Публикувано Май 3, 200916 гд Не мога.На мен един пич од youtube ми го добави.Четох на един друг форум че доста хора си го ъпдейтнали без да бъдат регистрирани в dev. Изтегли си тази версия на QuickPwn http://www.2shared.com/file/5589820/584 ... 030-4.html Try it
Публикувано Май 3, 200916 гд Ъпдейтнах IPhone 2g 3.0 beta 4 Youtube не работи. С appstore има проблеми. Notifications няма. Copy/paste работи. Icy работи, обаче няма доста програми който ги има в Cydia. Камерата няма автофокус. Всеоще няма mobileinstalation patch Заради ITunes 8.2,ifunbox не работи Като изцяло мога да кажа че не си заслужава :nono: Сега пак се върнах на 2.2.1 П.С.Имам UDID активация Youtube няма да имаш поради факта, че не си с нормално активиран телефон. При мен върви. Push notifications няма, поради факта, че няма програми в аппстор, които да го поддържат. mobileinstalation няма и да има, има пачнат installd което е същото като mobileinstalation при 2.х
Публикувано Май 3, 200916 гд Автор Не мога.На мен един пич од youtube ми го добави.Четох на един друг форум че доста хора си го ъпдейтнали без да бъдат регистрирани в dev.Изтегли си тази версия на QuickPwn http://www.2shared.com/file/5589820/584 ... 030-4.html Try it Е за какво ми е версия на QuickPwn при условие, че не мога да си ъпдейтна телефона?!?! Джейлбрейка ми е най-малкия проблем.
Публикувано Май 3, 200916 гд Дадох ти линк защото това е нова бета на руския quickpwn.Много хора казват че няма нужда от UDID активация. Теглиш Itunes 8.2,shift+restore слагаш фърмуера и се ъпдейтва.След това използваш QuickPwn,маркираш само Icy и Activate.Ето това е
Публикувано Май 3, 200916 гд Автор При мен не става. Бета 3 я сложих 40мин. след като бе излязла, за 4 да не говорим кога я налазих. Но явно няма да стане Мерси все пак, че ми каза как става, не знаех.
Публикувано Май 4, 200916 гд При мен не става. Бета 3 я сложих 40мин. след като бе излязла, за 4 да не говорим кога я налазих. Но явно няма да стане Мерси все пак, че ми каза как става, не знаех. Адамовввв
Публикувано Май 5, 200916 гд Автор В крайна сметка си мисля, че при мен проблема не беше UDID-a, но това мога да разбера само с друг iPhone. Както и да е. Вече съм с бета 4 и съм удивен от бързината, с която работи. Благодаря на Влади за помоща. InstallD - iPhone 3.0 beta4
Публикувано Май 5, 200916 гд Автор Ти май не четеш какво ти се пише. YouTube върви само на официално отключени iPhone 3G. МиксТюб не ти върви защото не е портната за 3.0
Публикувано Май 5, 200916 гд Еее как по барзо :eek: бета 3 направо летеше аз кото си я бях сложил пък тази бета още по бърза :eek:
Публикувано Май 5, 200916 гд Автор Много по-бърза е да. Усеща се и то осезаемо. А аз имам примерно 30-40 приложения и работи така както като нямам нито едно. Мисля че 3.0 сложена на новия телефона ще бъде направо нереално яко. п.п. А най-якото е, че този послепис го пиша от телефона
Публикувано Май 6, 200916 гд Видях, че в 4-ката има запис на видео в момента я качвам... е все пак дрема и я качвам.... почти 5ч. е Най-на карая я качих, обаче... нещо нямам запис на видео и другите работи дет гледах тук: http://iphoneapps.ru/forums/index.php?showtopic=16642 още един едит: в последствие видях това: [В процессе] :confused: :confused: :redface: :redface:
Публикувано Май 6, 200916 гд Автор За бета версиите трябва да се добавят няколко реда в един файл за да излезе бутона за запис на видео. Но няма да ти записва защото няма чип за енкодинг. Все пак е официално приложение. Хаха.
Публикувано Май 6, 200916 гд За бета версиите трябва да се добавят няколко реда в един файл за да излезе бутона за запис на видео. Но няма да ти записва защото няма чип за енкодинг. Все пак е официално приложение. Хаха. Абее ти, друго е да има бутон. На кой му пука, че не работи
Публикувано Май 6, 200916 гд Автор Абе може последен да съм се сетил ама... който е с някоя от бетите просто може да си пусне руската клавиатура и да има кирилица. Аз трябваше да си сложа бета 4 за да ме осени тази брилиянтна идея.
Публикувано Май 6, 200916 гд Абе може последен да съм се сетил ама... който е с някоя от бетите просто може да си пусне руската клавиатура и да има кирилица. Аз трябваше да си сложа бета 4 за да ме осени тази брилиянтна идея. Аз съм така с Руската от 1-вата бета още, но не е най-удобната ИЦУКЕНГ подредбата ..
Публикувано Май 6, 200916 гд Автор Абе може последен да съм се сетил ама... който е с някоя от бетите просто може да си пусне руската клавиатура и да има кирилица. Аз трябваше да си сложа бета 4 за да ме осени тази брилиянтна идея. Аз съм така с Руската от 1-вата бета още, но не е най-удобната ИЦУКЕНГ подредбата .. Хахаха. Определено не е най-удобната, но може би ще ние единствения вариант и при официалната бета, защото както Влад каза клавиатурите са направени много ш*бано.
Публикувано Май 7, 200916 гд За всички, интересуващи се от сагата iPhone 3.0 - излезе бета 5 Тя е с номер 7А312 g. Също така има и нов iTunes 8.2. [strikethrough:b10871jb]Нека търсенето да започне отново.[/strikethrough:b10871jb] iPhone 3.0 beta 5 build 7A312g iPhone 3G 3.0 beta 5 build 7A312g iTunes 8.2 Pre-release (Mac) iTunes 8.2 Pre-release (Windows) iTunes 8.2 Pre-release (Windows 64)
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате