adept Публикувано Май 17, 2013 Сподели Публикувано Май 17, 2013 За разлика от сръбската, македонската плескавица традиционно се приготвя изцяло от говеждо месо, затова и сланината е включена по подразбиране. Аз затова и уточних за "постната кайма" А за времето, писах "поне" ... 100% греша, ама ако чакам повече от час ми свършва бирата 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 2, 2013 Сподели Публикувано Юни 2, 2013 Черешов мъфин 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marbu Публикувано Юни 2, 2013 Сподели Публикувано Юни 2, 2013 Ще споделиш ли рецептата? Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hgeorgiev Публикувано Юни 2, 2013 Сподели Публикувано Юни 2, 2013 Като голям фен на люти чушки, бих помолил за рецепти за туршия от люти чушки обаче не печени (пукани) а пресни. За пуканите правя няколко варианта и там съм се усъвършенствал Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 2, 2013 Сподели Публикувано Юни 2, 2013 Ще споделиш ли рецептата?Sent from my iPad using Tapatalk HD Разбира се. Ето от любимия ми сайт. Аз удвоих захарта и пак е малко. Ползвах кристална а не пудра http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1532-mufini-s-chereshi 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 9, 2013 Сподели Публикувано Юни 9, 2013 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sallie_e Публикувано Юни 9, 2013 Сподели Публикувано Юни 9, 2013 Шамане, дай да се трампим - ще ми дойдеш на гости и ще ми сготвиш такива вкусотии, а пък аз ще направя някое друго бижу на жена ти, по избор ... ? Айде може и на щерката 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 9, 2013 Сподели Публикувано Юни 9, 2013 Това в случая е едно уникално местенце в Пловдив. Влизайки в бистрото се пренасяш в Гърция, буквално Иначе предложението си го бива 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Юни 10, 2013 Сподели Публикувано Юни 10, 2013 Как се казва това местенце ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 10, 2013 Сподели Публикувано Юни 10, 2013 Рибарника в Тракия Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mr_big Публикувано Юни 10, 2013 Сподели Публикувано Юни 10, 2013 а може ли да дадеш малко по подробна информация за контакт като за турист в Пловдив точен адрес или карта или телефон нещо... мерси Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 10, 2013 Сподели Публикувано Юни 10, 2013 Ето малко линкове. Има и карта https://www.facebook.com/RestorantRibarnika Ето тук е, но преди да се построи https://maps.google.com/maps/ms?msid=211901352360014692673.0004dec93d91013435a4a&msa=0&ll=42.126367,24.791355&spn=0.001398,0.00284&iwloc=0004dec93d92ec73a5674 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 10, 2013 Сподели Публикувано Юни 10, 2013 Лъже, да. Взимам точното местоположение, но праща другаде. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Юни 10, 2013 Сподели Публикувано Юни 10, 2013 Ще се посети след месец...добре изглежда. Иначе това ми е любимият ресторант в Пловдив. Ето малко снимки от там. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Аз вчера си организирах Гръцка вечер в нашето ресторантче. Октопод, скариди върху дип от авокадо и калмари (трапсала) Набарахме един агент, който всяка сряда и неделя пътува от Гърция с хладилен бус и ни носи супер пресни продукти директно от борсата. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Е......сигурно се повтарям ...... 'нам колко пъти вече, но тая тема я мразя !!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Вътре в лаврака също има малко лимон и стръкче мента. Преди да се изпече се осолява и се облива с един дресинг от лимон, зехтин и мента, така се получава страхотно свежа комбинация. Пече се в конвектомат за 10-12 минути на 175 градуса (вентилатора на макс ) Сега ми докараха една риба тон 8кг, която до вчера е плувала в морето Направих я на котлети, част от които ще направя на лакерда, останалите ще ги направя на плоча с малко сол и зехтин, като ги оставя леко розови в средата. Има да ям цяла седмица риба Малко тунинг за ~24 часа с морска сол, обезкостяване, един дафинов лист, бахар и покриване с олио, защото зехтина става нелицеприятен след престой в хладилника Утре следва продължение... Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 В петък пристигам на 8 км от теб. Измисляй къде ще ме водиш за риба без каяка ти Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 След няколко часа ми пристига новият звяр Hobie Mirage - Tandem Island, с него можем да влизаме по няколко човека Интересното е след втората минута. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Юни 11, 2013 Сподели Публикувано Юни 11, 2013 Перфектно, значи ще ловим двамата от него Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 12, 2013 Сподели Публикувано Юни 12, 2013 Продължението за лакердата: След като вече са изминали +20 часа, можем да филетираме и одерем рибата: Филетата нареждаме в кутия или буркан и слагаме дафиновият лист и бахара: Заливаме с олио и сме готови за масата Може да се съхранява в хладилник за дълго време, но никога не се задържа за повече от 203 дни, защото това ми е от любимите мезета. Важно е всичко да е покрито с олио за да не се окислява месото. edit: Можете да си направите лакерда от скумрия, паламуд и сьомга, сигурно и от други риби ще стане, но не съм пробвал 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Юни 13, 2013 Сподели Публикувано Юни 13, 2013 Днес ми донесоха няколко лаврака-на скара или във фурна ще е по-добре ...? Някоя рецептичка ? П.п : Джони на горната рецепта като го залееш с дресинга колко време стои преди да се пече ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 13, 2013 Сподели Публикувано Юни 13, 2013 К'во печене бре? П.П. Става и с херинга. Убийствено мезе за твърдо гориво. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Юни 21, 2013 Сподели Публикувано Юни 21, 2013 Котлетчета от сьомга с чери доматчета,зехтин ,лимонов сок и една идея бяло вино !!! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Юни 22, 2013 Сподели Публикувано Юни 22, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.