Публикувано Април 16, 200917 гд Ако хвана ножа може и да стана "златна" MxTube 1.5b dTunes 2.72-1 Мерсии златна си ..
Публикувано Април 16, 200917 гд Как ще се отказваш!?! Бори се докрай! Ако трябва и в правилата на форума ще го напишем Аз не знам дали вече не е късно, но намерих и QuickPWN-3.0-3 специално за бета 3 Но понеже съм в Търново и връзката е умопомрачително бърза - с цели 3 kb/s го смъквам Ще го разгледам, евентуално кача някъде и след около 2-3 дена ще имате линк
Публикувано Април 16, 200917 гд Аз сега проверих в сайта, иначе щях Сега правя ри-джейлбрейк да видим какво ще се получи. Забелязвам са сменили джейлбрейк логото докато пише "Downloading jailbreak data" или нещо такова edit: Icy е ъпгрейднат на 1.2
Публикувано Април 16, 200917 гд Автор Така... ако сте имали бета3 и сте брейкнали с бета2 няма да ви вървят приложенията от AppStore. След брейкване с Pwn3 нещата са окей. Моят съвет обаче е да свалите до 2.2.1, след което да направите един чист ъпдейт до 3.0 бета3 и да джейлбрейкнете със QuickPwn3.0-beta3. Точно това смятам да направя аз точно... сега!
Публикувано Април 17, 200917 гд Аз направих рестор и jail-нах с новия jailbreak. След малко ще пиша отзиви. Update 1: OpenSSH-а е прецакан в jb_b3. dyld: lazy symbol binding failed: Symbol not found: _login Referenced from: /usr/sbin/sshd Expected in: /usr/lib/libSystem.B.dylibdyld: Symbol not found: _login Referenced from: /usr/sbin/sshd Expected in: /usr/lib/libSystem.B.dylibConnection to 192.168.1.2 closed by remote host. Update 2: installd е кракнат и можете да слагате Apps през iTunes: http://download555.mediafire.com/rzcsny ... stalld.zip или http://4storing.com/ownwm1/7569a47221c9 ... 93765.html Инсталирате го в /usr/libexec/installd и слагате permissions 0755 и ребуут Update 3: OpenSSH & xGPS тръгнаха
Публикувано Април 17, 200917 гд Автор Аз уж джейбрейкнах, обаче DiskAid ми вика, че телефона не ми е джейлнат. Трябва уж да има и Cydia ама няма и следа от такава. SSH мисля да пробвам сега Странното при мен е, че след джейлбрейк other ми е 300 и кусур MB! Edit: SSH работи без проблеми. Изкарва ми цялата файлова структура на телефона. Странно защо DiskAid ми вика че не е брейкнат.
Публикувано Април 17, 200917 гд Видях едно мнение във форума на quickpwn. Там пишеше, че QuickPWN 3 b3 така джейлбрейква, че няма да можем да ползваме DiskAid (от това следва, че няма да може да ползваме iFunBox).
Публикувано Април 17, 200917 гд Update 2: installd е кракнат и можете да слагате Apps през iTunes: http://download555.mediafire.com/rzcsny ... stalld.zip Инсталирате го в /usr/libexec/installd и слагате permissions 0755 и ребуут На тоя линк за Installd ми дава грешка: Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team.
Публикувано Април 17, 200917 гд Update 2: installd е кракнат и можете да слагате Apps през iTunes: http://download555.mediafire.com/rzcsny ... stalld.zip Инсталирате го в /usr/libexec/installd и слагате permissions 0755 и ребуут На тоя линк за Installd ми дава грешка: Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team. Ето ти фреш: http://4storing.com/ownwm1/7569a47221c9ccc8d5c151c92c193765.html
Публикувано Април 17, 200917 гд Аз уж джейбрейкнах, обаче DiskAid ми вика, че телефона не ми е джейлнат. Трябва уж да има и Cydia ама няма и следа от такава. SSH мисля да пробвам сега Странното при мен е, че след джейлбрейк other ми е 300 и кусур MB!Edit: SSH работи без проблеми. Изкарва ми цялата файлова структура на телефона. Странно защо DiskAid ми вика че не е брейкнат. Cydia я инсталираш през Icy за да добави някакви пакети. Интересно, че на чист jailbreak xGPSа ми вървеше, сложих Cydia и още няколко пакета и спря да тръгва. Тъпа работа ;(
Публикувано Април 17, 200917 гд Автор Ми не. Би трябвало да я инсталира при брейка. Иначе защо в програмта са и Cydia и YouTube активатора и всичките тея ху*ни ?
Публикувано Април 17, 200917 гд @ addicted.deb файлчета ако искаш: BossPrefs 2.16 SBSettings 1.0.7-4 Как да инсталираме .deb файлове? п.п. И не разбирам защо ядосвате Adamov, пък и късно вечер :question: :question: и как да направя това като нямам нито mobile terminal,нито cydia помогнете
Публикувано Април 18, 200917 гд Автор Ето една от опциите в 3.0, която за съжалене в наличния в момента бета 3 я няма... Notification
Публикувано Април 18, 200917 гд Убеден съм, че от този скрийншот всички са разбрали за какво служи, но явно аз съм тъп и не ми стана много ясно
Публикувано Април 18, 200917 гд Автор Ми за тези, които не са разбрали (или просто ги мързи) в шапката на темата пише какво е.
Публикувано Април 18, 200917 гд На брат ми жена му докато си идваха от софия му метнала на ифона 3.о бета3 и това което забелязах, че на камерата го няма бутончето за Видео запис. Някои да има идея от какво може да е при вас видео записва ли (става въпрос за първо поколение)?
Публикувано Април 18, 200917 гд Автор Това са снимки, намерени във файловата система на 3.0 след джейлбрейк, което ще каже, че въпросните опции ще ги има. За момента обаче в бета версиите (поне до 3тата) тези неща са заключени един вид и трябва да се модифицират файлове (нямам идея кои и как) за да може опциите да станат активни.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате