The Shaman Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 http://www.enikom-m....get.html?page=5 На пръв поглед-става. Тоя линк направо съжалих, че го срещнах!! Поръчах два броя за баща ми и един приятел за 25-ти, Коледа а те са и именници. Поръчах ги на 22-ри, обадиха ми се на 23-ти като казаха, че ги пускат и толкова. Доставката в сайта беше 6(шест) лева и си викам, ОК, макар и да е с най-малоумната компания Спиди, ще пристигнат. Да ама не! Днес получих смс от куриера, че са пуснати с икономична доставка от още по-малоумния (явно) сайт Еником и ще пристигнат на 27-ми! Знам, че за Спиди (обърнете внимание на превода на името им) ултра бърза доставка е 24 часа и икономична 5 дни, но като видях 6 лева за доставката, не ми мина през ума, че 5 дни струват толкова! Сега останах без желания подарък за двама важни за мен хора, баси! Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 А ако звъннеш на малоумния куриер и помолиш за спешна доставка, все пак ще си я платиш, има време да ти ги доставят? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Ами не... В процес на обработване била. Те от сутринта на вдигат телефоните даже. Когато се свързах ми казаха сори, ще я откажете ли! Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 За съжаление днес им е "полу работен ден" иначе можеше да се свържеш с търговеца и той да промени доставката на експресна...жалко наистина! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Е това е още по-голямата малоумщина, но включва всички куриери. По празниците не работят Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Аз моят го поръчах от дуг сайт, но драмата ми беше по-голяма Направих си профил, в който имаше поле за домашен адрес и поле за доставка. В полето за домашният адрес писах София, а в полето за доставка писах адреса в Банско. Уви, но след няколко дни чакане получих обаждане от куриера с молба някой да отвори входната врата на адреса в София После за да ускоря нещата доплатих експресна доставка от София до Банско. Явно има някакво тайно условие да си пълен идиот за да станеш дистрибутор на тези окрехкотители Аз от една година си поръчвам всичко от Amazon. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Тоя линк направо съжалих, че го срещнах!! Поръчах два броя за баща ми и един приятел за 25-ти, Коледа а те са и именници. Поръчах ги на 22-ри, обадиха ми се на 23-ти като казаха, че ги пускат и толкова. Доставката в сайта беше 6(шест) лева и си викам, ОК, макар и да е с най-малоумната компания Спиди, ще пристигнат. Да ама не! Днес получих смс от куриера, че са пуснати с икономична доставка от още по-малоумния (явно) сайт Еником и ще пристигнат на 27-ми! Знам, че за Спиди (обърнете внимание на превода на името им) ултра бърза доставка е 24 часа и икономична 5 дни, но като видях 6 лева за доставката, не ми мина през ума, че 5 дни струват толкова! Сега останах без желания подарък за двама важни за мен хора, баси! Това беше първото,на което попаднах.Мисля,че е станало ясно. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Не обвинявам теб а себе си. Цитирай
R32 Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Батко гръмна с чудна питка.Нямах пара,че сложих вътре един iPhone 6 plus;) 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 След малко ще дам една памук пита Ето я: 5 Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 Пуйчицата на кота нула: 2 Цитирай
R32 Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 Като гледам може с един ipad(мини) да е напълнеш Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 Аз преди две години бях взел една пуйка, която беше 13кг. изчистена. В нея можеше да влезе iMac Тавата е гастронорм 1/1 - 100 с размери: 530x325x100mm Тази година сме камерен състав и взех по-малка - 5.3кг. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 Виждал съм жива, над 30 кг 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 Не, пуйка, че и цяло стадо Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 Да не е в предградията на Припят Големите пуйки също крият рискове 2 Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 :-). Яко. При нас края беше по-добър..., но сега ми е тежко! 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 25, 2014 Публикувано Декември 25, 2014 Така започна 6,5 кг Три часа под фолио и после малко без. И за който не обича птици... Утре продължаваме, че сме се надценили. Особенно аз, след постите 10 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 27, 2014 Публикувано Декември 27, 2014 Супер бързи и лесни бисквити. Краве масло - 250гр. Пудра захар - 200гр. Брашно - 300гр. Ванилия 1бр. Слагате всичко в една купа и месите с ръка. Маслото трябва да е на стайна температура. Първият път ги разточих и изрязах с форма, но вторият намерих по-мързелив начин. Направих малки топченца, които сложих на разстояние върху хартия за печене. След 10 минути на 180'C са готови. Само трябва да се охладят. Ароматът е невероятен. Sent from my iPhone using TapatalkЧесто срещах рецепти с ванилов екстракт и реших да се пробвам сам да си направя. Рецептата е лесна, но трябва търпение. Взимате 4-5 шушулки ванилия и ги цепите по дължина с нож, след което изстъргвате вътрешната част с тъпата страна на ножа. Слагате "хайвера" в шишенце с обем 200-250мл. и заливате с 200мл. бърбън или водка, може и от двете, но с бърбън става супер приятен аромата После срежете напречно останалите шушулки и ги сложете в шишето. Запушвате го и клатите енергично всеки ден в продължение на два месеца, като е хубаво да се дърци на тъмно. След това можете да прецедите получения екстракт с филтър за шварц кафе. Ако ви се вижда играчка, можете да си поръчате готов от Amazon Sent from my iPhone using Ta 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 29, 2014 Публикувано Декември 29, 2014 Патешко магре, обработено с новия ми уред-окрехкотител (един остана за мен искам, неискам). Мариновано в портокалов сос, Уорчестър, чесън, олио, черен пипер и сол. Междувременно и едно табуле спретнахме Е това е още по-голямата малоумщина, но включва всички куриери. По празниците не работят Ето отговора на сайта за проваления ми подарък: Здравейте,искрено съжаляваме, че Вашата пратка не е пристигнала за желаното от Ваша страна време. Нашия екип се постара да няма разочаровани клиенти и всички поръчки да бъдат изпратени навреме за да изкарате незабравими празници. Работим по въпроса да предоставим на клиентите ни избор на куриерска компания и също така избор на услуга /икономична, експресна или до офис/, което надяваме се да предотврати друг път неприятни изненади. Пожелаваме ви здраве и успехи във всичките ви начинания 8 Цитирай
marbu Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Предложете някакъв дресинг за айсберг салата ? Цитирай
miro1972 Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Зехтин и лимонов сок. Може и с малко горчица. Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Можеш да пробваш най-баналният и универсален дресинг от сол, зехтин и балсамов оцет Днес отново бях само на риба, този път беше черноморки лефер. По-късно направихме много интересен хайвер от ягоди: Има два начина за приготвянето му, единият с агар-агар, но тогава топчетата стават като гумени, изглеждат добре, но не са нищо повече от желе. Вторият начин е с Алгинат и Калиев хлорид. Алгината се прибавя към пасираните ягоди, след което се пускат капки от течността във вана от калиев хлорид. Следва изплакване в студена вода и готово. По този начин се образува външна ципа, но средата остава течна. Така ефекта е като при истински хайвер, който се пука в устата. Вторият начин има още една особеност. Ако сокът, който ще сферифицирате е кисел, тогава се добавя още една съставка - Цитрат, иначе няма да стане магията. Ако не сте сигурни, че сокът е кисел, фирмите, които предлагат препаратите, предлагат и лакмуси, с които може да се провери pH на дадена течност. Направихме и едни спагети от чай, които са чудесни за украса на десерти. При тях използвахме техниката с агар-агар. Ето клипче как става хватката с хайвера и спагетите: 8 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.