BigP Публикувано Септември 15, 2012 Публикувано Септември 15, 2012 Аз предлагам тая тема да се заключва вече...коментарите ги правете пред блока с бабичките. Аман от хейтъри и разбирачи.... 2
Jekylll Публикувано Септември 15, 2012 Публикувано Септември 15, 2012 Тарифните планове за сравнително добри, при Мтел за 36лв ползваш това, което при At&t струва 85$ Е, да, ама заплатата там е няколко хиляди долара, а тук - няколко стотин лева. Там телефона ти излиза 200$, тук около 550$ , но с тея месечни такси за 2 години се загробваш, тук е къде-къде по на оферта! Б@си офертата!
Alxx® Публикувано Септември 15, 2012 Публикувано Септември 15, 2012 Ами не купувайте бре! Като им падне потреблението - ще смъкнат тарифите. Кой ви кара да търчите? 2
alex.7777 Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Да бе, да......няма да купуваме.......обзалагам се, че поне 100 човека от нашия форум вече се ослушват, в това число и моя милост, нема как, брат, ще се купува 1
ayl Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Който иска да купува, но не и от тука на цени над 2 бона. Това само стимулира печалбарите да бъдат все по-дръзки и по-дръзки с всяка изминала година и всеки ден от първия месец след пуска да бъде ден-година-храни. Та ако наистина има 100 човека на нисък старт, нека пазаруват навън, не тука.
The Shaman Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Не е луд този, който яде баницата а този, който му я дава 3
stafo Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Нищо подобно! Просто се чудех как така онези 50 % от юзърите, които се изказаха отрицателно за формата и размера на онези " фейк" клип, сега казват колко харесват дизайна. Ето това ме дразни. Иначе телефона не е лош и най-вероятно ще си го поръчам рано или късно, заради камерата и факта, че започват да ограничават 4ката. Явно това си е техен ябълков стил и ако го видоизменят за в бъдеще няма да го възприемаме като айфон. Аз лично го харесвам как изглежда.
tchav Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Много добре си изглежда, само да не се пързаля като първото поколение с метален гръб. Друг е въпроса, че трудно възприемам устройство от този клас без NFC.
petio.dimitrov Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Който иска да купува, но не и от тука на цени над 2 бона. Това само стимулира печалбарите да бъдат все по-дръзки и по-дръзки с всяка изминала година и всеки ден от първия месец след пуска да бъде ден-година-храни. Та ако наистина има 100 човека на нисък старт, нека пазаруват навън, не тука. Точно затова така се множат мненията в темата - с цел да разберем от къде е по добре да купим и дали устройствата ще работят нормално в България. Все още няма потвърдена информация...
killer4o Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Много добре си изглежда, само да не се пързаля като първото поколение с метален гръб. Друг е въпроса, че трудно възприемам устройство от този клас без NFC. Понеже всичките ни търговци са се юрнали да слагат NFC терминали по обектите си... 2
Life Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Значи оправдавате липсата на функционалност, поради нейната неприложимост тук, но възхвалявате куп други функционалности също толкова неприложими тук. Много е смешно, наистина. Никога никой не трябва да бъде краен. Бъдете обективни и гледайте като реалисти на нещата!
uomoto Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Крайно време е да спрете спама! Ще се пише, когато има нещо ново по въпросите, които ви тревожат! 1
kal1ch Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Мисля, че достатъчно реално се гледа на нещата. Шансът операторите да пуснат 4G е доста по-голям от търговците да започнат да ползват NFC терминали... За мен е огромна мистерия как може хората да реват толкова за това NFC, което в момента няма никакво реално приложение, освен може би споделяне на файлове, за което има купища други алтернативи.
