Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Кулинарна тема (за чревоугодници)


goce kostadinov

Recommended Posts

Да покажа и аз нещо - едно от любимите ми ястия,не е много завъртяно но си е вкусно-мусака:

5576c1ac-f0fd-8ce9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • The Shaman

    349

  • johnnybravo

    346

  • Alxx®

    89

  • pepo1919

    50

Някои скромни нещица, които успях да опитам през 20-часовия ми престой при Джони тази седмица.

4e53f954-3014-5d03.jpg4e53f954-3024-22a0.jpg4e53f954-3033-63dc.jpg4e53f954-303f-ac7f.jpg

Имаше и бая количество риби и салати, ама първо ги изядохме, а после се сетих да ги снимам, баси...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да добавя кое какво е :)

1. Телешки рибстек от младо теле.

2. Агнешки котлети. (Някой бързак дръпна едно котлетче преди снимката :))

3. Ябълков Тарт Татен.

4. Плодове по избор.

Ето татена от друг ъгъл:

photo4jv.jpg

И за феновете на шоколада - Гладък шоколадов трюфел с домашно приготвено портокалово сладко:

photo1ham.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Jony,лиги ми потекоха...страшни неща правиш...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тези ги направи готвача ни :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Малеее, Джони, шоколадовия трюфел ако го види жена ми, ще обърне очите - гаранция! :evil-smile:

Царе сте! :anime3:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това, върху което режеш гъбите ми прилича на парче ламинат :smile:

edit: LUBECA®, тези дни мога да споделя рецептата за трюфела :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Jonhy,замисли се за една книжка с рецепти-няма да сбъркаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам, но е в много суров вариант. Жена ми си събира рецепти от различни сайтове, предавания и списания. Ако нещо ни допадне, пробваме го и при добър резултат попада в менюто. Лошото е, че не всичко става за ресторант, защото тук трябва да се мисли и за скоростта на изпълнение на дадена поръчка. Често преработваме рецептите именно в посока по-бързо изпълнение и ползване на заготовки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе, ти дай домашните, пък конкуренцията да се оправя...:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След малко пак се качвам на Върховръх :smile: Цяла седмица нощувам там а сега е около 15 градуса(сутрин 0). Разкош :smile:

post-63-0-56274600-1340890972_thumb.jpgpost-63-0-37261100-1340890974_thumb.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз подготвям един такъв. Първо ще му хапнем пипалата, че много ще ни дойде :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...

Ето една рецепта (смело казано), за пърленки, които обожавам. Хубавото е, че всеки може да експериментира както му е кеф. От солено, до сладко, до кисело и както си ще :smile:

post-63-0-01272400-1341837026_thumb.png

post-63-0-49089600-1341837026_thumb.png

post-63-0-00020000-1341837027_thumb.png

post-63-0-44014100-1341837027_thumb.png

post-63-0-53347400-1341837200_thumb.jpg

post-63-0-90314000-1341837200_thumb.jpg

Извинете за техническите грешки, които съм допуснал.

ппп. В тестото се слага и бакпулвер, но не трябва да втасва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 месец по-късно...

Аз им режа главите и ги измивам добре, после с палеца ще напипаш едно твърдо топче, което трябва да избуташ, пада се точно в центъра. Трябва всичко да се измие много добре, защото е възможно да останат песъчинки. Варя всичко заедно, обикновено от главата си правя ризото.

Тук съм дал едно предложение за Октопод

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В Гърция съм ял октопод, който не е сварен предварително, наистина е с по-наситен вкус, но в повечето случаи е труден за дъвчене :)

Сваряваш, нарязваш на парчета, мажеш със зехтин и после мятай на скарата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Адаш аз съм на ципуро, пържен сафрид и дресинга на жена ми. Като се върне по-късно ще пиша за него :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес и аз атакувах сафрида, закачих и доста чернокоп, но дребен. Сега чакам готвача да се прояви на тигана.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...

Няма да показвам ядене, но ето една от трите оригинални бутилки червено вино, които отворихме след 22 години :smile:

imageyih.jpgfile://localhost/Users/kostadinov57/Desktop/melnik/IMG_0529.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И по Ахтопол са подобни сафридчетата :) даже приятелката закачи и един лефер 250-300 гр :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Докато сме на сафридена тема, ето едно видео от вчерашният улов :smile:

Сафрид, Чернокоп и едно малко Паламудче

MSN-Emoticon-fishing-175.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С тоя паламуд, все едно си хванал златната рибка :) Не е за смях ама...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...