Публикувано Април 16, 200917 гд Ако сте мераклии и имате вече инсталиран бета 3, ето ви една хитринка. Сваляте си бета 2 + QuickPWN-3.0-beta2, пускате програмата добавяте бета2 (ако добавите фирмуер бета 3 програмата ще каже, че не е съвместима с него) следвате стъпките и 5мин. по-късно имате iPhone 2G 3.0 beta3 jailbroken п.п. В тази тема има описан начин как да сложите и кракнати приложения. Тествано на последната б3 и работи без проблем Ако си успял да jailbreak-неш ще пробваш ли xGPS да сложиш. Само той ме възпира за сега.
Публикувано Април 16, 200917 гд Автор Абе нали ти писах бе Работи без никакви проблеми. Не забива, не крашва, работи супер бързо и стабилно, сваля без проблем карти. Учудващо за мен ми показа маршрути, за които не съм и предполагал, че ще ми покаже Adamov: xGPS-a тръгва ли на 3.0? Колегата iwantupdate ми изпрати телефона си за да му кача 3.0. В момента телефона е с 3.0 бета2 и възможност за кракнати приложенията. Та си позволих на неговия телефон да тествам xGPS. Искам да кажа 2 неща. 1во - нямам идея как се работи с тази програма и 2ро - работи без никакви забележки. Не забива, не крашва, държи се много стабилно и работи светкавично. Ако по-късно влезеш, можеш да ми кажеш какво да пробвам и нямаш грижи (че му връщам телефона утре).
Публикувано Април 16, 200917 гд Абе нали ти писах бе Работи без никакви проблеми. Не забива, не крашва, работи супер бързо и стабилно, сваля без проблем карти. Учудващо за мен ми показа маршрути, за които не съм и предполагал, че ще ми покаже Бе аз днес каде блея. Цял ден съм в дупка.
Публикувано Април 16, 200917 гд Автор Абе нали ти писах бе Работи без никакви проблеми. Не забива, не крашва, работи супер бързо и стабилно, сваля без проблем карти. Учудващо за мен ми показа маршрути, за които не съм и предполагал, че ще ми покаже Бе аз днес каде блея. Цял ден съм в дупка. Блейка !! Сега я пробвах и на бета 3. Работи без проблем.
Публикувано Април 16, 200917 гд Блейка !! Сега я пробвах и на бета 3. Работи без проблем. Мерси много за теста
Публикувано Април 16, 200917 гд Абе, Адаме, как така ти работи GPS-a на 2G телефон? Тая бета и хардуер ли добавя?
Публикувано Април 16, 200917 гд Автор Е никой не е казъл, че ме локализира. Просто ми показва маршрути като Мaps примерно.
Публикувано Април 16, 200917 гд Ако сте мераклии и имате вече инсталиран бета 3, ето ви една хитринка. Сваляте си бета 2 + QuickPWN-3.0-beta2, пускате програмата добавяте бета2 (ако добавите фирмуер бета 3 програмата ще каже, че не е съвместима с него) следвате стъпките и 5мин. по-късно имате iPhone 2G 3.0 beta3 jailbroken п.п. В тази тема има описан начин как да сложите и кракнати приложения. Тествано на последната б3 и работи без проблем update този път успешно до 3.0 бета 3 ,но после с бета 2 и QuickPWN-3.0-beta2-не става този номер поне при мен... с windows 7 съм дали има значение.....ако някой може да помогне или да чакам..QuickPWN
Публикувано Април 16, 200917 гд Абе някой качи ли 3.0 на 3G? Аз съм с бета 2 на 3G от няколко седмици, нямам грижи като цяло :-) ПС: От колегата Adamov се надъхах
Публикувано Април 16, 200917 гд Работи без проблем. Объркал си нещо! нестава и нестава всеки път излиза
Публикувано Април 16, 200917 гд Изтегли го наново и пробвай пак (не QuickPWN, а другото) благодаря ти за съвета този път стана ......... пак проблеми..значи правя всичко както трябва от ръководството от 1 страница.... -като реша да инсталирам X-IPA от icy ми излиза Packade"uuid" was not found... друго което забелязах.. -Youtube и Itunes -не ми зарежда -Maps-локализира ме поне на 25км разлика....
Публикувано Април 16, 200917 гд като реша да инсталирам X-IPA от icy ми излиза Packade"uuid" was not found... Това просто означава че Icy не ти е обновило сорса на saurik. Тоест трябва да продължаваш да обикаляш около огъня, в който има само сандалово дърво. Тогава забравих да спомена, че трябва да обикаляш обратно на часовниковата стрелка, но в никакъв случай да не и сечеш пътя А другия вариянт е да махнеш сорса на saurik и после да го добавиш отново и да видиш дали така ще стане.
Публикувано Април 16, 200917 гд Добре де на бета 3 сам вече обаче има проблеми като нямам Cydia сега как да си сложа Boss Prefs,MxTube,SBSettings И т.н. основните програмки от Cydia...? И free приложенията от appstore ми крашват...
Публикувано Април 16, 200917 гд -като реша да инсталирам X-IPA от icy ми излиза Packade"uuid" was not found... Добави всички сорсове и търси uuid На мен с beta 3 дори и Skype ми крашва (инсталиран от AppStore)
Публикувано Април 16, 200917 гд Автор Ми те не работят. А днес с Thunder стигнахме до извода, че 99.999 от програмите независимо дали са безплатни или не не работят (ама при мен xGPS бачка, а при него нееее хехе) и това се дължи на джейлбрейка с бета2 и quickpwn-beta2.
Публикувано Април 16, 200917 гд -като реша да инсталирам X-IPA от icy ми излиза Packade"uuid" was not found... Добави всички сорсове и търси uuid На мен с beta 3 дори и Skype ми крашва (инсталиран от AppStore) Инсталирай го през X IPA и няма да има проблеми...
Публикувано Април 16, 200917 гд Добре и аз направих Jailbreak s beta 2 и QuickPWN beta 2 и пак ми крашва всичко..
Публикувано Април 16, 200917 гд Добре и аз направих Jailbreak s beta 2 и QuickPWN beta 2 и пак ми крашва всичко.. Install-ирай през XIPA. PS: Някои може ли да ми прати binary-то на ldid?
Публикувано Април 16, 200917 гд От там инсталирам но програми като Boss Prefs,MxTube,dTune,SBSettings и т.н. от каде да ги сложа като не ги намирам и в Icy...?
Публикувано Април 16, 200917 гд Автор Почвате да ме ядосвате, като не четете какво ви се пише и ще се наказваме здраво!!!
Публикувано Април 16, 200917 гд @ addicted .deb файлчета ако искаш: BossPrefs 2.16 SBSettings 1.0.7-4 Как да инсталираме .deb файлове? п.п. И не разбирам защо ядосвате Adamov, пък и късно вечер :question: :question:
Публикувано Април 16, 200917 гд забелязах още един бъг -снимам и не се запазва никъде снимката...как е при вас...
Публикувано Април 16, 200917 гд А пробва ли BossPrefs > More > Fix User Dir Permissions, дали ще е от полза?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате