Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

GEVEY SIM отключване на iPhone 4

Въпрос

Публикувано

Днес ми доѝде Gevey от shoping.bg, 4-ката я отключих за 1 мин. Перфектно работи, 49 лв, баси чакането падна за тоя ънлок :tooth:

Recommended Posts

• 0
Публикувано

В случай, че съм го блокирала как мога да го оправя?

• 0
Публикувано

Освен да се сетиш за кода или рестор. Второто не е препоръчително за човек, който не е много на ти с телефона.

Нищо лично.

Ако има запазени SHSH за 5.1.1 може да се ресторне без да се ъпдейтне бейзбанда и да се ползва с турбо сима.

Действа се по тази тема, нищо, че пише downgrade.

• 0
Публикувано

Здравейте.Моля за съвет и помощ относно това как да извадя GEVEY Ultra S,от Телефона -Айфон 4С.Картата е вътре заедно с турбото и при опит да се извади излиза съвсем малко и дотам!!!

• 0
Публикувано

Посети сервиза в младост, че иначе боли по джоба.

• 0
Публикувано

Моля за мнение и помощ. iPhona ми дойде втора ръка с gevey-а вътре преди доста месеци. Работеше без проблем, като изключим, че нямаше микрофон (за разговор на спийкър/запис на видео; за аудиобележки работи), както и Фейстайм и айМесидж. Стартираше с Ultrasn0w, без 112 и прочее.

Един приятел, който повече разбира от айфони от мен уж, реши да ми настрои Фейстайма. Пътьом обнови някои неща, като Спрингбара и NCSettings.

Сега:

- айфона не работи с моята карта категорично. Картата работи с други телефони; с моя гевей айфона работи, но с чужди карти. Когато се случи да проработи с моята си карта, е за до 30 секунди, преди да изреве, че е невалиден сим-а. Всякакви комбинации пробвах, но моята карта с моя гевей е греда. Все едно си имам втори айпод, бръмча игри на уайфая само :smile:

- все така си няма фейстайм, аймесидж и микрофон

- в новия ъпдейт на NCSettings не виждам опция за активация на 3G. Беше ми много удобно да го пускам/спирам от там, та ако някой ми каже... в настройките му 3G изобщо го няма като опция; има 2G, което не знам дали има общо с това, че картата не може да захапе и да хване, че има 3G, или е проблем с ъпдейта.

По всяка от горните точки приемам мнения и предложения :smile: "Иди в сервиз" е ОК, особено ако знаете добър и нескъп в Пловдив; нов гевей/нова карта принципно е вариант, ако няма да тръгнат заедно, но защо вървят с други карти/телефони?

Благодаря в аванс.

• 0
Публикувано

Към кой е заключен? Мога да го погледна в удобен момент.

• 0
Публикувано

Имах една четворка преди време и багяса от една Gevey sim card,както си работеше с нея известно време.Стана си чист iPod:(.Искрено се надявам дане е станало така и с теб.Грееше ли телефона ти??

• 0
Публикувано

Към кой е заключен? Мога да го погледна в удобен момент.

Към O2, доколкото знам. Благодаря за предложението :smile:

Имах една четворка преди време и багяса от една Gevey sim card,както си работеше с нея известно време.Стана си чист iPod:(.Искрено се надявам дане е станало така и с теб.Грееше ли телефона ти??

АйФона с други карти работи - със същия гевей. С моята сим обаче не ще вече. Проработва след рестарт с кандърми за 30-40 секунди - успявам да направя бързо обаждане, например - и после пак казва invalid sim. А сим картата с други телефони си работи, от нокия с фенерче до андроид.

За греене... не, не бих казала, че е нагрял. Принципно нагрява при 3G, което е нормално, мисля. Сега е студен, щото на wifi няма грижи с прегряване, нали е айпод повечето време :tooth:

Всичко, което се сетих, пробвах. Чистих гевея, друга сим карта... не разбирам достатъчно, че да пипам повече от това. Нямам логично обяснение защо спря да приема моята карта.

• 0
Публикувано

Е смени си сима за пробата.

• 0
Публикувано (редактирано)

Мислех и аз, че ще трябва рестор - няма логично обяснение защо gevey е работил с тази сим, сега работи с други сим, моята сим работи с други телефони... но рестор никак не ми се прави, защото ми е тъпкан с какво ли не телефона, а откак няма hakulo.us, намирането на нови приложения ми е мъка.

Така или иначе, трябваше да преподписвам с Мтел, при сключване или подновяване на тарифен план surf&talk/iPhone дават безплатно микро сим, така че преподписах. Взех новата микро сим. Работи. Не ми работи обаче UltraSn0w, защото се наложи да тръгне по класическия начин с 112, така че отивам да ровя в другите теми какво му е.

Благодаря за помощта. Ако някой обясни причината защо стана така, от чисто любопитство ще ми е интересно :smile:

Рапорт даден.

Редактирано от Alxx®
  • 0
Публикувано

А, спри да цитираш последен пост!!! Тия правила, нещо...?

• 0
Публикувано

Интересува ме има ли турбо сим за iPhone 4 ios 5.0.1 bb 4.11.08 и ако има от къде мога да си купя

• 0
Публикувано

Няма.

• 0
Публикувано

Привет :) Имам проблем със Iphone 4 ios 5.1.19B206 Кодиран към Vodafone Испания интересува ме има ли варянт да се отключи с gevey и с коя версия.Мерси предварително :)

• 0
Публикувано

Пак ще кажа - НЯМА!

Тук обаче има фабрично отключване, което става много бързо.

http://bgiphone.com/topic/19352-перманентно-фабрично-отключване-на-iphone-2g-3g-3gs-4-4s-и-5/

• 0
Публикувано

Мерси за бързия отговор.

• 0
Публикувано

Днес ми доѝде Gevey от shoping.bg, 4-ката я отключих за 1 мин. Перфектно работи, 49 лв, баси чакането падна за тоя ънлок :tooth:

Със 6.1.3 версия съм,ще ми помогне ли този Gevey ?

• 0
Публикувано

Не. Виж личните.

• 0
Публикувано

моля помогнете всичко правя както трябва за да ми се отключи Iphona с GEVEY ULTRA S и ми изписва Searching и не намира мрежа.Iphone 4s Software 6.1.3

• 0
Публикувано

Здравейте. Искам да попитам нещо, преди бях със старата карта вивател, а сега картата ми е от новите - виваком, възможно ли е от това да ми забива телфона ?! Защото когато тръгна да изпълнявам опциите за задействане на телефона с givey и когато набера 112 и затворя телефона забива и не мога да действам после бързо...

• 0
Публикувано

Пробвай с друга?

• 0
Публикувано

Здравейте! Разпитах на няколко места и ми казаха, че няма как да си разреша проблема, но все пак да попитам и тук.

Имам iphone 4, ios 7.0.2, firmware: 04.12.09, кодиран към Глобул.

Аз не съм абонат на Глобул.

Навсякъде ми обясниха, че трябва да отида в Глобул с договор /който аз нямам/ и там да ми го разкодират, защото точно 4-ката с този софтуер нямала как да се разкодира.

Някакви предложения?

:)

Всъщносъ не съм 100% сигурна, че е кодиран към Глобул, не успях да разбера модел: MC603GB/A на кой оператор отговаря. Но мтелската ми карта със сигурност не работи на този телефон.

• 0
Публикувано

Всичко което са ти казали е така. Не се хаби да търсиш друго решение.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...