Alxx® Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Ела при мене - 100лв заплата+четворка, на 5 годишен трудов договор Цитирай
uponone Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 "Първо се изразходват безплатните минути към всички мрежи в страната, а след това – и безплатните минути в мрежата на М-Тел." Тази "екстра" някой прочете ли я? Честито Мтел пак се гаврят с клиентите си! 100 минути имаш към всички... но ако говориш само с Мтел пак ще ти заминат... :censored2: :censored2: Цитирай
joroiliev Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 (редактирано) Няма значение дали сам си си подновявал договора или той сам се е подновил трябва да остават 3месеца до крайната дата. Надявам се скоро да излезе закона и автоматично подновените договори да се преподписват сами месец за месец на същите условия. И тогава всеки,който реши може да обвърже и да се възползва от всички преференции,а не както сега на хора,които от 5г.имат карта на тяхно име и за този период не са променяли нищо по абонамента си да не могат да си го сменят сами а да чакат до момента в който пак да им остават три месеца. И ако забравят кога трябва да си го подновят и пропуснат датата пак още една година и става....... Редактирано Ноември 29, 2010 от joroiliev Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Бе не мога да ви разбера - ЗАЩО ВСЕ ВКЛЮЧВАТЕ И ТАКСАТА В ЦЕНАТА???????????? Ако сте с Nokia 1100 - няма ли такса? Или и там го смяташ 10лв за телефона + (12/24 месеца х 9.90 такса) = брей че скъпа НОКИЯ ?!?!?!? Като ви е скъпа таксата с телефона - взимате за 1300лв. ФО и готово! Както казва един уважаван колега: "Ти му думаш кюти, оно рупа ли рупа..." ЗАЩОТО.. В Щатите като си вземеш iPhone + договор ти приспадат $400 от цената на телефона. ЗА ТОВА iPhone СЕ ПРОДАВА С ДОГОВОР - да може на клиента да му излезе по-евтино. Не разбирам защо правиш такива тъпи изказвания, като съм сигурен, че си наясно. Но защо ли сравнявам Щатите с Булгаристан.. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Почвате да се оливате с офтопика. Оттук - нататък, ще се радвам да видя САМО ОБОСНОВАНИ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА: iPhone4 И ДОГОВОРИ С МЕНТЕЛ! Всичко останало, ще бъде квалифицирано като спам и ще има сърдити със сигурност. Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 (редактирано) А някой друг като мен утре да ходи да го връща(дай боже да ми дадат веднага нов)? Редактирано Ноември 29, 2010 от apodjeki Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 А ми то затова не само се снима как се отваря, ами и се пробват важните функции. Като минеш в самолетен режим хваща, нали? Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Не! Пробвах абсолютно всичко и не хваща, един път само захапа, но това беше(точно когато бях тръгнал към магазина да го върна). Сега последно ще ъпдейтна на 4.2.1 и утре отивам... А относно телефона.... УНИКАЛЕН!!! Такова нещо не бях виждал! Сега дисплея на 3GS-a като го погледна и ми се повръща Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Сори за оф топика, но виждам, че телефона, който си взел е с 4.2. Главната причина Епъл да пуснат 4.2.1 беше някакъв проблем с wi-fi, така че пробвай да ъпдейтнеш до 4.2.1 и би трябвало проблема да се оправи. Успех. 1 Цитирай
sapiora Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Не знам какво мислят началниците, ама ми изглежда, че тази тема е за в гюма вече? Темата не е ли за това, че "М-Тел пуска iPhone 4 от 29 ноември", а не за оплаквания и проблеми?! ... Не ме съдете грешно, но не е ли по-добре тези неща да се дискутират в подходящите раздели да не става объркване? Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Благодаря, в момента още го свалям, златна ти уста! А между другото сега намерих още едно момче с четворка, която е взел още като е излезнала в USA и стана абсолютно същото, той обаче каза че по принцип винаги си е браузвал без проблеми, дано се оправи с 4.2.1. Цитирай
mishocs Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Мен, ако питате повечето в тая тема е за "чешане на езика" Истината е такава - Който е истински фен на Iphone 4 и може да си го позволи до сега да го е взел кеш и въобще няма да го интересуват тарифните планове Във форум и на други места се продават без договор и при това ФО 1 Цитирай
