londongunner Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 При 4s, Вива пуснаха микросима заедно с останалите Едва ли и сега ще е проблем. Глобул пуснаха микрото още края на юни 2010 при излизането на 4-ката
killer4o Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Severus, по принцип на микро сима не всички пинове се ползват, така че може и да се получи с рязане на неактивните
Anton Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Severus, тоя сим е от по-старите модели, които са с по-голям чип. Гледайки моя микро-сим на виваком(който е с по-тесен чип) мисля, че ще стане с рязане, но знае ли човек. 1
Severus Публикувано Септември 12, 2012 Автор Публикувано Септември 12, 2012 @Killer40 - И снимката на Anton доказва подобна възможност. А, дано
djokando Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 За РАМ паметта казаха ли нещо ?
uponone Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Apple са наистина уникална компания. Успяват да продадът един и същи продукт НА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА няколко пъти. Е за това .........евала. Маааааалко да се бяха напънали да направят екрана до рамката.... и щеше да е........ може би 5S Чудя се още колко хора ще кажат, че 5цата е уникален телефон? Кое му е уникалното? По-бърз от 4с... едва ли това ще се усети видимо. Отново 8 мегапиксела и т.н. С две думи - НИЩО иновационно... просто лек ъпгрейд. 2
The Shaman Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 А колко ще кажат, че не е?! 1
dingila Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Apple са наистина уникална компания. Успяват да продадът един и същи продукт НА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА няколко пъти. Е за това .........евала. Маааааалко да се бяха напънали да направят екрана до рамката.... и щеше да е........ може би 5S Съгласен съм 2 модела пропуснах но на този ще се радвам! Като гледах видеото и се позамаях 1
killer4o Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Чудя се още колко хора ще кажат, че 5цата е уникален телефон? Кое му е уникалното? По-бърз от 4с... едва ли това ще се усети видимо. Отново 8 мегапиксела и т.н. С две думи - НИЩО иновационно... просто лек ъпгрейд. А какво очакваше? Микровълнова? 6
Kontrero Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Леко да не кажа много..... разочарован.... очаквах повече... този айФон си е една тунингована четворка.... толко ли не можаха с нещо ново да изненадат??? Питам се аз.... и явно отговора е не... ако трябва да съм честен... 4-та ми е по симпатична от този... 1
loudidd Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Съгласен съм 2 модела пропуснах но на този ще се радвам! Като гледах видеото и се позамаях Аз пропуснах 3 модела /за да усетя разлика/ и чаках 5-цата. Но честно......дизайнът ме разочарова, в момента проверявам колко ще спестя, ако си взема някой Samsung или LG с подобни параметри. Просто не съм заблуден потребител. И се извинявам, че пиша богохулства в този форум! 3
djokando Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Направиха и първото ревю на новият Айфон
Life Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Предимства: - уникално качество на изработка - при изпускане на земята, ще се сменя само предната част - гърба е метален Недостатъци: - в ивента още казаха, че с цел по-малко отблясъци, тъча, стъклото и дисплея ще бъдат един компонент - ЧЕСТИТО - изпускане = смяна на тъч+стъкло+дисплей. При 4ката се минаваше с тъч и стъкло. - направили са го все пак грозно висок - както Galaxy S2. Според едно ревю на engadged, колкото "по-висок" е един телефон, толкова е по-голям шанса за изпускането му по време на ползване. Впрочем на S2ката дисплея е по същият начин както при айфон 5. Смяна = 265 лева. - не виждам нещо революционно, както беше типично за Епъл. Липсата на Стив е очевидна. Дори и хардуерно това устройство е месеци назад. Процесора е A15 на кортекс - двуядрен, при това не е с кой-знае какъв клок - 1.0 - 1.2. При наличие на конкуренция в зоната на 4 ядра - при това управляеми! Предимството от тех. гл. т. на А15 се води невероятната възможност за обработка на FHD и уникално бързия кеш на второ ниво - т.е. Епъл могат само чрез това да извлекат ползи - възможния макс. кеш е 4 мб за второ ниво, но едва ли са имплементирали повече 1 мб (пак е почти невъзможно, но все пак няма официални данни). - относно фийчъри - панорама има отдавна, яки снимки има от Нокия. Какво ново?! 6
The Shaman Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Ти до сега отделно ли ги сменяше?
Jekylll Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Още никой не го е пипнал, но ревютата почнаха
killer4o Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Според инвестор.бг - 28.09 е тук:
Sovar Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Поне знаем какъв ще е следващият телефон на Apple - 5S. Същият дизайн, но с 6 ядрен процесор, по-добра камера, нова "програмка", която няма да я има в 5, за да може 5S да се продава Добре, процесорът не е ли четириядрен?? 2
rooibos Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 (редактирано) Гърбът не е изцяло метален. Така че пак ще има оплаквания. Няма как, голяма компания и всеки гледа под лупа. Редактирано Септември 12, 2012 от rooibos
The Shaman Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 И на 3GS ревахте и на 4 ревахте и на 4S Сега пак ревете и пак ще си говорим след месец два 12
rooibos Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Ревем, не ревем, всеки ще си го купи при първа възможност. 2
Sovar Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Ревем, не ревем, всеки ще си го купи при първа възможност. Имам ли възможност - сменям
iGuy Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Леко да не кажа много..... разочарован.... очаквах повече... този айФон си е една тунингована четворка.... толко ли не можаха с нещо ново да изненадат??? Питам се аз.... и явно отговора е не... ако трябва да съм честен... 4-та ми е по симпатична от този... Хаха добре какви иновации в последните 1-2 години си видял(a), които ги няма в iPhone? Блъскат се яко четириядрени и Тегра процесори в мобилни устройства, без те да имат реална нужда. LTE е един много голям плюс (ако Мтел решат да се хванат в ръце), няма NFC, но и да имаше в БГ няма къде да се ползва, дори в промо видеото Дизайнера си казва, че целта не е революционен телефон, а подобрен iPhone.
Recommended Posts