uomoto Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 За NFC мога да кажа, че това е Бъдещето! Не е само споделяне на файлове. С тази технология ,само с един замах може да промениш цялостните настройките на дадено устройство. Имам LG L5, има специална NFC лепенка - може да го настроиш за кола, дом и др. Например качвам се в колата , приближавам тел. до лепенката и започва да свири плеъра, както се включва и ГПС-а, изключва се wifi, 3G, bluetooth. На кратко може да си конфигурирате желаните настройки и само с един замах да стане всичко на веднъж без да си губите времето за настройка. 3
BulgarianSS Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Единствено със първа точка мога да се съглася-другото са хемороидски глупости. 1
kal1ch Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Много хейтъри са се навъдили... 1
Ради Аврамов Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Оф Лъчо направо прекаляваш човек. Нали си имаш андроидски форум. Аз влизам ли там да ви плюя хемороидите? При положение, че вече очевидно не си фен на apple и си отишъл "на другия бряг" защо продължаваш да плюеш в тоя форум? Форумът е направен да обменяме съвети и да си решаваме проблемите като се информираме.Ти каква информация даваш с поста си? Че някой избива комплекси по нещо, което няма. П.С.: Определено форумът не е това, което беше преди.Ше зема да си деактивирам акаунта. Писна ми да се информирам колко много хора в BGIPHONE форумът не харесват iPhone! Преди години бяхме само фенове. 11
Life Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Реално погледнато точка 1 и 4 са много разумно казани. Особено точка 4. Защо трябва да се прави нов порт, който отново не е стандартния? Защо всички производители на техника (не само моб. телефони и смартфони) избират един тип, а за iPhone трябва да има преходник. Отново несъвместимост. Отвратително. И широко коментираният проблем с аксесоарите е налице...
gogi6 Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 В на Лъчо поста виждам доста истини!Голям фен съм на Apple,но в палатка няма да спя за да си го купя!Интересно ми е да го видя,да го поразръчкам...ако може и да го пробвам в комбинация с apple tv-то и тогава бих изказал мнения!Външно не съм очарован и това е!!! 1
Vancuver Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Колкото и да се плюе по 5-цата - пак ще направи рекорд по продажби и ще отвее корейските играчки - помнете ми думите! Аз лично тия дни пускам 4S - ката за продажба и чакам Мтел да вкарат 5-цата... 2
carrot Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 (редактирано) Към Автора на статията имам въпрос какво лично той иска iphone 5 да има като иновации? Освен това искам да попитам за какъв чеп е нужен екран с размер на малък таблет на телефон? Редактирано Септември 16, 2012 от carrot 1
Life Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 @Ради Аврамов, не само форума, но и Apple не са това, което бяха преди време. Нормално е - нещата се променят, но при Apple за мен конкретно, както и за други тръпката вече я няма в предишният й вид. Да, добри устройства произвеждат с интересен софтуер, но вече някак няма какво да ни изненада. И това е факт след премиерата на iphone 5 и MacBook- "вътрешната им красота" (както се изразява Сър Джонатан Ийв) вече я няма - все повече части са консуматив при подмяна, все повече неща са произведени като цели компоненти и др. Също беше факт, че този път имаше много изтекли истински части, което до голяма степен уби тръпката от премиерата. Относно форума- щом се стигна до това кой каква кола кара.... Тези 5 причини са от статията тук -> http://div.bg/5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B5-iPhone-5_l.a_i.219427.html Относно камерата. Има интересни материали в dpreview: http://www.dpreview.com/news/2012/09/12/Apple-iPhone-5-vs-iPhone-4S-image-comparison Все още не съм попадал на снимки с ниска осветеност. Официалните са само на светло. Коментарът е, че камерата е наистина добра, но като че ли има доста повече шум отколкото при конкуренцията.http://www.gsmarena.com/apple_releases_camera_sample_images_from_the_new_iphone_5-news-4796.php
Ради Аврамов Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Life нямам нищо против различни мнения. Спора ражда истината и движи конкуренцията. Да, но твоя пост е обоснован, защото излагаш аргументи, докато това, че iPhone 5 прилича на вафла не е аргумент. Както се каза по-рано подобни коментари са за чата, не за тема. Като няма какво да кажеш просто си замълчи. П.С.: И ДИТЦ не може да изчисти тази тема от спам. 1
Life Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Интересното е, че от ifixit също има коментари относно дали ще бъде "поправим" това устройство. http://ifixit.org/3243/will-the-iphone-5-be-repairable/ Дали наистина при проблем със задният капак, ще се усеща разликата при подмяна с такъв от друго у-во? Това е интересна информация... 725 различни капака се произвеждат в минута. Всеки се заснема и при проблем с у-вото от Apple знаят на него точно какъв капак е поставен и предоставят същият, със същите размери. @Ради Аврамов Съгласен съм, но коментираме много неща. Относно останалите точки не мога да бъда съгласен в статията. Изказването за вафла е много несериозно. Въпреки това, както споменах не можем да не се съгласим особено с точка 4. И обикновено постовете ми във форумите са по темата. Да, в поста ми може да има информация, която не е по темата освен другата информация.
The Shaman Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 http://www.redmondpie.com/iphone-5-camera-untouched-samples-photos/ 2
Recommended Posts