Alxx® Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Я, раздуй - къде беше "ключът от бараката"? Цитирай
tormi Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 бах ... Само за първия ден след старта на продажбите на хитовия iPhone 4 в магазините на "М-Тел" са продадени 400 телефона, което надхвърли очакванията ни, каза Майерхофер. Вчера и последните налични апарати от бижуто на "Епъл" бяха разграбени. В бизнес центровете на компанията дори започнаха да правят списъци на желаещи да си купят най-новия модел. Те ще имат предимство при следваща партида iPhone 4. Мислех да правя подарък ! 2 Цитирай
xtratime Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Привет! Днес бях в офиса на Мтел в централни хали и ми казаха,че в момента няма телефони в "цялата страна". Но по-важното за мен е,че утре пускат оферта за МВР и ще мога да преподпиша и взема телефон Цитирай
Grievous Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Ммм, надявам се Стара Загора не ни включваш в страната, защото има една бройка. Цитирай
R.Stoychev Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Днес бях до офиса в кв.Изток (гр.Перник) и казаха, че са имали 2 бройки, които са продадени. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Не лъжи, вече нямате Може и да си прав. Снимката е от преди 5 минути. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Я, раздуй - къде беше "ключът от бараката"? Ами не съм специалист, но това в което съм сигурен е, че телефона е наред. Цитирай
kaizera Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Може и да си прав. Снимката е от преди 5 минути. Днес взех "последния" от офиса до Верея. Явно не е бил последния за Ст.Загора . П.П. Не исках да се заяждам, казах го с добри намерения Цитирай
mufasata Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 И сега всички ние с мтелски четворки с версия 4.2 ъпдейтваме през айтюнс до 4.2.1 и джейлбрейкваме по стъпките от ръководството "джейлбрейк от 4.0 до 4.2.1...." така ли е или греша? И след като го направим и качим първото нелицензирано приложение гаранцията пада?! а има ли сигурен вариант, в който можем да джейлнем да качаме пиратски софт и пак да имаме гаранция? Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Джейлбрейк-а може да се премахне! Цитирай
naidenoff Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 След Рестор, става като нов. Не знам, никой ли не чете. Въпроси и отговори за начинаещи - iPhone 2G/3G/3GS/4 9. Необходимо ли е да правя „джейлбрейк”? Това ще наруши ли търговската ми гаранция?Не! Не е необходимо, това е въпрос на личен избор. Но без джейлбрейк, вие няма да можете да изпращате файлове чрез bluetooth, няма да можете да тествате хилядите официални и неофициални приложения за този умен телефон, а ако телефона ви е фабрично заключен (ФЗ), няма да можете да го отключите. Решението е Ваше Що се касае до гаранцията – вие по всяка време можете да възстановите телефона в първоначалния му вид - до оригинална версия на системния софтуер. Тоест, проблеми с гаранцията заради джейлбрейка няма да имате. mufasata регистриран си 28.4.09. поне това не го ли научи за година и половина. Желателно е, вия с новите Ментелски 4-ки да си корегирате профилите. Цитирай
ikoo Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Някои ако има инфо кога се очаква нова пратка на телефоните да сподели.Също ме интересува ако намеря някои приятел на мтел и идем да склучим договор на негово ли име ще се води договора и ще мога ли да си запазя номера или и тои ще се води вече на негово име. Цитирай
mufasata Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 След Рестор, става като нов. Не знам, никой ли не чете. Въпроси и отговори за начинаещи - iPhone 2G/3G/3GS/4 mufasata регистриран си 28.4.09. поне това не го ли научи за година и половина. Желателно е, вия с новите Ментелски 4-ки да си корегирате профилите. Колега това съм го прочел, но когато закупих фоуна консултантката ми каза: " Да знаеш, че ако си отключиш и джейлбрейкнеш телефона гаранцията ти пада, моментално, нашите техници от Мтел са обучени специално от Айпъл, така че дори след рестор до 4.2 пак ще те хванат." Аз много се замислих, защото тази консултантка или е добре инструктирана или нз.... за това попитах.... Цитирай
