ще ти трябва също и SSH Toggle, за да можеш да включваш и изключваш SSH.

Публикувано

някои има ли представа за mobileinstalation за 3.0 б3 ? ще съм благодарен ако го има,и даде линк да го сложим :lol: !!!

Публикувано
някои има ли представа за mobileinstalation за 3.0 б3 ? ще съм благодарен ако го има,и даде линк да го сложим :lol: !!!

Писъл съм по въпроса няколко поста по назад, но ето ти как да си го патчнеш:

Сваляш http://4storing.com/ownwm1/7569a47221c9ccc8d5c151c92c193765.html

Инсталирате го в /usr/libexec/installd и слагаш permissions 0755 и reboot .

Публикувано

И отново честито - бета 4 излезе :D В момента смъквам за 3G и за 2G, но торента за 2G е отвратително бавен ;) Освен това, доколкото разбрах, за да си сложите новата бета ще ви трябва и новия pre-release на iTunes - 8.2 :) Като ги смъкна ще дам линкове :)

Публикувано

В iTunes 8.2 има поддръжка на Блу-Рей. Дали няма да обновят лаптопите и да им боднат блурей плеъри.

itunesbluray.png

Публикувано
  • Автор

iPhone 2G Beta 4 - Download

iPhone 3G Beta 4 - Download

iTunes 8.2 x64 - Download

iTunes 8.2 x86 - Download

iTunes 8.2 MacOS - Download

Източник: johnnybravo

Публикувано

Промени в 2G b4

Настройките на Апп Стор вече имат икона

Потребителите могат да влизат в различни iTunes акаунти

Вече сваляането на програми от различни акаунти е напълно разрешено, само излизаме от единия и влизаме в другия

Копи и Пейст вече ив Calculator app

Има опция за правене на iTunes акаунт през устройството, при опит обаче дава ерор :D

В iTunes 8.2 инфо таба на включено устройство е изцяло различно

(последното не мога :biggrin:)

# App Store Settings icon is now present as it was blank before
# Users can now login and logout of multiple iTunes accounts on their iPhone or iPod touch
# It has been verified that the downloading of apps from different iTunes accounts on the device is now allowed! No more wiping a device - just logout and log back in!
# Copy and Paste is now allowed in the Calculator app
# The option to create an iTunes account on the device is shown, however attempts to do so have been met with “Cannot Connect to App Store” errors
# In iTunes 8.2 pre-release with a device connected, the “Info” tab is completely different
# iTunes 8.2 pre-release states that the syncing of Notes requires that Mac OS X 10.5.7 is required, although it has not been released yet

Публикувано

Последното е, че в pre-release-а на iTunes 8.2, за да се синхронизират Notes се изисква Mac OS X 10.5.7, въпреки, че все още не е излязъл.

Публикувано
  • Автор

Няма такова нещо. Синхронизирам с 10.5.6 без никакви грижи.

п.п. Жалко само че бета 4 изисква dev connection или с др думи ако не сте разработчици няма да можете да я сложите. Или поне до такъв извод стигнахме с Thunder (благодаря ти човече за всичкия support който ми оказваш)

Публикувано

Copy и Paste в калкулатора го има и в Beta 3 :)

Публикувано
Copy и Paste в калкулатора го има и в Beta 3 ;)

Заслужава си само заради това да се ъпдейтне :)

Публикувано

За хората, които искат да си сложат бета 4 или следващите бети:

След еднодневно търсене на най-доброто предложение за регистрация на телефон към developer акаунт, мисля че намерих добро решение - $7 за телефон. Става бързо и вече съм го тествал. Ето линк. Плаща се с PayPal. Трябва ви само UUID на телефона. Можете да го намерите като си сложите Ad Hoc Helper от AppStore (безплатна е). С нея можете да си пратите на мейла този идентификатор и след това да си платите за регистрацията и сте готови.

Публикувано
  • Автор

Само Activation Closed ми даава. А UIDD кода може да намерите, като просто включите телефона към комютъра си, пуснете iTunes и след като програмата ви открие телефона от бурона Summary просто цъкнете един път върху Serial Number.

Публикувано

Ъпдейтнах IPhone 2g 3.0 beta 4

Youtube не работи.

С appstore има проблеми.

Notifications няма.

Copy/paste работи.

Icy работи, обаче няма доста програми който ги има в Cydia.

Камерата няма автофокус.

Всеоще няма mobileinstalation patch

Заради ITunes 8.2,ifunbox не работи.

Като изцяло мога да кажа че не си заслужава :nono:

Сега пак се върнах на 2.2.1

П.С.Имам UDID активация

Публикувано
  • Автор

Можеш ли да ми добавиш моя UDID ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.