Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 2G Firmware 3.0

Featured Replies

Публикувано
Ако сте мераклии и имате вече инсталиран бета 3, ето ви една хитринка. Сваляте си бета 2 + QuickPWN-3.0-beta2, пускате програмата добавяте бета2 (ако добавите фирмуер бета 3 програмата ще каже, че не е съвместима с него) следвате стъпките и 5мин. по-късно имате iPhone 2G 3.0 beta3 jailbroken :)

п.п. В тази тема има описан начин как да сложите и кракнати приложения. Тествано на последната б3 и работи без проблем :)

Ако си успял да jailbreak-неш ще пробваш ли xGPS да сложиш. Само той ме възпира за сега.

• Отговори 336
  • Прегледа 36,9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано
  • Автор

Абе нали ти писах бе :) Работи без никакви проблеми. Не забива, не крашва, работи супер бързо и стабилно, сваля без проблем карти. Учудващо за мен ми показа маршрути, за които не съм и предполагал, че ще ми покаже :)

Adamov: xGPS-a тръгва ли на 3.0?

Колегата iwantupdate ми изпрати телефона си за да му кача 3.0. В момента телефона е с 3.0 бета2 и възможност за кракнати приложенията. Та си позволих на неговия телефон да тествам xGPS. Искам да кажа 2 неща. 1во - нямам идея как се работи с тази програма и 2ро - работи без никакви забележки. Не забива, не крашва, държи се много стабилно и работи светкавично. Ако по-късно влезеш, можеш да ми кажеш какво да пробвам и нямаш грижи (че му връщам телефона утре).

Публикувано
Абе нали ти писах бе :) Работи без никакви проблеми. Не забива, не крашва, работи супер бързо и стабилно, сваля без проблем карти. Учудващо за мен ми показа маршрути, за които не съм и предполагал, че ще ми покаже :)

Бе аз днес каде блея. Цял ден съм в дупка.

Публикувано
  • Автор

Бе аз днес каде блея. Цял ден съм в дупка.

Блейка !! :) Сега я пробвах и на бета 3. Работи без проблем.

Публикувано

Блейка !! :) Сега я пробвах и на бета 3. Работи без проблем.

Мерси много за теста :)

Публикувано

Абе, Адаме, как така ти работи GPS-a на 2G телефон? :) Тая бета и хардуер ли добавя?

Публикувано
  • Автор

Е никой не е казъл, че ме локализира. Просто ми показва маршрути като Мaps примерно.

Публикувано
Ако сте мераклии и имате вече инсталиран бета 3, ето ви една хитринка. Сваляте си бета 2 + QuickPWN-3.0-beta2, пускате програмата добавяте бета2 (ако добавите фирмуер бета 3 програмата ще каже, че не е съвместима с него) следвате стъпките и 5мин. по-късно имате iPhone 2G 3.0 beta3 jailbroken :)

п.п. В тази тема има описан начин как да сложите и кракнати приложения. Тествано на последната б3 и работи без проблем :)

update този път успешно до 3.0 бета 3 ,но после с бета 2 и QuickPWN-3.0-beta2-не става този номер поне при мен...

с windows 7 съм дали има значение.....ако някой може да помогне или да чакам..QuickPWN

Публикувано
  • Автор

Работи без проблем. Объркал си нещо!

Публикувано
Абе някой качи ли 3.0 на 3G?

Аз съм с бета 2 на 3G от няколко седмици, нямам грижи като цяло :-)

ПС: От колегата Adamov се надъхах

Публикувано
Работи без проблем. Объркал си нещо!

нестава и нестава всеки път излиза

06c844f46fd4496d.jpg

Публикувано

Изтегли го наново и пробвай пак (не QuickPWN, а другото)

Публикувано
Изтегли го наново и пробвай пак (не QuickPWN, а другото)

благодаря ти за съвета този път стана .........

пак проблеми..значи правя всичко както трябва от ръководството от 1 страница....

-като реша да инсталирам X-IPA от icy ми излиза Packade"uuid" was not found...

друго което забелязах..

-Youtube и Itunes -не ми зарежда

-Maps-локализира ме поне на 25км разлика....

Публикувано
като реша да инсталирам X-IPA от icy ми излиза Packade"uuid" was not found...

Това просто означава че Icy не ти е обновило сорса на saurik. Тоест трябва да продължаваш да обикаляш около огъня, в който има само сандалово дърво. Тогава забравих да спомена, че трябва да обикаляш обратно на часовниковата стрелка, но в никакъв случай да не и сечеш пътя :cool:

А другия вариянт е да махнеш сорса на saurik и после да го добавиш отново и да видиш дали така ще стане.

Публикувано

Добре де на бета 3 сам вече обаче има проблеми като нямам Cydia сега как да си сложа Boss Prefs,MxTube,SBSettings И т.н. основните програмки от Cydia...? И free приложенията от appstore ми крашват...

Публикувано

Добави всички сорсове и търси uuid :)

На мен с beta 3 дори и Skype ми крашва (инсталиран от AppStore) :)

Публикувано
  • Автор

Ми те не работят. А днес с Thunder стигнахме до извода, че 99.999 от програмите независимо дали са безплатни или не не работят (ама при мен xGPS бачка, а при него нееее хехе) и това се дължи на джейлбрейка с бета2 и quickpwn-beta2.

Публикувано

Добави всички сорсове и търси uuid :)

На мен с beta 3 дори и Skype ми крашва (инсталиран от AppStore) :)

Инсталирай го през X IPA и няма да има проблеми...
Публикувано

Добре и аз направих Jailbreak s beta 2 и QuickPWN beta 2 и пак ми крашва всичко..

Публикувано
Добре и аз направих Jailbreak s beta 2 и QuickPWN beta 2 и пак ми крашва всичко..

Install-ирай през XIPA.

PS: Някои може ли да ми прати binary-то на ldid?

Публикувано

От там инсталирам но програми като Boss Prefs,MxTube,dTune,SBSettings и т.н. от каде да ги сложа като не ги намирам и в Icy...?

Публикувано
  • Автор

Почвате да ме ядосвате, като не четете какво ви се пише и ще се наказваме здраво!!!

Публикувано

@ addicted

.deb файлчета ако искаш:

BossPrefs 2.16

SBSettings 1.0.7-4

Как да инсталираме .deb файлове?

п.п.

И не разбирам защо ядосвате Adamov, пък и късно вечер :question: :question:

Публикувано

забелязах още един бъг -снимам и не се запазва никъде снимката...как е при вас...

Публикувано

А пробва ли BossPrefs > More > Fix User Dir Permissions, дали ще е от полза?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.