The Shaman Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 От "човека им в Мтел" под прикритие Тея балуши не подписват ли договори за фирмена тайна не знам?! Цитирай
XPresident Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 То това не е фирмена тайна, то си е "нова оферта". Колкото до информацията, работя в тази сфера, нормално е да имам такива новини. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 Става оферта когато се обяви http://www.mtel.bg/iphone/index.php? Цитирай
uponone Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 (редактирано) МТЕЛ IPHONE - Цени и тарифни планове. П.С. Ментел си е Ментел... Глобул от 100 години ти предлагат за 20лв. да говориш 1500 минути към цялата им мрежа... а Ментел още се правят на ударени. (да има напредък - 1000 минути към всички в Мтел за 34.90!) Редактирано Ноември 26, 2010 от uponone Цитирай
Icco Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 (редактирано) Доволен съм от таблицата горе! При най високата такса от 54,90 бих казал дори че ще ми е по ефтино от това което в момента плащам на Мтел И дано да има бройки в понеделник П.П. Аз всъщност от септември нищо не съм им плащал, та очаквам и моите сметки да почнат да излизат скоро Редактирано Ноември 26, 2010 от Icco Цитирай
Toni- Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 И аз съм така, само дано да е валидно и за абонати, с повече от 3 месеца до края на изтичане на договра, а не само за тези на които им остават по-малко от 3 месеца или нови абонати... но едва ли де Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 (редактирано) И аз съм така, само дано да е валидно и за абонати, с повече от 3 месеца до края на изтичане на договра, а не само за тези на които им остават по-малко от 3 месеца или нови абонати... но едва ли де На мен пък ми остават около 10месеца, и мисля, ако е възможно да си платя таксите до края, да се прекрати този договор и да се пусна на новия(а ако мога да си запазя номера ще е още по-добре), така пак за 1050лв(16GB) ми е по далавера от колкото да взема от някой от форума. Редактирано Ноември 27, 2010 от apodjeki Цитирай
Toni- Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Възможно е разбира се, стига да си платиш неустойките равни на месечните ти такси до края на договора и можеш да си запазиш номера и да се прехвърлиш на новия план... На мен обаче неустойки не ми се плащат, още повече равняващи се на цялата ми месечна такса, която е 50лв., предпочитам да си взема нов номер, отколкото да им платя този за да не го използвам.... Но пък дано и Aveliky да е прав, може да им се усмихне късмета на тези, които имат много месеци до края на договора си. Цитирай
o3Mo Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Пълни детайли за цени и наличност на iPhone 4 ще бъдат обявени в понеделник, 29 ноември, на http://www.mtel.bg/iphone/ Този линк работи, но там няма нищо Явно са седнали да го правят и да пускат Цитирай
Icco Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Вече имам запазена бройка, цените са тези, които колегата беше писал. НО има уловка в минутите обаче, първо започват да текат безплатните към всички мрежи и после безплатните към Мтел, по този начин говорейки с близките си хора по често които естествено са на Мтел се харчат от минутите които са за всички останали Цитирай
jumbo Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Интересно ми е... сегашният ми номер е от 12 години и половина. От много време е в група тоест води се на фирма. Имам си Мтел сърф (или както там му казват) и сега ако река да си сменя ифонето, трябва да захвърля всичко това ли? Или трябва да чакам да го пуснат като предложение към фирмите? Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 icco, те всичките програми им са такива на педалите! Цитирай
Icco Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 http://www.mtel.bg/iphone4/cash_prices_iphone_plus.php Цитирай
o3Mo Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Тези цена на плюс не ми харесват другите звучат по-добре Цитирай
dj_blade Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Това са цените... ПЛЮС-а направо уби рибата. Утре ще се обзаведем Цитирай
jumbo Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 оф.... какво да направя като не съм говорител и не правя повече от 30 лв сметка (с включен нет) По-малка тарифа от тази за 55 лв няма смисъл... С две думи ачик ачик те карат да плащаш повече от колкото можеш да изговориш. Цитирай
Legend Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Никъде не видях договор за 1 година може ли да се подпише или е само за 2 ? Цитирай
emco83 Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 @Legend "***Цените в брой, валидни с тарифи M-Tel iPhone Plus, са в сила за настоящи абонати, които са с М-Тел поне от 1 година." Демек за нови абонати две години. Поправете ме ако греша. Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 (редактирано) Това с минутите направо преби рибата... тия са страшни педали. Нито един от тарифните планове не е хубав освен ако не правиш и без това по 100 кинта на месец и да си вземеш на последния тарифен план. Много се чудя каква е разликата между тарифни планове М и L. Някакви си 5 лева, а разликата в минутите е от земята до небето. Мтел за пореден път доказаха, че са страшни обирджий. Дано някога Vivacom започнат да предлагат iPhone. Сигурен съм, че тогава цените ще са доста по различни... Редактирано Ноември 28, 2010 от tonygti Цитирай
feanor5 Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Само за 2г са всички оферти.За да го вземеш с М-Тел айПлюс трябва да си абонат от 1г. и да не си бил спиран близките 6 месеца. Цитирай
Severus Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 С изключение на лизинга, аз лично не виждам някъде да е пояснено за 1 или 2 годишен договор става въпрос. P.S. Вероятно става въпрос двугодишни договори навсякъде. Сметките които правя клонят към този извод. Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 @Legend "***Цените в брой, валидни с тарифи M-Tel iPhone Plus, са в сила за настоящи абонати, които са с М-Тел поне от 1 година." Демек за нови абонати две години. Поправете ме ако греша. Значи аз като съм от 14месеца абонат без спирания, ще мога да се пусна на тарифата за 20лв за 1 година? Страхотно!!! Цитирай
Asymptote Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Говорих с оператор от *88. Всички тарифни планове са при сключване на ДВУгодишен договор. Споменаха ми, че на изплащане при такса 19,90 iPhone 4 16 GB е по 42,90 на месец за 24 месеца. Тарифните планове по време на тези две години могат да се сменят само с тарифни планове на по-висока стойност от предлаганите iPhone планове. Поне SMS-ите и MMS-ите важат за целия срок на договора, че преди и с тях правеха врътка. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.