Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 4S

iPhone 4S  

351 гласа

Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Recommended Posts

Публикувано

Колкото повече, толкова повече. :biggrin:

Моя до ден - два лети за Монреал и временно ще ползвам BADA OS. Хаха... :tooth:

Мъкаааа...

• Отговори 397
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• SpAwN

41

• The Shaman

25

• Grievous

22

• Alxx®

21

Публикувано

Надеждата умира последна, че един ден може и в БГ да отворят Apple Store...и да няма нужда телефоните да обикалят света за да бъдат заменени..

Публикувано

Аз 16 едва ги пълня, ти какво ще ги правиш тия 64 не знам...

Реално не са 16, а около14, а при 4S са около 57гб. Само двете навигации са ми 4,5гб. Музиката ми е около 16. Като добавиме другите приложения и дори на 32 не остава много място за снимки и видео. Аз лично съм много доволен, че пуснаха 64гб версия. Така всеки си взима версия според потребностите. В момента са ми заети 35гб ;)

Публикувано

Е ти 16GB музика както ще ги изслуууушаш....

Публикувано

Ами ти като не можеш, метни си само една песен в телефона и си я върти докато се надраска плочата...

Публикувано

Почна се от едната краиност на другата все пак 16gb са около 3000 песни х 4 минути средно са 200 часа.Значи ако слушаш по 1 час на ден ти трябват 200 дни само да ги изслушаш.Не даи боже да имаш по-любими няма дс успееш за година.С цялото това просто обяснявам,че и за мен са множко :)

Публикувано

Явно ти ползваш твоя iPhone като iPod, на нас хората дето го ползваме като iPhone, 16GB. са ни малко. Аз съм платил две навигации:

- Sygic, която след ъпдейтите става 3.9GB.

iGO Primo, която след ъпдейтите става 2.6GB.

Сам прецени колко ми остава за останалите неща.

Публикувано

Така е, и аз съм с 16 ГБ, свободно място след навигациите, музиката и клиповете към 4 ГБ и това лято ми се налага да трия клипове и снимки от рола, защото не ми стигаше място. Най-добре е 32 ГБ, колкото и да си претенциозен, каквото и да искаш да носиш със себе си, все ще стигнат.

Публикувано

Почна се от едната краиност на другата все пак 16gb са около 3000 песни х 4 минути средно са 200 часа.Значи ако слушаш по 1 час на ден ти трябват 200 дни само да ги изслушаш.Не даи боже да имаш по-любими няма дс успееш за година.С цялото това просто обяснявам,че и за мен са множко :smile:

Ти под някакъв определен ред ли слушаш музиката или според настроението? За мен е важно да имам под ръка музиката, която харесвам и в даден момент да си пусна това което ми се слуша! Това, че са 200 часа музика не означава, че ще чакам 165 часа до като чуя 2134-тата песен за първи път нали се сещаш!

Публикувано

Винаги съм бил с 16GB, и винаги са ми стигали. А сега с iCloud още повече ;)

Публикувано

Аз съм с 32гб. на 4 s и съм много доволен, досега бях винаги със 16гб.снимки музика и документи всичко съм си качил. ако нещо се омаже мака да си имам откаде да ги върна.

Публикувано

Аз малко почнах да съжелявам, че не взех 32 или 64... За момента имам 4.8 GB свободни, пък да видим как ще е занапред. :)

Публикувано

От вчера и аз съм горд собственик на iPhone. :) Това е първото ми iDevice въобще и мога да кажа, че съм възхитен. :)

Публикувано

Ето нещо коледно :tooth: :tooth: :tooth:

http://www.youtube.com/watch?v=5qcmCUsw4EQ

Малко ъпдейт за ънтетъред джейла:

Това е от pod2g.

Here are the news of the 4S week-end. The untether fails right now because I'm having processor cache issues. I'm close, but I can't figure out what happens. It certainly has something to do with the Cortex-A9 cache management.

Дано пича се окаже сериозен, а не някоя пирамида. Еми чакаме...

Публикувано

Siri работи ли ви нормално?

Публикувано

"Sorry, I'm not able to connect right now" и "Sorry, I'm having trouble connecting to the network"

Публикувано

Да, благодаря!

И аз съм така :(

Публикувано

За последно го ползвах в 6 сутринта и работеше, явно сървърите на Apple издишат на моменти, а какво оставаше ако го бяха пуснали и за по-старите устройства!

Публикувано

И при мен има проблеми от няколко дни.

Публикувано

И при мен така. По празниците, Сири е попрекалила с алкохола и сега е временно оглупяла ;)

Публикувано

Аз искам да попитам дали на някой му се е случвало да набира някой и без сигнал за свободно да вижда как секундите направо започват да отброяват, при отсрещната страна е същото и двете страни не се чуват?

Четох в Apple дискусиите, че това става главно когато се ползва Siri за повече време. Решението е да се превключи на високоговорител и обратно на слушалка.

Някой с подобен проблем?

Публикувано

Да с един приятел точно това обсъждахме, като му звъня от 4 на 4S и обратното, времето започва да тече, никъв сигнал не се чува до момента когато някой не вдигне и каже "Ало". Даже мислихме, че е нещо от оператора. И двамата сме на М-тел.

Публикувано

Siri се съвзе :)

Явно нещо отпуска е имало...

Публикувано

Момчета Вие ми изкарвате "акъла" бре, :biggrin:

Може и да не му е мястото тук , но от 2 дни чакам да докарат iphone 4s в Глобул,че нямат налични, а вече се чудя :smile:

В крайна сметка iphone 4 ли да взимам или 4 S

В интерес на истината :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...