Alxx® Публикувано Септември 4, 2014 Публикувано Септември 4, 2014 И аз вашето За айфони имате пари, за билет, който е на цена под европейските стандарти нямате...що така? Поне не се оплаквайте, че билетите са скъпи - не са. Излез от саксията навън и се огледай. Мачът не е резерве за айфон фенове и не всички живеят в София. Цитирай
iHustle Публикувано Септември 4, 2014 Публикувано Септември 4, 2014 Според мен също не е важното да си гъзара, който се е показал колко важи, а след 10-20-30 години да си спомниш, че си ходил на мач на Реал Мадрид в България. Това е нещо, което остава за цял живот. Както и да е...аз лично се притеснявам дали ще успея да се сдобия с билети, защото според мен въпреки "високите" цени, всичко ще се продаде бързо. Не ме интересува дали Лудогорец ще се налеят с пари от мача, за мен изживяването е по-важно. Цитирай
arm11 Публикувано Септември 5, 2014 Публикувано Септември 5, 2014 Всичко е заради хейта към Лудогорец, единствения правилно менажиран клуб в бг. Цените са си съвсем нормални, ако знаете за ложата, колко искат и пак няма да има места. Все пак всички, ще отидат да гледат Реал, а не толкова Лудогорец. Аз не съм фен на футбола, нито на Реал, нито на Лудогорец, но ако съм в бг, ще отида да гледам. 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 5, 2014 Публикувано Септември 5, 2014 Кеф цена няма, а когато си фен цената е без значение! 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 5, 2014 Публикувано Септември 5, 2014 ПФК Лудогорец (Разград) Инциденти: Проява на расизъм, получени пет и повече наказателни картона, липса на достатъчно добра организация и нахлуване на игрището Санкция: Дисциплинарната комисия към УЕФА нарежда частично затваряне на стадиона за следващия домакински мач на Лудогорец в състезание под егидата на УЕФА и в частност Сектор "А". Българският клуб също така е глобен с 6000 евро за непристойно поведение на тима, с 5000 евро за липса на достатъчно добра организация и с още 5000 евро за нахлуване на човек на терена. Борбата с расизма е сред приоритетните на УЕФА. Ръководното тяло води политика, която не толерира прояви на расизъм и дискриминация както на терена, така и по трибуните. Всякакви форми на расистко поведение се считат за сериозно провинение на дисциплинарния правилник и съответно биват наказвани с най-сурови мерки. След влизането в действие на нови дисциплинарни правила през юни 2013 г. борбата с прояви на расизъм е на по-високо ниво, водещо до по-стриктни наказания. Това означава,че на мача с Реал Мадрид сектор А остава празен. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 5, 2014 Публикувано Септември 5, 2014 Аз, да питам уйефа или пък редакторите на статията: откога "турчин" е "раса"? 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 9, 2014 Публикувано Септември 9, 2014 Жокерът Венци Христов взриви Азербайджан С меко казано инфарктна победа България започна пътя си към финалите на Евро 2016. Момчетата на Любослав Пенев се пребориха с коравия отбор на домакините, за да спечелят с 2:1 на „Баксал Арена“. Успехът беше на път да ни се изплъзне след като Илиан Мицански откри, а Дмитри Назаров изравни в началото на второто полувреме, но три минути преди края резервата Венцислав Христов донесе трите точки с първия си гол за „трикольорите“. .... Източник: gong.bg Цитирай
pepo1919 Публикувано Септември 10, 2014 Публикувано Септември 10, 2014 Той и да търси звезди,такива няма. Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 10, 2014 Публикувано Септември 10, 2014 Мисля, че Георги е имал предвид "звездите", но е забравил да сложи кавичките. 2 Цитирай
s0urce Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Уникален Трейлър на новата фифа 2015 !!! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Днес 23-ти септември 2014 година се навършват 20 години от футболната среща между ЦСКА и Левски, завършила с резултата 1-7. За мен това беше първия мач на който съм ходил на стадиона. Честито на всички за този юбилей. Всеки който малко се интересува от футбол, знае както този така и други подобни резултати между тези два отбора. П.П. Хайде сега цитирайте ми колко загуби има Левски от ЦСКА, колко титли, купи и полуфинали на КЕШ. Резултата обаче е факт и днес са 20 години от този ден. 5 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Ще питаме "седморчо" скоро Цитирай
baronbg Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Какво ще го питате? За новата директива? Да се опитаме да отгатнем, следващата ще е за: "Армейци, ръководството на отбора е притеснено от фактът, че БФС позволява на противниковите отбори да играят с 11 човека. Това е недопустимо, с оглед на нашите цели и амбиции......" или "Армейци, това БФС има наглостта да позволява на противниковите отбори да използва вратар! Призоваваме футболните ръководители да вземат мерки и да забранят използването на вратари от другите отбори, за да може ЦскА да вкарва поне по 2 гола на мач....". 5 Цитирай
gogogetov Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Пак се почна . Не ви ли омръзна бе хора. Честито на хората които смятат това за юбилей. И това си е начин да се запази синия дух, особено във времена на такъв упадък. Лично,на мен ми стана много хубаво когато гледах горното клипче. Мисля, че от онези времена футболът у нас е деградирал вместо да се развива. 1 Цитирай
dobrewski Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Пак ли коментирате мега грандовете Говеда - Чорбари? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Не, коментираме Левски и ЦСКА. 3 Цитирай
dobrewski Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Има ли смисъл въобще да се коментират? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 За нас може и да има смисъл. Да коментирам Ботев? П.П. Бароне,за картоните са си прави - доста двоен аршин показват - при положение,че сме далеч от най-грубият отбор (Черно море) . Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Ботев не е единствения пловдивски отбор SS, така както горните не са единствените софийски 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Според подписа на колегата е фен на канарите - Ботев Пд. Иначе картоните пресилени, то това важи за абсолютно всички отбори. Като ги пуснат на каданс положенията и ясно се вижда колко са пресилени, но от това си страдаме всички отбори. Вече реването на Тройчо е пословично. Как пък един път не пропусна да се оплаче и да реве. А да не говорим, че това му е винаги когато е бил на чело на ЦСКА. Винаги те са най-ощетения и най-порязвания отбор. А това че заради синьото БФС вече трети мач сме без публика на домакинските мачове. Аз вече забравих на кой мач бях последно ... Колега wabbittPG - стига омраза вече. Нека повече обичаме собствения си клуб, отколкото да мразим останалите клубове. 3 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Асене,мисля следващият мача между Левски и ЦСКА да го изгледаме заедно,какво ще кажеш? Пък може и друг да изяви желание и пак да стане две в едно 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Готово. Няма грижи. На стадиона ли На следващия ние сме домакини и сме под козирката. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Може и на стадиона - А сектор е добре,въпреки,че сте вие домакини Ботев не е единствения пловдивски отбор SS, така както горните не са единствените софийски Явно си през Tapatalk-а и не виждаш подписа. Простено да ти е 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 Ще сме облечени безпристрастно, аз заради теб, ти заради другите Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.