The Shaman Публикувано Август 31, 2012 Сподели Публикувано Август 31, 2012 Пълниш ги и мяташ на скарата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Август 31, 2012 Сподели Публикувано Август 31, 2012 Не му трябва много... Леко да почервенее и махаш. По една, две минути от всяка страна... Преди това леко ги нацепи с ножа като мрежичка, съвсем плитко. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Август 31, 2012 Сподели Публикувано Август 31, 2012 калмари Погледни под мусаката. Иначе аз скоро бях в Созопол и опитах интересна комбинация от бейби калмари, пълнени с парче пушено сирене и запечени на плоча, много добре се получава. Ние имаме в менюто пълнени бейби калмари, но са с натрошено сирене, сушени домати и подправки. С една клечка за зъби се пробожда гърлото, за да не изтече пълнежа. Клечката се маха преди да се сервират калмарите. Хубаво е да се направи и някакъв сос за заливане, може да е от мащерка, риган и топъл зехтин. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 2, 2012 Сподели Публикувано Септември 2, 2012 Първите ни домашно сушени домати. Изсушавате си домати, нарязани на шайби. Може на слънце, но аз имам уред за сушене. Когато вече ги имате, в бурканче нареждате ред домати, скилидка чесън, листо пресен босилек и пак домати. Притискате ги добре и наливате до горе със зехтин, екстра девствен така, че да ги покрие. Съхранявате на тъмно и студено. Срока им е до месец, месец и половина. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Септември 2, 2012 Сподели Публикувано Септември 2, 2012 Пробвай да сложиш и малко каперси между редовете, придават интересен вкус. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 2, 2012 Сподели Публикувано Септември 2, 2012 Може Даже имам два буркана ама кой да се сети Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 16, 2012 Сподели Публикувано Септември 16, 2012 Свинско филе с гъби, картофено пюре и две чеснови питки (ламбас) с масло. За днес толкова. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Септември 20, 2012 Сподели Публикувано Септември 20, 2012 Сладкиш с круши --------------------------------------- 3 с.л. какао 100 гр. заквасена сметана 10 с.л.захар 2 круши 60 гр. смлени орехи или бадеми 200 гр. брашно 4 яйца 1 с.л. лимонов сок 1 бакпулувер Обелваме и нарязваме крушите на парченца. Слагаме ги да заврат с лимоновия сок и вода, колкото да ги покрие. Оставяме да изстине. Загряваме предварително фурната до 180 градуса. В купа, смесваме брашното, бакпулвера, захарта, смелените ядки, яйцата, какаото. Постепенно прибавяме и сметаната до хомогенна смес. Изцеждаме крушите върху попивателна хартия и ги добавяме към тестото. Изсипваме сместа в предварително намазана с малсо тавичка, с диаметър 20-25 см. Печем около 40 минути. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Октомври 19, 2012 Сподели Публикувано Октомври 19, 2012 Забелязала съм ,че във форума има рибари и искам да ги попитам как се готви най - добре щука. Мъжът ми носи втори път тази седмица и ми се иска да му я приготвя различно от пържена , че предния път я пържихме. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Октомври 19, 2012 Сподели Публикувано Октомври 19, 2012 Да не сте били заедно за риба с мъж ми и да се окаже ,че се познавате. Ходят някъде до костинброд за щука и носи по 4-5 риби втори път тази седмица. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 Солен паламуд. Пресен паламуд. На Popeye (баща ми) караваната: Трябва да се направи една морска среща някой път. Все повече ме привличат диви места. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 Навит! Тръпна да кажеш кога. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 То лятото свършва... За догодина Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 Трябва да е извън сезон и да няма на кой да пречим В момента съм в кънпинг Арапя и релаксирам пълноценно Ако следващата година пак има толкова много риба, ще си прекараме добре. Вилата, в която съм в момента има много хубаво барбекю и можем да се поберем двайсетина говеда Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 Казвай датата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 20, 2012 Сподели Публикувано Октомври 20, 2012 Идвам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 Патешки сърца на скара 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Октомври 22, 2012 Сподели Публикувано Октомври 22, 2012 Ах тиии... Идвам. И аз! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Тия сърца от какви патки са Малко са ми големи на вид или снимката е от много близко. Иначе изглеждат много съблазнително, вероятно и вкуса им е многооо добър Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Те патешките сърца съвсем не са малки Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Mалко офф-знае ли някой,къде в София се продават такива сърца?Едно приятелче носеше от Хасково,ама секнаха командировките! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Баща ми има няколко дистрибутора в София. Ще говоря с него и ще ти пиша. Сигурен съм обаче, че най-малкото ще има в големите вериги. Метро, 100%. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 Това ми привлече интереса. И аз ще потърся и ще опитам при първа възможност. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 "Сцепвате" ги леко, измиват се и се подправят. Аз слагам подправки(мой микс), може купешки за скара, соев сос(аз ползвам Уорчестър) и черен пипер. Постояват така час, два а може и по-малко и на скарата. Оставете ги леко да червенеят отвътре за да са по-крехки. Може да прибвате и патешко филе (Магре)... Пържено, печено, нс фурна... Всякак си 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 23, 2012 Сподели Публикувано Октомври 23, 2012 На всичко патешко съм фен, магре,сърца и най вече дроб. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.