bgdn Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Консултантката нещо се е пообъркала малко. Но те и затова я обучават - да плаши гаргите... Цитирай
kaizera Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Някои ако има инфо кога се очаква нова пратка на телефоните да сподели.Също ме интересува ако намеря някои приятел на мтел и идем да склучим договор на негово ли име ще се води договора и ще мога ли да си запазя номера или и тои ще се води вече на негово име. Вчера като си взимах моя казаха, че другата седмица очакват доставка. Което незнам до колко е сигурно, но все пак е нещо @ ikoo Тук не е сайта на Мтел. по тези въпроси питай тях! И въобще четеш ли това което пишеш? Раздел: Говорилня Тема: Мтел и iPhone 4 Що пък да не е тук мястото, това е темата за Мтел и iPhone 4. Ето аз примерно мога да му дам някакъв отговор, може да не е 100% сигурен, не все пак е отговор 1 Цитирай
xtratime Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Сега се връщам от офиса на Мтел и ми казаха,че телефоните се очакват към средата на декември. Цитирай
Sashiko20 Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 Някой да е имал проблем с активирането на FaceTime на телефона от М-тел? При мене липсва иконата на спрингборда, а в настройките ми пише waiting for activate... Цитирай
Sashiko20 Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 Ха, явно съм се заблудил заради iPod Touch-a, че трябва да има икона... А тая тема я прегледах дето ми даде, но засега не съм джейлвал, че чакам Untether джейл за 4-ката. Мерси. Цитирай
Apostol83 Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Днеска ще си взимам 4-ка от М-тел , 32 гб , до колкото разбрах са с 4.2 бета и ще трябва сложа 4.2.1 . Въпроса ми е Update или Restore нали поне преди при Update оставаха някакви остатъчни фаилове от старата операционна система което лишава известно free space което няма да може да използваме . Или да му дам ресторе от Itunes ? Той като си е ФЗ по-заключен не може да стане ? Цитирай
Toni- Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Мтел, обаче са доста бавни с доставките на iPhone...от първата партида когато свърши се записах за следващата, което беше преди 2 седмици и все още се чака...казват, че преди Коледа очаквали, да видим Цитирай
Sisq0 Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Сериозно ли мислиш, че Мтел имат глас и решават кога да им доставят нови бройки? Цитирай
Toni- Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Ами след като човека, казва че си е взел от Мтел днес телефон, значи все пак трябва да имат някакви доставки, може би просто прекалено малки бройки се доставят и бързо се изчерпват и естествено не остава за всички райони. То е ясно, че Мтел нямат думата колко бройки да им дават, но явно им пускат по някоя и друга бройка. Цитирай
ikoo Публикувано Декември 30, 2010 Публикувано Декември 30, 2010 -Тел сътрудник отговори на това съобщение e-mail на клиента: ikoo@mail.bg Име на клиента: Христо Гърков Уебсайт: mtel.bg Отдел: Услуги Тема: аифон 4 Съобщение: Имате ли вече налични броики на аифон 4 или кога ги чакате да ги доставяр. Предложенията са валидни до 31.12.2010 г това как да го разбираме ако се пак до края на януари ви доставят телефони сащите планове ли ще са или ще спечелим нещо от това шуро чакане което правим в момента а за кадето даржим на мтел така ни разочаровате. лоши 2 годишни планове, но се пак ги искаме ама на нема телефони. Еми то като му писне на човек след много чакане или си го зима от глобул или другаде или чака аифон 5 ама едвали ще го земе от Мтел гаранция че няма да ви чака повече. Отговор: Здравейте, Благодарим Ви за проявения интерес към услугите на М-Тел! В отговор на Вашето запитване Ви информираме: Проверка за наличност на апарат Iphone4, можете проверите след 31.12.2010г. За момента всички бройки са изчерпани. Промоцияна за момента е с крайна дата 31.12.2010г. Щом апарата ще бъде наличен след тази дата това означава, че или промоцията ще бъде удължена или ще има нова такава. Можете да проверите тази информация след 31.12.2010г. в нашият сайт или ако се свържете Online с нас от тук : http://www.mtel.bg/my/index.php . Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите online! Ще се радваме да Ви помог нем! Поздрави, Екипът на М-Тел. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.