Kpuc Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Благодаря, в момента още го свалям, златна ти уста! А между другото сега намерих още едно момче с четворка, която е взел още като е излезнала в USA и стана абсолютно същото, той обаче каза че по принцип винаги си е браузвал без проблеми, дано се оправи с 4.2.1. Аз днес също вземах една 4-ка от M-tel! 4.2 - Modem Firmware: 03.10.01 С моя няма никакви проблеми свързани с Wi-Fi, но все пак стискам палци да се оправи като му сложиш 4.2.1! Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 (редактирано) Колко си стискал бате не знам, но не стана. Дадох първо ъпдейт, не работеше, след това ресторе и пак същото Редактирано Ноември 29, 2010 от apodjeki Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Темата заминава където и е мястото. 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 (редактирано) Да ви споделя какво стана, значи какво мисля пробвах го на най-различни мрежи отключени/заключени има случаи, в които търгва WiFi, но най-често се конектва(винаги се конектва) и като влезна в сафари и напиша сайт, натисна Go 1/20та от барат за зареждане на страница моментално се запълва и излиза съобщението "Cannot Open Page/Safari cannot....". Пробвах с друга четворка която е купена от америка още лятото с 4.0.2 на която се получава същия ефект(момчето сподели че по принцип си му работи без грешка). Отидох в мтел от къдеот го купих, там се свързаха с технич хотспот И естествено си тръгна всичко беше наред, след това взехме демо четворката и отидохме до една отворена мрежа от която често съм хващал интернет без проблем с 3GS-a И моя телефон И демо телефона показа същия ефект(който описах как се получава). Говорихме с хора то сервизите им или някакви други от мтел, които ми обесниха, че щом се свързва с тяхната мрежа, а с други не значи телефона си е наред, при положение, че имам 3 дневен срок да върна телефона, което ми беше отказано при моето основание за дефект. Един приятел говори с виваком и те казали, че може да е заключен някакси към мтел(нали и гривъс това предложи на airplane mode дали работи), което незнам има ли някакъв смисъл, но да си го кажа. Бих бил благодарен, ако ме посъветвате как да постъпя и може ли да се направи нещо изобщо. Редактирано Ноември 30, 2010 от apodjeki Цитирай
drinchev Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 И аз си взех от М-Тел iPhone 4. Версия на firm 4.2 (?!) пише ми в iTunes да го update-на до 4.2.1. Работи без грешка. Платих го в брой ( не на лизинг ) 980 лева ( с MTEL-Surf 1 ГБ ) C - клас клиент. Новината е, че след време имало ШАНС да пуснат и отключване след 2-рата година, за сега не го пише в договора ... ще видим! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Той телефона да изкара две години пък... Цитирай
Severus Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Така е. Мтел-ските са с версия 4.2. Като ги свържеш с компа, iTunes ти предлага ъпдейт до 4.2.1 Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 @ apodjeki я си провери DNS-те или си смени рутера. Аз нямаше да пиша такива фермани ако беше проблема само в моя рутер, навсякъде е така. Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Днес жена ми си взе Мтелска 4-ка 32GB. Никакви проблеми с wifi и с каквото и да било друго. Връзва се навсякъде. Явно не е от Мтел ограничен Цитирай
Severus Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Двама мои приятели си взеха днес. Никакви проблеми също. Цитирай
alessandros Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 И аз нямам проблеми с wifi-то ! Цитирай
Severus Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 johnnybravo преди малко ми сподели, че е разгледал файловете. Качената IOS на мтел-ките е 4.2b3. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Един бърз ъпдейт, правих доооста тестове в крайна сметка телефона си работи на 6, М-тел не са виновни. п.п. Най-накрая да го джейлна този телефон и да почна да го използвам както би трябвало Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.