Публикувано Април 10, 200917 гд Оф върнах към 2.2.1 и сега ми казва че бекъпа ми е за по-нов софтуер. Има ли нещо, което мога да направя или пак трябва да качвам на 3.0?
Публикувано Април 10, 200917 гд Автор Пак трябва. Или мяташ само контактите и после синхронизираш другите неща. Аз не съм връщал бекъп от 1.1.2 сигурно.
Публикувано Април 10, 200917 гд След малко разглеждане на бета 2 на 3.0 мога да споделя впечатления относно възможността за локализация. А именно: БГ меню ще има без проблем. Клавиатурите са ги променили генерално и доста по задълбочено трябва да ги разуча, преди да кажа дали ще мога да направя българска такава. Форматирането на номерата засега също не е проблем. Пакетите за операторите също не са проблем, като сега те ще а само два - Globul си го има Искам само да уточня, че това се отнася до бета 2. До официалното пускане на 3.0 могат да се променят нещата и нищо да не мога да направя...
Публикувано Април 10, 200917 гд Добре направих 1000 опита да мина на 3.0 beta2 и нестава и нестава постоянно ми вади ерори от 2.2.1 към 3.0 сиурно 15 пъти не стана пробвах от 2.0.2 пак нестава после пак пробвах от 2.2.1 към 3.0 и пак същото МОЛЯ кажете какво да правя че вече се побърквам... :lol:
Публикувано Април 11, 200917 гд и аз направих безброи опъти да ъпдейтна... -update от 2.2.1 до 3.0 бета 2-неуспешно,грешки-1601,14,и още вече ги забравих -рестор до 2.0.2 и пак до 3.0 бета 2-пак не успешно -DFU до 2.2.1 и този път реших да сложа 3.0 бета 1-този път стана,но след това като се опитам да го активирам и отключа с QuickPWN -след процедурата която правя точно както е ми излиза това... и тъкмо си вкарвам пин кода и ми излиза това...после го рестартнах пробвах да не го вкарвам -но каквото и да правя след няколко секунди се заключва.. и се чудя минал ли съм на 3.0 бета 1 и защо не ми тръгва ако съм...моля някой да ми помогне.... пробвах и update от 3.0 бета 1 до 3.0 бета 2 -пак грешка...
Публикувано Април 11, 200917 гд При мен бета1 е възможно най-бъгавата версия, която съм слагал. До бета2 не ми дава да мина, грешки постоянно. Ето сега се събудих и телефона беше само на Спешни повиквания. Ей така от нищото. Вечерта съм слушал музика, спрях я и това е. Безброй проблеми има тая бета, поне при мен. Връщам на 2.2.1
Публикувано Април 11, 200917 гд Автор Хубаво си направил като си написал "при мен". Защото пък при мен се държи по-стабилно и от 2.2.1. Но както милиони неща за iPhone така и в този слуичай при едни е едно, при други друго. tuzara82: На първата снимка НЕ трябва да маркираш ънлок. Само джейлбрейк и активейт (като преди да качиш 3.0 трябва да си има версия, която вече да си отключил, активирал и ънлокнал със quickpwn). От втората снимка разбирам, че имаш пин код на картата. Даваш ънлок и си го пишеш или мушкаш картата в друг телефон и го махаш.
Публикувано Април 11, 200917 гд не маркирам ънлок,и да имах преди това 2.2.1 отключен,активиран и ънклокнат,пин кода го махнах,но пак същото...
Публикувано Април 11, 200917 гд Автор Не знам дали има значение, но все повече си мисля, че има, но аз съм правил всичките телефони на Mac OS компютър. Някъде в по предните постове споменах това мое съмнение, но Slaf ме отряза много грубо. Хаха.
Публикувано Април 11, 200917 гд Адаме, след рестор ънлока остава ли? Защото Тузара е правил и рестор, не само ъпдейт.
Публикувано Април 12, 200917 гд Рестор до 2.0.2 после ъпдейт до 3.0бета1 и същия проблем като при tuzara82 и тъкмо си вкарвам пин кода и ми излиза това...после го рестартнах пробвах да не го вкарвам -но каквото и да правя след няколко секунди се заключва.. А бета2 ми дава ерор 14 ;/
Публикувано Април 12, 200917 гд и тъкмо си вкарвам пин кода и ми излиза това...после го рестартнах пробвах да не го вкарвам -но каквото и да правя след няколко секунди се заключва.. http://195.149.248.189:8080/2009-04-11/41f3e5e940819c3c0a612283de7185fa_320x480.jpg и няколко други грешки ми излизат,краят е един....за сега даже пробвах да си сложа мак на компа,но нещо не успях...
Публикувано Април 12, 200917 гд Автор Ми откажете се момчета. Или ако толкова искате ми изпратете телефоните си и ще ви ги върна с 3.0 бета 2 и готови за инсталация на кракнати приложения.
Публикувано Април 12, 200917 гд Ми откажете се момчета. Или ако толкова искате ми изпратете телефоните си и ще ви ги върна с 3.0 бета 2 и готови за инсталация на кракнати приложения. При мен се е видяло че няма да стане явно си трябва Mac зада де ъпдейтне, ако не ти е проблем да ти го пратя да ми го ъпдейтнеш :confused: аз съм от София
Публикувано Април 13, 200917 гд Абе аз съм с мак, ама пак не ме огря Сигурно става само на PowerBook, na MacBook Pro - неще
Публикувано Април 13, 200917 гд Иска, иска и на MacBook Pro Ако ви се занимава, изчакайте днес-утре да помисля как го направих и да ви дам точните стъпки.
Публикувано Април 13, 200917 гд Автор Влади, няма точни стъпки. Аз до сега не съм имал проблем с телефон, който да не иска. Е в 2-3% от случаите не става с пътвия път, но става.
Публикувано Април 13, 200917 гд Ами аз сега като се замислих и мисля че намерих връзка някаква - всеки път като съм правил restore с оригинален firmware и после съм правил jailbreak с QuickPWN не е ставало. Винаги е сработвало ако съм правил restore с Custom firmware.
Публикувано Април 13, 200917 гд При мен (така си мисля) е ясно що неще, щото съм с 10.5.6 USB шофьори (и заради adamov :evil: ) се прецаках и не мога да сложа от 10.5.5 сега (не че не мога ама не ми се занимава да реплейсвам файл по файл) Ама що под win не сака....
Публикувано Април 13, 200917 гд хмм то аз днес като ресторнах от 2.2.1 кум 2.0.2 къстюм... после след слагането на всичко,направих упдате до 2.2.1 след това тела си беше супер,после quickpwn само добавих сидия и инсталер,не маркирах унлок ,след като мина процеса телефона си беше унлок и работи на чук!!! Чудех се за 3.0 ама се отказах за сега съм доволен
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате