lelopexa Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Така е..средните пръстета трябва да се пазят 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Ето и един пълнен шаран. Давал съм рецептата 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Ето един омлет, който вече ми е любим Нужни са около 15-20 яйца... от пъдпъдък На снимката са 43, но бяхме двама Яйцата от пъдпъдък са доста крехки, но имат доста жилава ципа под черупката. Аз първо ги чупя, после с нож правя леко бодване, след което яйцето се отваря без проблеми. Разбърквам яйцата в подходящ съд и добавям сол и пипер. Загрявам тиган, слагам малко масло и изливам течността, след което поръсвам с печено пиле нарязано на малки парчета и настърган кашкавал. Може да се захлупи с капак, за да стане по-бързо. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Да местим срещата. От мен пъдпъдъчите шикалки, без значение бройката. Цитирай
algor Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Ох... Що ме дразните сега да взема да кажа "Наема на Военния клуб е от мен" и да ви видя как ще се оправите с готвенето... 3 Цитирай
algor Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 А бе това е, ама забелязваш ли как се потопиха тримата тенори веднага Тримата готвачи, де... Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Тая вечер бях на скаридки, мали за мезе и шаранче. Рецептата по-късно, сутринта Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Аз още съм под въпрос за 26-ти Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Мини сепийки подправени със сос Уорчестър Отстрани може да си спретнете салатка от айсберг с ядки и мнооогооо узо 2 Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Те т'ва ми мяза на един път ядено! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Не ядете само цаца там, нали 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Ааа, от време на време и хлеб Цитирай
slaf Публикувано Ноември 17, 2011 Публикувано Ноември 17, 2011 Някакви рецепти за постни ястия ще споделите ли. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 17, 2011 Публикувано Ноември 17, 2011 И аз почнах на постно, до където издържа, но риба си ям де. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 17, 2011 Публикувано Ноември 17, 2011 Свинско, телешко и пилешко, с картофки или зеУе Даже една пастърма съм загризал сега..с червено винце Цитирай
foxy Публикувано Ноември 17, 2011 Публикувано Ноември 17, 2011 Зеленчуков гювеч --------------------------- продукти: 1 патладжан ,400гр.гъби, 1 стрък праз,200 гр. царевица, 200 гр. грах, 4 моркова, 4 чушки, 2 домата, маслини, 2 ч.ч ориз, 2 гл. лук, 1 зеленчуков бульон,олио, сол, черен пипер, червен пипер, магданоз Нарязват се лука и праза на едро и се запържват на котлона с малко мазнина, сол и червен пипер на вкус. След което се добавят гъбите, нарязаните на кубчета моркови и патладжан, царевицата, граха и маслините. Ястието се задушава още малко с чаша топла вода, след което се изсипва във глинен гювеч, прибавят се чушките и нарязаните домати. Добавят се подправките и се изсипва ориза. Ястието се залива със зеленчуков бульон, разтворен в чаша топла вода + още една чаша вода. Пече се на по слаб огън (около 180 градуса) за 2 часа. 2 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Ноември 24, 2011 Автор Публикувано Ноември 24, 2011 Вегетарианска паеля - 0,650кг Гъби На едро Ест. Кг 0.150 Броколи На ветрило Ест. Кг 0.150 Грах Ест. Ест. Кг 0.100 Ориз Варен Ест. Кг 0.200 Чесън Пресован Ест.. Кг 0.003 Червен лук На шайби Ест. Кг 0.060 Куркума Ест. Ест. Кг 0.001 Червен пипер Ест. Ест. Кг 0.002 Зелени чушки На шайби Ест. Кг 0.030 Олио Ест. Ест. Л 0.030 Вегета Ест. Ест. Кг 0.003 Соев сос Ест. Ест. Л 0.010 Гъбите и броколите се запържват,след което се прибавят граха,чушките и лука.Добавя се и малко вода,за да омекнат зеленчуците.Накрая се прибавят ориза и подправките.Ястието се издава в голямо плато Цитирай
goce kostadinov Публикувано Ноември 24, 2011 Автор Публикувано Ноември 24, 2011 Не в момента стягам нов ресторант.но ще бъде готов края на януари.тогава ще помоля шефа да ме подкрепите и да бъдете при мене.намира се близо до стадион славия на булевард овча купел. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 И аз почнах на постно, до където издържа, но риба си ям де. Шамане, този пост можеш да си ядеш риба спокойно. Само трябва да пропускаш сряда и петък Ето още една приятна подробност за този пост: Безгръбначни животни (охлюви, миди, октоподи и др.) се считат за постни храни. edit: От 01.12.2012г. съм в Банско, предполагам до края на сезона. Ще гледам да направя една постна серия от там 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 28, 2011 Публикувано Ноември 28, 2011 Салатата се казва капрезе, добре е да се сложи и малко сос песто. edit: При възможност избягвайте сух босилек, целогодишно има пресен. В момента повечето е внос от Израел, но не е лош. Лесно може да се съхранява, като отделите само листата и ги подредите в един буркан, след което заливате със зехтин за запечатване. После и зехтина придобива уникален аромат. Така листата си запазват свежият зелен цвят. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 28, 2011 Публикувано Ноември 28, 2011 Брех този Джони ще си дойде голям кулинар.. Бравос! Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 28, 2011 Публикувано Ноември 28, 2011 Аз си го отглеждам А пушиш ли го? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.