johnnybravo Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 Аз ще добавя и няколко белтъка + един грейпфрут, но не на сок! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 Някой желаещ да ме осинови??? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 Недей - ще те вземат да им мъкнеш торбите с покупките от магазина до тях, а дали ще опиташ нещо е спорно. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 Майтапа на страна, но има случаи, в които имам нужда от едно рамо с покупките Тук има документирана една подготовка за гости цък Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Февруари 12, 2013 Сподели Публикувано Февруари 12, 2013 (редактирано) Хайде де, едва ли ще се усети че съм хапнал от приготвеното. А и ще съм го заслужил. Редактирано Февруари 12, 2013 от baronbg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Февруари 13, 2013 Сподели Публикувано Февруари 13, 2013 (редактирано) Свински ребра-овкусени : 2 часа и 30 мин под фолио и 15 мин без-за лека коричка,2моркова,1 картоф и 1 глава лук на едро с месото-месото става мозък , а заленчуците получават невероятен вкус.Печът се с 300 мл бира Редактирано Февруари 13, 2013 от djokando 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Февруари 14, 2013 Сподели Публикувано Февруари 14, 2013 Само не си споменал 2 часа и 30 минути на колко градуса Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Февруари 14, 2013 Сподели Публикувано Февруари 14, 2013 220 ) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Сподели Публикувано Февруари 17, 2013 Четвърта вечер... Не е моя и само ще нахвърлям ;0 Всичко е домашно. Салатка, пълнени гъби с три вида сирена, шишчета, бели охлюви с масло, чесън и магданоз, свински врат с манатарки, тутманик, Гараш 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Февруари 17, 2013 Сподели Публикувано Февруари 17, 2013 Кога е финала? Сега изрових един спомен от лятото: Октопод, калмари и скариди. Нямам търпение да се разкара тази ****** зима 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Февруари 17, 2013 Сподели Публикувано Февруари 17, 2013 (редактирано) Да не сте професионални готвачи ? Доста обикалям ресторантите , но така ми се прИяжда само след ваши снимки. Много професионално изглежда всичко. Всички чакаме да се махне тази зима. Ах как се изложих с това Е. А първо го бях написала правилно и се редактирах. Доста често вече ми се случва да се бъркам и си мисля , че е заради пустата латиница. Май трябва съвсем да се спре ползването и за писане на БГ. Редактирано Февруари 17, 2013 от mimeto83 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Февруари 17, 2013 Сподели Публикувано Февруари 17, 2013 Аз лично съм дипломиран 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Сподели Публикувано Февруари 17, 2013 Аз любител, от скоро Джони ми дава доста напътствия 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Февруари 17, 2013 Сподели Публикувано Февруари 17, 2013 Ето едно много приятно сладкишче от мен. Докато взема телефона да го снимам и го изядоха хиените 200 г. Бисквити 110 г. Американски орехи, едро смяни 110 г. Шам-фъстък 10 Захаросани череши 2 Натрошени целувки 150 г. Масло 1 ч.л. Мед 200 г. Черен шоколад 70% 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Февруари 20, 2013 Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 Порция език с масло и гъби И една свежа салатка И съм готов за мача )) 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Февруари 25, 2013 Сподели Публикувано Февруари 25, 2013 Гръцки сладкиш 5 яйца 220 гр кисело мляко 225 гр захар 75 гр млени бадеми Настъргана кора от лимон и портокал 250 гр брашно 200 гр грис 1 ч.л. бакпулвер 200 мл зехтин Всичко се смесва наведнъж и се разбива до хомогенна смес. Пече се на 180 градуса до готовност, 50-60 мин. За глазурата: 150 грама шам фъстък се запича леко в тиган за да си освободи аромата и се добавя 100гр мед. Намалява се котлона и се изтисква един портокал. За да се напои добре сладкиша трябва или той да е студен, а глазурата топла, или обратното. Така че изчакайте да изтине и след това добавете топлите ядки, като предварително набодете добре с вилица сладкиша отгоре. Енджой 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 9, 2013 Сподели Публикувано Март 9, 2013 Вчера имахме едни приятели на гости и реших да направя малко по-празнична трапеза. Телешко бутче с картофи, моркови, лук, чесън и дафинов лист. Комбинирано с домашно червено вино от Пловдивския регион и домашно приготвена питка. Сос от печеното. Пресен телешки език с масло. Хубаво е езика да се обели след като се свари и тогава да се "довършва" Свежа салата от айсберг с разни други зеленяци и чери домати. Аз бях само на месо и салата, но ме увериха, че и картофките са станали супер след 5 часовият престой във фурната 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 9, 2013 Сподели Публикувано Март 9, 2013 На колко печеш бута, че на мен все жилаво ми се получава, а мразя химията? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 9, 2013 Сподели Публикувано Март 9, 2013 30-40 минути на 250-300 градуса, след което намалям на 180 и така четири часа и половина. През цялото време е покрит с алуминиево фолио. Това теле се режеше с вилицата, беше като мозък Ако ти се яде крехко, купи си окрехкотител от този тип: Пържола от телешки шол я правя по-крехка от бонфиле От декември съм само на риба, теле и пиле. Ето и принципа на действие: Аз правя това упражнение многократно от двете страни на пържолата, след което слагам малко зехтин и лимон, които стигат до всяка част от пържолата. Другото предимство на този метод е, че през всеки разрез минава топлина и пържолата е готова за много по-кратко време. Моите пържоли ги правя по две минути и половина на страна. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Март 9, 2013 Сподели Публикувано Март 9, 2013 Днес май ще се вечеря по рано ) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 10, 2013 Сподели Публикувано Март 10, 2013 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 11, 2013 Сподели Публикувано Март 11, 2013 Отново Френски макарони с крем бейлис (дело на жена ми) Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 19, 2013 Сподели Публикувано Март 19, 2013 Окрехкотителя в действие Преди: След: Финал: Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 19, 2013 Сподели Публикувано Март 19, 2013 Ще си поръчам такъв окрехкотител 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.