The Shaman Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 От тези сукалчета да няма подагра, не дай си боже! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 19, 2012 Сподели Публикувано Април 19, 2012 Рискът не е по-голям от колкото при ядене на агнешко или малко прасенце Консумацията на месо от млади животни причинява болест, наречена подагра /болярска болест/ Червени меса ям много рядко, не защото ме притесняват холестерол, подагра или наднормено тегло, а защото не ме кефят колкото рибата, която мога и искам да ям ежедневно. Иначе за два от проблемите имам решение - яко потене във фитнеса на Славия Подаграта също не ми се вярва да ми се натресе точно от тези теленца, защото ги ям точно 2-ва пъти в годината, колкото и агнешкото ПричиниРисковите фактори, които са свързани с развитието на подагра са затлъстяването, високия прием на алкохол, генетично предразположение, високият прием на местни храни, някои лекарства като диуретиците. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 25, 2012 Сподели Публикувано Април 25, 2012 Тази вечер в черешката на тортата се наблюдава влияние от тази тема Кошнички от пармезан Тартар от риба тон Млечно теленце 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 25, 2012 Сподели Публикувано Април 25, 2012 Джони, днес пробвах окрехкотитела, върши чудесна работа с телешкото месо 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mel4e Публикувано Април 25, 2012 Сподели Публикувано Април 25, 2012 Точно щях да казвам,че от тук ги е видял Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 25, 2012 Сподели Публикувано Април 25, 2012 Има член на това семейство в този форум. Видях, че и Максим Бехар е с iPhone И аз забодох днес няколко телешки стекчета Имам и едни прибори трепач на WMF специално за телешки стек 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Април 25, 2012 Сподели Публикувано Април 25, 2012 Бехар се учи от най-добрите ПП. Гаранция чете и тук и като нищо е откраднал идея за вечерята. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Април 25, 2012 Сподели Публикувано Април 25, 2012 Джони,Бехар не само с IPhone,a и MacBook и ATV! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Април 26, 2012 Сподели Публикувано Април 26, 2012 @johnnybravo: благодаря ти за пармезановите кошнички! Аз малко промених нещата ... вместо нормален пармезан ползвах Parmigiano Reggiano. Вкуса е по-плътен и се усеща нотка на ядки. И замених чери доматите с малки парченца пъпеш, а отгоре ръснах малко смлени орехи ... ... Иначе за два от проблемите имам решение - яко потене във фитнеса на Славия Само, че след твоите рецепти това ми се струва по-лесно и оптически доста ефективно решение 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 26, 2012 Сподели Публикувано Април 26, 2012 Комбинацията от прошуто и пъпеш е чудесна и често използвана, преди го имахме в менюто "Prosciutto e Melone" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 29, 2012 Сподели Публикувано Април 29, 2012 Преди: (Popeye) След: Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 29, 2012 Сподели Публикувано Април 29, 2012 Язовир Мандра до Хасково, но аз участвах само при готвенето на рибата. Това на снимката е баща ми (73 г.). Рибата от този водоем е прочута с прекрасният си вкус. Сомът нямаше никакъв дъх на тиня или някакви други гадости. Ял съм шаран от същият водоем, който беше 15 кг. и също беше страшно вкусен. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 12, 2012 Сподели Публикувано Май 12, 2012 Хлябчето което хапваме!!!Жена ми го прави в хлебопекарна и не го заменям за нищоКолкото и да не е здравословно)) 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 3, 2012 Сподели Публикувано Юни 3, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 3, 2012 Сподели Публикувано Юни 3, 2012 Адаш, два дни на вилата, мотори, скара, бира, салатки, водка... Рай 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Юни 3, 2012 Сподели Публикувано Юни 3, 2012 И аз мисля , че е кощунство, не може водка със скара 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 3, 2012 Сподели Публикувано Юни 3, 2012 Хах... Водката си я пих със салатка а скарата там си се печеше За нея си имам ракийка Аз бира не пия освен до басейна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
lelopexa Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Максим Бехар е страхотен кулинар, личност и професионалист! Всеки, който го познава е наясно! Поздрави от мен! Ако ти покажа снимка как паркира и по колко отвратителен начин спира на завой, преречвайки пътя на всички останали автомобили в улицата, а и квартала.. и с каква наглост слиза от колата си, сякаш е богопомазан..Всеки път....цяла зима....ще си наясно, че е един прехвален боклук.. Без извинение.. И с поздрави.. За кулинарните му способности не мога да говоря....стига ми свинщината, която показва с поведението си на шофьор.. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 А бе велик беше, ама педофил... 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Всички рецепти са много хубави, но няма ли начин някой да се заеме, който може естествено да ги събере в един файл, заедно със снимките. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Така както си тръгнал по-добре да ги поканиш да дойдат у вас да ти го сготвят. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Жена ми си направи нещо като готварска книга с iBooks Autor. Някой ден, когато има по-завършен вид, ще я споделя Ето една от новите ни салати, където има интересна комбинация от зелена салата, сушени домати, босилек, бадеми, ягоди и козе сирене. Аз участвах само в дегустацията Скоро може да я видим в някое кулинарно предаване като стара сейшелска рецепта 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Нищо лошо не съм казал, ето, че се намери човек, който ще сподели в бъдеще с нас готварската книга на жена си. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 12, 2012 Сподели Публикувано Юни 12, 2012 Днес на обед или довечера ще ви направя един клип! Точно за чревоугодници на ясла Все съм виждал разхищение, но толкова, НЕ!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 15, 2012 Сподели Публикувано Юни 15, 2012 Лаврак и морски език 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.