Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не си сериозен, нали :)

• Отговори 1,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

349

• johnnybravo

346

• Alxx®

89

• pepo1919

50

Публикувано

Има пълнозърнести спагети, които не е проблем да се хапват до обяд. Аз лично приемам въглехидрати до обяд, вечер съм само на месо и салата. Миналата година се бях отпуснал и спрях тренировките в началото на август, хранех се неправилно и станах 107 кг. Възстанових тренировките в началото на декември и си направих един режим за храненето, който спазвам от средата на януари. Резултатът към днешна дата е -12кг. БЕЗ глад! Отслабването с глад НЕ е здравословно и резултатът е грозен!!! :smile:

Закуска: 3-4 белтъка от варени яйца, една шепа мюсли със сушени плодове, които заливам с топла вода и един грейпфрут, но не на сок.

Ако съм на тренировка, изяждам един банан след тренировката.

Обяд: Месо в комбинация с ориз, картофи, спагети или царевица.

Следобедна закуска: ядки.

Вечеря: Месо и салата (без въглехидрати!)

Февруари и март изкарах основно на риба и от време на време разнообразявах с телешко.

Не взимам никакви добавки!

edit: Пастата в повечето случаи е 100% твърд пшеничен грис, няма набухватели и консерванти.

Публикувано

Ръчно направени бонбони, веган. Само плодове и черен шоколад. Без захар и т.н. Който има интерес да пише да му кажа майсторката. Има и торти :)

4u5eja7u.jpg

Публикувано

Ръчно направени бонбони, веган. Само плодове и черен шоколад. Без захар и т.н. Който има интерес да пише да му кажа майсторката. Има и торти :smile:

Предполагам е в Пловдив, но дай майсторката, пък ще видим кога ще стигна до нея.

По предварителна заявка ли ги работи или има непрекъснато асортимент?

От кога търся някъде да работят с черен шоколад и без добавена захар...

Благодаря!

Публикувано

Напротив :) в София е. С Еконт пристигнаха. На жена ми позната. Ето направо фейсбука и: http://m.facebook.com/profile.php?id=100000043425191&_rdr#!/vanillakitchenbg?__user=100000043425191

Ако видиш тортите :) Те обаче няма как да пътуват и ги опитвам когато мина през Софето :)

Публикувано

Разгледах надълго и широко и ФБ страницата и другата.

Прекрасни неща има, но не видях имат ли някъде...как да го кажа...заведение, в което се предлагат нещата.

И после видях менюто за поръчване, но не разбрах как се поръчва - чрез имейл или по друг начин, защото и телефонен номер не срещнах.

Поръчва се и ги праща девойката или човек минава да си ги вземе?

Питам, ако знаеш, разбира се. :smile:

пп. И цени също не видях.

Публикувано

Пиши и във фейса на лично и ще ти даде координати и начини за получаване. При нас е малко по-сложно:) Цените също при нея. Не са евтини, но съм сигурен, че разбираш защо. Бонбоните по-горе например са 1,70 лв/бр, но си заслужават :)

Ето и сайта: http://vanillka.com/

В него пък открих тайната съставка за пица тестото а именно, картофи :)

Публикувано

Не си сериозен, нали :)

Даже съм много сериозен,"визирайки" масовото възприятие на термина"тестени изделия"!

Публикувано

Пиши и във фейса на лично и ще ти даде координати и начини за получаване. При нас е малко по-сложно :smile: Цените също при нея. Не са евтини, но съм сигурен, че разбираш защо. Бонбоните по-горе например са 1,70 лв/бр, но си заслужават :smile:

Ето и сайта: http://vanillka.com/

В него пък открих тайната съставка за пица тестото а именно, картофи :smile:

Цената не ме вълнува в момента, колкото другите неща.

Веднага ще и пиша.

Благодаря ти! :smile:

Публикувано

Даже съм много сериозен,"визирайки" масовото възприятие на термина"тестени изделия"!

Слушам те, обясни. Въпросът ми по-горе беше образователен, та ще ми е интересно да разбера защо не са едно и също, според теб.

Публикувано

Разбира се, че са едно и също. Тестото не е като за тутманик, но си е тесто.

Публикувано

edit: Пастата в повечето случаи е 100% твърд пшеничен грис, няма набухватели и консерванти.

Не може да се сравняват спагети с хляб, бухтички, кексове и т.н. Спагетите присъстват в менюто на доста спортисти. След тренировка е хубаво да се храним с месо и някакъв бавен въглехидрат - спагети, картофи, ориз и т.н.

Публикувано

Именно-за пшеничния грис ставаше въпрос!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Джони, след тренировка е добре да се яде бърз въглехидрат за да може да възтановиш по-бързо. Бавните са сутринта.

Публикувано

Ако съм на тренировка, изяждам един банан след тренировката.

Винаги имам на задната седалка някой друг банан за след тренировка, но след това следва обяд, който при мен е към 12 часа. В обедното ми меню присъстват месо + картофи, ориз, царевица или спагети.

edit:

Ето това ми е вечерята:

photo1omc.jpg

photo2exs.jpg

photo3dem.jpg

А това е обядът:

photo4rzg.jpg

photo5sl.jpg

Публикувано

И ловец съм, и рибар съм... :tooth:

Публикувано

Закуска за шампиони :)

aratejy7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Е, как може да махаш жълтъците, бре? :mad:

Публикувано

Не, че не го знаеш, но в един жълтък се съдържа цялата дневна доза холестерол. Аз, също ги хвърлям.

Публикувано

Глупости. 85% от холестерола се произвежда от организма и само 15% идват от храна. Аз ям по 8 цели яйца на ден, ям и сланина и холестерола ми е в норма, кръвно 120/60 на 42 години. Когато пушех и пиех като свиня, ходих и до кенефа с колата и се хранех по предписания от преди 35 години - холестерол 3 пъти над нормата, кръвно 160/110. Прочетете малко и не лишавайте организма от важни вещества. Разбира се, с нищо не трябва да се прекалява.

Публикувано

Еб@ ли го. На мен холестеролът ми е наред, само захарта ми е почти на границата. Пуша е-цигара от три месеца, пийвам си като пич, чат - пат. Кръвното ми е ок.

Аа, забравих да спомена - за разлика от теб, аз съм изключителна мърда и от доста време не пипам ни щанга, ни тичане, ни колело.

П.П. Много поздрави имаш от половинката.

Публикувано

Ми време ти е да е захванеш, щото на стари години е много по-терсене. Казвам го от личен опит :tooth:

Поздрави и на нея и ще се радвам да едно напиване в скоро време. Тамън и Джони се е върнал от чоБанско и може да ни сготви някой от шедьоврите си. Аз така и не можах да го посетя там поради кофти работи.

Публикувано

Само да го навием :smile: Яде ми се рибаааа, глад мори добитъка :tooth:

Публикувано

До няколко минути заминавам пак за риба в Гърция :)

След най-много 10 дни се заселвам пак в Слънчев Бряг, така че ако се прави нещо, трябва да е преди великден.

Публикувано

Еееееее, ти си ебаси и мигратора. Май пак ще се видим на морето.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...