The Shaman Публикувано Януари 31, 2013 Сподели Публикувано Януари 31, 2013 Аз те съветвам да ги цепнеш на две, мариноваш в зехтин, Пикантина и соев сос. Когато са готови ги мяташ за бързо на скарата. Не прекалявай. Сменят ли си цвета, вадиш. Няма нищо по-добро за сърцата, от скарата 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Януари 31, 2013 Сподели Публикувано Януари 31, 2013 Така както си го написъл трябва да съм си в нас , сутрин , обед и вечер. Само сутрин и вечер, и да при желание можеш да си го приготвиш предварително и в кутия, няма нищо срамно. Аз тренирам 6 дни в седмицата, като 2 от дните тренирам по 2 пъти дневно, така че съм повече навън, отколкото вкъщи. Влезнал съм си в режим, подредил съм си всичко, така че яденето е с приоритет. Човек трябва да се поинтересува как работи тялото му и кога, какво се случва. Какво представлява биологичният часовник, мелатонина и т.н. В крайна сметка това, което правим сега, ще ни се отрази след време като егн-то набъбне. От известно време имам идея да направя тема тук, точно за хранителните навици и здравословното хранене. 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Януари 31, 2013 Сподели Публикувано Януари 31, 2013 Мисля,че една такава тема ще е полезна за доста хора.Преди време имаше една(подобна),но по-скоро ориентирана към хр.добавки,фитнес и т.н ! Подкрепям! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Януари 31, 2013 Сподели Публикувано Януари 31, 2013 И аз подкрепям. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Януари 31, 2013 Сподели Публикувано Януари 31, 2013 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Януари 31, 2013 Сподели Публикувано Януари 31, 2013 От известно време имам идея да направя тема тук, точно за хранителните навици и здравословното хранене. И аз съм ЗА, ще е полезно да обменим опит. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 1, 2013 Сподели Публикувано Февруари 1, 2013 Неговата поне, няма да се изврати в тема за стероиди, както направи един друг юзър П.П. Шаманче, пикантината е боклук - по - добре е с някоя домашна подправчица или Вегета натюр(без химия). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 1, 2013 Сподели Публикувано Февруари 1, 2013 Знам я аз, но става вкусно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Февруари 1, 2013 Сподели Публикувано Февруари 1, 2013 (редактирано) Като ви гледам как представяте нещата имам чуството ,че ви е професия. Наистина ви се получава страхотно.Вярно е ,че човек може да се нахрани и очи. Поздравления Редактирано Февруари 1, 2013 от mimeto83 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Февруари 1, 2013 Сподели Публикувано Февруари 1, 2013 Неговата поне, няма да се изврати в тема за стероиди, както направи един друг юзър Точно тази тема имах предвид! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 1, 2013 Сподели Публикувано Февруари 1, 2013 Именно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mel4e Публикувано Февруари 2, 2013 Сподели Публикувано Февруари 2, 2013 И аз съм ЗА една такава тема,явно в днешно време здравословното хранене трябва да се популяризира,защото сме забравили да чуваме желанията на собствения си организъм,най-важното обаче е човек да пожелае промяната,тогава може да забрави за болести и лекарства.Между другото според йога храненето всяка храна предизвиква различно поведение в нас и в зависимост от това как и с какво се храним можем да променим и същността на човека към по-добро.Всичко зависи от нас Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2013 Сподели Публикувано Февруари 9, 2013 Вечер 3. Менюто е на снимките... + някои допълнителни ястия, за по-специални хора Благодарности за Джони, особено за десерта 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Февруари 9, 2013 Сподели Публикувано Февруари 9, 2013 Страхотна трапеза! П.п.Кой не обича домати-ти или съпругата? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 9, 2013 Сподели Публикувано Февруари 9, 2013 Сестра ми не яде месо и млечни 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 Шамане, ти си втория, на който искам да се забрани със закон да пише и поства снимки в тази тема. Ебаси гадовете сте, не е истина... пп. Забравил си да покажеш кадър с опустошената, празна трапеза, каквато сигурен съм е била в края на вечерта. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 Shaman или Johny,дайте идея за това: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 Маринатка, да размекнат и сурова риба или суши 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 По-скоро превърнете темата в кулинарен блог. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 Яд ме е, че вчера не снимах, но бях омазан до уши и сам пред печката Имах повод да почерпя приятели, дошли на гости в ресторанта и направих октопод, гъши дроб и риби (всичко в промишлени количества ). Жена ми пробва една нова бисквитена торта, за която сам си правиш бисквитите. Ето част от тортата: Преди няколко дни тунинговахме малко рецептата за десерт "Павлова" 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 Shaman или Johny,дайте идея за това: Шийтаке, се връзват чудесно и с някакъв ориз. Със зеленчуци също 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
slaf Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 Джони дай рецепта за малки октоподчета, сложил съм ги нарязани в марина от вино в хладилника, но се чудя утре как да ги довърша. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2013 Сподели Публикувано Февруари 10, 2013 Понеже през постите са разрешени октопод, скариди, калмари и други мекотели, които нямат кръв, реших да си взема един октопод и да си го сготвя Първото и най-важно нещо е как да го сварим. Моето предложение е следното: Най-подходящи са екземплярите, които са ~2.5кг. В голяма тенджера слагате вода, червено вино, малко оцет, 1-2 листа дафинов лист, малко бахар и сол. Измивате много добре октопода и го слагате в маринатата, след което сагате да заври. Когато заври, намаляте температурана и чакате ~ 40мин. Пробождате го с клечка или вилица и преценявате дали се е сварил достатъчно. Различните октоподи им трябва различно време, имал съм случаи, в които съм ги варил по 1:30мин. Първата манджа си я правя от главата на октопода. Нарязвате я на парчета като за шкембе чорба В един тиган задушавате пресен лук, морков, гъби, червена и зелена чушка и нарязания октопод. Добавяте малко бяло вино, след което добавяте предварително сварен ориз да е леко алденте, добавяте малко вода и чакате да изври. Махате от котлона, поръсвате с магданоз и сервирате Съжалявам, но бях жестоко омазан и направих снимка само на готовата продукция Октопода го нарязваме на отделни пипала, които допълнително нарязваме на 1-2 парчета. Намазваме ги със зехтин и ги слагаме в нагрят сух тиган. Обръщате ги за да се запекат от двете страни, вадите октопода в чиния, дърпате тигана от котлона, наливате малко зехтин, добавяте малко риган и гасите със сока на половин лимон. С получения сос заливате октопода и сервирате 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 И аз хапнах малко пипалца вчера Това отзад е шипково вино Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 Ето ви пример за здравословна закуска: По реда - какао, овесени ядки, кисело мляко, ленено семе, семена чия и годжи бери. С две думи - закуска за шампиони! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.