Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И какво толкова ще бъде по-различен тоя iPhone S от стария iPhone 4?!? Тия май почнаха с глупостите си като останалите компании и някак си iPhone ще си загуби чара...

Публикувано

Ако следваме хронологията на действията им досега, постът ти ми се струва доста странен!

Публикувано

Имам предвид ако направят iPhone 5 (или там както ще се казва) и освен това направят бюджетен iPhone 4 (нещо си), то тогава второто е безмислено...

Публикувано

Мисля, че е нормално един iPhone да излиза на година и половина. Една година е някак си малко време. Хората още не са му се нарадвали и хоп, излиза нов модел...

• Не харесвам 2
Публикувано (редактирано)

iPhone 5 евента е насрочен за 4 Октомври, Тим Кук ще е домакин на презентацията

Не е сигурно кой продукт ще бъде представен, но уликите сочат до подобрен iPhone 4 или чисто нов iPhone 5.

Самото съобщение от All Things D:

"Вторник, 4 Октомври

Това е денят в който се очаква Apple да държи своето следващо голямо медийно събитие,

според източници запознати със ситуацията, където ще бъде представен новия iPhone.

Докато Apple може да промени плановете си по всяко време, източниците казват, че

това е датата избрана от компанията за представянето на новия iPhone. Плановете са

телефона да е в наличност няколко седмици след обявяването."

Според различни сведения има три възможности за новото устройство:

1. По-слаба версия на iPhone 4 за хора които не могат да си позволят по-мощтната.

2. "Подобрен" iPhone 4 - iPhone 4S, с двуядрен А5 процесор.

3. Съвсем нов телефон с двуядрен А5 процесор, мовече RAM памет, по-дълъг живот на батерията, нов дизайн, по-голям дисплей и камера с по-висока резолюция.

Редактирано от apodjeki
Публикувано

ще си срежа вените biggrin.gif

• Харесвам 2
Публикувано

Купувам аѝФон 5, малко употребяван, бял до 500лв :biggrin:

И аз ще се режа :tooth:

Публикувано

Днес плащайки си сметката в М-тел, телефона ми откри WiFi мрежа със следното наименование: "iPhone 5G test hot spot" :mellow: но т.к бързах адски много не можах да попитам за какво иде реч, но има ли вероятност на операторите да са им изпратени тестови бройки преди официалната премиера на устройството? :blink:

Публикувано

Да сте се замисляли, че може да се тества мрежата и настройките с подходящ софтуер на по - старо устройство? От липсата на качествени тестове и удачно положен труд - сега и двата "тарикатски" оператора ни предлагат "no service" на 4 - ката, в различни райони на София.

Публикувано

Мерси за "просветлението". Ти прочете ли, по - точно вдяна ли какво написах? Според теб, рутърите не подлежат на настройка може би?

Публикувано

Знам бре, Гога. Има логика в поста му(не логика, ами си е практика у нас :) ), но има и в моя :D

Публикувано

Имам близък човек в мтл при който съм се записал за 5ца така че скоро ще го има.

Публикувано
:tooth: Очаквам до 1-2 поколения iPhone и в България да се почне с палатковите лагери пред магазините на мобилните оператори... голям смях. :tooth:
Публикувано

Рибата още в морето, вие тиганите слагате :D

Публикувано

Средата на Октомври в Лондон ще има налични "петици"

Публикувано

Нео, това е за форума за Аксесоари ;)

Публикувано

Как се стресна и бързо го прибра, щом хлопна вратата. :tooth:

• Харесвам 1
Публикувано

Много ми хареса единия от коментарите след видеото :tooth: "Fake as my girlfriend's boobs."

• Харесвам 1
Публикувано

дали е така, ще видим

img_01731.jpg?w=657&h=438

img_01751.jpg?w=657&h=438

dscn73311.jpg?w=657&h=355

Публикувано

More... :D

0595124d6585542d.JPG

Публикувано

О боже... Смалили са iPad-a :D

Публикувано

Точно това си мисля и аз, че ще бъде. Мнооого кофти. <_<

Публикувано

Кому са притрябвали 64 гига. Иначе дизайна най вероятно ще е с апйд2 дизайн моуд.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...