Публикувано Април 13, 200917 гд Щом не ти се занимава файл по файл, пробвай с това Господ здраве да ти дава... Адаме.. ти де бля ами не ми прати тоя линк а?
Публикувано Април 13, 200917 гд Автор Има нов, но не работи. Няколко мнения по-горе или в сайта можеш да видиш начин да си ги подкараш. При мен вървят без проблем
Публикувано Април 13, 200917 гд Хмм аз понеже първоначално не намерих джейл за б1 се опитах да ръгна на телефона б2, но понеже iTunes не искаше да ми го отвори се наложи да го вкарам в DFU, а от там се наложи да цъкна Рестор, защото Ъпгрейд не беше позволено P.S 2G
Публикувано Април 13, 200917 гд Добре де някой до сега успял ли е да мине на бета 2 от Windows...? Аз съм с Vista и пробвах около 10 пъти и нестава...
Публикувано Април 13, 200917 гд Аз минах но при мен нещо се прецака засече ми Icy от там ребуутнах и телефона остана на Ябълката която седи докато зарежда ии така и остана от там DFU рестор до 2.2.1 и то там само ерор 14 при опит за ъпдейт към бета2 Утре си пращам телефона на Adamov, той ще ми го ъпдейтне :razz:
Публикувано Април 13, 200917 гд Добре де някой до сега успял ли е да мине на бета 2 от Windows...? Аз съм с Vista и пробвах около 10 пъти и нестава... Аз го направих под Windows.. Vista
Публикувано Април 13, 200917 гд Ако може да ми кажеш стъпките по които си минал,че да опитам и аз....!
Публикувано Април 14, 200917 гд Без ДФУ, без нищо, само шифт + ъпгрейд до 3.0 б1. Връщаш си бекъпа без да му правиш джейлбрейк. След това ДФУ + шифт + Рестор до б2. QuickPWN за бета 2. Връщаш си бекъпа и си готов
Публикувано Април 14, 200917 гд Автор Ако си цъкнал шифт+ъпдейт 3.0 какъв бекъп връщаш, че не ми е ясно? Единствените неща, които се трият са кракнатите приложения и тези от Cydia от там на сетне всичко си е вътре.
Публикувано Април 14, 200917 гд Някой може ли да ми даде линк към бета 1...? Погледни първия пост има си линк!
Публикувано Април 14, 200917 гд Или изчакай ThUnDeR да ти даде линк. Този човек винаги ги намира пръв (може да е developer... )
Публикувано Април 15, 200917 гд Автор Или изчакай ThUnDeR да ти даде линк. Този човек винаги ги намира пръв (може да е developer... ) А ме прощаваш, ама ти знаеш ли кой е johnnybravo ки ?
Публикувано Април 15, 200917 гд Автор А ето и за тези, на които не им се сваля от торент - цък... Edit: Тъй като благодарение на джонибраво, тази сутрин към 3:30 се сдобих с третата бета, реших да драсна два реда с впечатленията. Нищо ново. Поне нищо ново на прима виста. Но пък работи 2но по-бързо от старата. Може би е оптимизирана някак си.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате