Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 2G Firmware 3.0

Featured Replies

Публикувано

Не мога.На мен един пич од youtube ми го добави.Четох на един друг форум че доста хора си го ъпдейтнали без да бъдат регистрирани в dev.

Изтегли си тази версия на QuickPwn http://www.2shared.com/file/5589820/584 ... 030-4.html

Try it :)

• Отговори 336
  • Прегледа 36,9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано
Ъпдейтнах IPhone 2g 3.0 beta 4

Youtube не работи.

С appstore има проблеми.

Notifications няма.

Copy/paste работи.

Icy работи, обаче няма доста програми който ги има в Cydia.

Камерата няма автофокус.

Всеоще няма mobileinstalation patch

Заради ITunes 8.2,ifunbox не работи

Като изцяло мога да кажа че не си заслужава :nono:

Сега пак се върнах на 2.2.1

П.С.Имам UDID активация

Youtube няма да имаш поради факта, че не си с нормално активиран телефон. При мен върви.

Push notifications няма, поради факта, че няма програми в аппстор, които да го поддържат.

mobileinstalation няма и да има, има пачнат installd което е същото като mobileinstalation при 2.х

Публикувано
  • Автор
Не мога.На мен един пич од youtube ми го добави.Четох на един друг форум че доста хора си го ъпдейтнали без да бъдат регистрирани в dev.

Изтегли си тази версия на QuickPwn http://www.2shared.com/file/5589820/584 ... 030-4.html

Try it :)

Е за какво ми е версия на QuickPwn при условие, че не мога да си ъпдейтна телефона?!?! Джейлбрейка ми е най-малкия проблем.

Публикувано

Дадох ти линк защото това е нова бета на руския quickpwn.Много хора казват че няма нужда от UDID активация.

Теглиш Itunes 8.2,shift+restore слагаш фърмуера и се ъпдейтва.След това използваш QuickPwn,маркираш само Icy и Activate.Ето това е

Публикувано
  • Автор

При мен не става. Бета 3 я сложих 40мин. след като бе излязла, за 4 да не говорим кога я налазих. Но явно няма да стане :) Мерси все пак, че ми каза как става, не знаех.

Публикувано
При мен не става. Бета 3 я сложих 40мин. след като бе излязла, за 4 да не говорим кога я налазих. Но явно няма да стане ;) Мерси все пак, че ми каза как става, не знаех.

Адамовввв ;)

Публикувано
  • Автор

Е да... ама ти си devconn, а аз не съм ;)

Публикувано
  • Автор

В крайна сметка си мисля, че при мен проблема не беше UDID-a, но това мога да разбера само с друг iPhone. Както и да е. Вече съм с бета 4 и съм удивен от бързината, с която работи. Благодаря на Влади за помоща.

InstallD - iPhone 3.0 beta4

Публикувано

Adamov по бърз ли е от бета 3?

Публикувано
  • Автор

Определено, да!

Публикувано

Имате ли проблем с youtube и MXtube?

Публикувано
  • Автор

Ти май не четеш какво ти се пише. YouTube върви само на официално отключени iPhone 3G. МиксТюб не ти върви защото не е портната за 3.0

Публикувано

Испуснал съм този детайл .Мерси все пак :smile:

Публикувано

Еее как по барзо :eek: бета 3 направо летеше аз кото си я бях сложил пък тази бета още по бърза :eek:

Публикувано
  • Автор

Много по-бърза е да. Усеща се и то осезаемо. А аз имам примерно 30-40 приложения и работи така както като нямам нито едно. Мисля че 3.0 сложена на новия телефона ще бъде направо нереално яко.

п.п. А най-якото е, че този послепис го пиша от телефона :smile:

Публикувано

Видях, че в 4-ката има запис на видео :smile: в момента я качвам...

е все пак дрема и я качвам.... почти 5ч. е :)

Най-на карая я качих, обаче... нещо нямам запис на видео и другите работи дет гледах тук:

http://iphoneapps.ru/forums/index.php?showtopic=16642

още един едит: в последствие видях това: [В процессе]

:confused: :confused: :redface: :redface:

Публикувано
  • Автор

За бета версиите трябва да се добавят няколко реда в един файл за да излезе бутона за запис на видео. Но няма да ти записва защото няма чип за енкодинг. Все пак е официално приложение. Хаха.

Публикувано
За бета версиите трябва да се добавят няколко реда в един файл за да излезе бутона за запис на видео. Но няма да ти записва защото няма чип за енкодинг. Все пак е официално приложение. Хаха.

Абее ти, друго е да има бутон. На кой му пука, че не работи :smile:

Публикувано
  • Автор

Абе може последен да съм се сетил ама... който е с някоя от бетите просто може да си пусне руската клавиатура и да има кирилица. Аз трябваше да си сложа бета 4 за да ме осени тази брилиянтна идея.

Публикувано

а само за теста... какво трябва да променя за да излезе бутона?

Публикувано
  • Автор
Публикувано
Абе може последен да съм се сетил ама... който е с някоя от бетите просто може да си пусне руската клавиатура и да има кирилица. Аз трябваше да си сложа бета 4 за да ме осени тази брилиянтна идея.

Аз съм така с Руската от 1-вата бета още, но не е най-удобната ИЦУКЕНГ подредбата .. :biggrin:

Публикувано
  • Автор

Аз съм така с Руската от 1-вата бета още, но не е най-удобната ИЦУКЕНГ подредбата .. :biggrin:

Хахаха. Определено не е най-удобната, но може би ще ние единствения вариант и при официалната бета, защото както Влад каза клавиатурите са направени много ш*бано.

Публикувано

при опит за update до beta 3.0 4 ми дава това..344a78f4e43797a8208754bb8e302d08_120x90.jpg

Публикувано

За всички, интересуващи се от сагата iPhone 3.0 - излезе бета 5 :biggrin: Тя е с номер 7А312 g. Също така има и нов iTunes 8.2. [strikethrough:b10871jb]Нека търсенето да започне отново.[/strikethrough:b10871jb]

iPhone 3.0 beta 5 build 7A312g

iPhone 3G 3.0 beta 5 build 7A312g

iTunes 8.2 Pre-release (Mac)

iTunes 8.2 Pre-release (Windows)

iTunes 8.2 Pre-release (Windows 64)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.