Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

To не е до "да решат". :D Той там си прави по принцип, а не че някой си решил да сглоби 100тина телефончета. :D

Публикувано

Здравейте момчета, инсталирал съм Samsung All Share на PC- то, като пусна филм не ми излизат субтитрите на LCD- то, които са вързани в обща мрежа.

Модела е http://www.technomarket.bg/products/09137570/sony-kd-49x8505bbaep, какво трябва да направя за да тръгнат.

Публикувано

До колкото знам Samsung All Share се поддържа само от устройства Samsung, така че надали ще стане с РС-то.

http://content.samsu...llShareIntro.do

Всъщност май не съм права, ето какво намерих при търсене в гугъл:

"Инсталираш си DLNA сървъра на компютъра и му казваш къде се намират филмите/музиката/снимките. След това през телевизора отиваш на All Share Play и си пускаш филмите от там.

За начинаещи препоръчвам All Share сървъра на Samsung - най-лесно се работи, пък и се "разбират" с телевизорите на Samsung. "

Публикувано

Днес бяхме до Техномаркета и ни казаха да им върнем Sony- то и да си вземем Samsung, няма такава простотия на единия става на другия не.

Публикувано

Ами има, повечето неща на Samsung са съвместими само с техни продукти за съжаление...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Както и Сони ;)

П.П. Не, че нещо ама трябва да си луд да пазаруваш от техномаркет. Стари модели, залежала стока, изложбени без намаление...абе...

Публикувано

Изложбените без, само ако си балък. Свалял съм до 300 лева плюс 10-те% за онлайн покупка, но в магазина. Това за телевизор 2000 лв.

Публикувано

Еваларка :) Говоря по принцип.

Публикувано

Колеги и аз планувам да си взема 3д телевизор 42 инча някъв..Нещо добро да ми предложите до към 1200 лева? Благодаря :)

Публикувано

Аз препоръчвам марките Philips (от 6-та серия нагоре) и LG (от 7-ма серия нагоре).

Публикувано (редактирано)

По кое точно да разбера кое LG е 7-ма серия ?

Оправих се благодаря за съвета :)

Редактирано от makaveli2
Публикувано

Пример: LG 42LB731V (42LB7**)

След модела (LB) е серията (700, 730, 731)

Публикувано

Някой има ли представа,дали е възможно на LG с WebOS,да се инсталира софтуер от друг източник?От Google стора примерно....или от външен носител?Магазина им е много беден още:(

Публикувано

Аз препоръчвам марките Philips (от 6-та серия нагоре)

Дори бих казал, че 6-та е силно НЕпрепоръчително!

Публикувано

Аз съм с 42LB730V, само то WebOS магазина можеш да инсталваш приложения, вярно е че е много беден. До този момент WebOS е много лагава, направо им се чудя как са я пуснали, но като цяло идеята за графичния интерфейс е добра, но не и реализацията. От този ценови клас разгледайте на SONY W829, VA панела вади доста по висок контраст.

Публикувано

Аз се оглеждам за някакъв телевизор 45+ инча, да е с много тънка рамка (frameless) и да не над 2хил.

Докато гледам под носа ми замина един philips 46' 8008s на добра цена. На sony и LG ми се струва, че са с най-тънки рамки?

Публикувано

Sony 50W829B е с много тънка рамнка. Като изключа глупавото му меню съм изумен от черният цвят който вади и как се справя с SD каналите. Препоръчвам го с две ръце.

Публикувано

Тези и двата модела май са с активна матрица /3д/ ?

Не натоварва ли очите, пасивната не е ли по-лека?

Аз главно заради черното ще сменям телевизорите, много ме дразни. Виждам подсветката в ъглите...

Изкараха по десетина години :tooth:

Публикувано

Да, пасивната е по-лека (няма досадното мигане на всичко светещо около телевизора и образа е по-светъл в 3Д). Аз смених 40" Samsung 40ES6100 (матрицата му се прецката в края на гаранцията, появиха се гадни бели петна) и докато го чакам от сервиз ... грабнах едни 42W829 a колега 50W829. 42-ката е с пасивно 3D и 50 херцова матрица (телевизора се рекламира като 400MHz) а 50 инчовият модел е с 100 херцова матрица (рекламирана като 800).

Публикувано

Стига бе хора... Колко 3Д гледате? Точно 5 пъти съм го пускал,4 от които на хора които не са виждали 3д и това е. Глупаво е да пренебрегваш толко плюсове за едното 3д.

Публикувано

Аз пък гледам, поне по 2 филма на седмица.

Публикувано

Как се разбират реалните херци?

А ми това "2D to 3D convert" може ли да се използва, ясно е че конвертирането е софтуерно и затова питам дали е качествено, а не е някоя екстра тип - "да има"

Публикувано

Трудно можеш да разбереш реалните херци (освен ако не знаеш каква е матрицата и да я провериш в нета колко херца е). Може би с четене по форумите. При конвертирането на 2D в 3D, се получава някакъв ефект но не е нещо което радва окото (като истинско 3D изображение) и спокойно можеш да го пропуснеш.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...