BulgarianSS Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Сигурно е-Виваком нямат заключени телефони.
mimeto83 Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Имах предвид сигурно ли е , че ще пускат. Sent from my iPhone using Tapatalk
Grievous Публикувано Октомври 21, 2012 Автор Публикувано Октомври 21, 2012 Ба*и темата, къде отиде? 2
algor Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Интересува ме камерата как се справя с нощни снимки, т.к тази на галаксито S3 прави доста по-добри снимки от на 4S. Няколко набързо направени преди малко снимки от балкона ми: Не мога да направя сравнение с 4S, защото нямам. Тези дни още и по-различни ще пробвам, но реших да ги щракна тия набързо, за да започнем отнякъде. Иначе днес цял ден с всичко включено и браузване и снимане и т.н. (без игрички) - батерията в момента е на 51%. 2
The Shaman Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Доста добре е на тъмно. Така ми се струва.
drjivago Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Особено предпоследната, има всичко тъмни и светли участъци с различни цветове Браво или си агитатор на заплата
algor Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 За мен също са доста добре нещата, но следващите дни ще направя и други нощни снимки - на човек, кола и т.н. за да видя как е със светкавица в различни ситуации.
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 И 4-ката и 4с-ът, на светкавица ме правят болен от жълтеница. Да видим този как е...Тая от входа на паркинга впечатлява.
algor Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 Адашче, ще мина утре вечер някъде да те снимам.
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 МаХни, ще наплашим мометата във форума
Lyudmil Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Алекс мерси за снимките, иначе ако си снимал човек на тъмно горе-долу хубаво ли се вижда? На S3-ката лицата на хората излизат доста изчистени и с що-годе естествени цветове, но си мисля, че е по-скоро заради по-силната светкавица на корейската слушалка, отколкото от самата камера.
zokota Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Мой приятел се сдоби с 5-цата преди седмица. Дойде си от Америка от бригада. Телефона беше отключен/разкодиран (нз кое е по-точно да се каже) и сега подписа абонамент с Мтел. Има възможността да го разръчкам ииии....трябва да кажа, че е просто уникален - дисплей, камера, скорост на менютата и вс останало. Абе, просто е страхотен. Няма надрасквания или каквито и да е било забележки. С една дума - перфектен е. Смятам и аз в най-скоро време да се обзаведа с един. Искам да питам, понеже срещам разнопосочни мнения от различните потребители във форума, - има ли яснота кога ще се предлага от Мтел. Тарифите същите ли ще останат и каква ще е цената на самото устройство. Поздрави!!!
Lyudmil Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Служителите нищо не знаят, ще им бъде казано в последния момент. Още 9 дни макс
zokota Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Питах няколко пъти мой познат, който работи в един от офисите в София. Първоначално той ми каза, че до края на Октомври 100% ще бъде наличен. Онзи ден пак се виждах с него и този път каза, че най-рано края на Ноември, защото от Мтел не притежавали някакъв лиценз от Епъл. Накрая момчето лаконично каза, че до Нова година 100% ще бъде наличен. Според него цената щяла да е като на 4С в момента, но има вероятност и да е със 200-300 лв по-скъп. До тук- само и единствено догатки. Нищо конкретно като дата и цена.
jh_ivanov Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 На 7.11 пътувам до Германия за 3-4 дена. От къде там бих могъл да си купя 5-цата. Дайте някакъв съвет. Благодаря.
SpAwN Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 От Apple Store, ако пътуваш до град , който разполага с такъв. Но едва ли ще намериш на склад, тук вече повече от месец не можеш да си купиш отключен телефон на принципа "влизам и взимам". Става само с предварителни поръчки и отнема до 3-4 седмици доставката. Или с томболата наречена "резервация", която се опитвам да практикувам вече втора седмица - безуспешно...
Severus Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 И двете снимки са направени в тъмна стая, работи единствено телевизора. Снимката срещу него е без светкавица, другата е с включена такава. Цветовете са абсолютно реални. Телефонът го ползвам повече от седмица и смело мога да заявя, че е перфектен. Никакви забележки, ако изключим дефектния лайтънинг кабел... 7
algor Публикувано Октомври 22, 2012 Публикувано Октомври 22, 2012 Момент, да си обърна монитора наобратно... 9
zokota Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Снимките иглеждат доста добре. Какви са впечатленията от телефона като цяло - живот на батерията, операционна система, Картите иии така обсъжданите драскотини по корпуса (ако има такива)?
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Цяла тема се обсъжда точно това!
kal1ch Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Между другото, снимките излизат нормално на iPad/iPhone..
gogi6 Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 А някой случайно да сподели с каква скорост данлоудва/ъплоудва?Как се държи към Apple Tv?Има ли разлика в зареждането на клипове от Photos чрез AirPlay!Все пак да разберем има ли ефект от тези 150МБ скорост през Wi-Fi?!Батерията е ясно,че не се държи по-добре от предходните модели(иначе една друга тема щеше да е пълна със снимки),но за мен лично и сегашния живот е достатъчен!
algor Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Днес по пътя между Карлово и Стара Загора ми се появи стария проблем на новия апарат - тоест влязъл си е в ноу сървис и не знам колко време е бил така. Тъпото е, че преди време си патих от този проблем и мислех, че само Глобул го имат, но откакто съм взел 5-ицата е с карта на Виваком. Ако ще трябва пак да го държа в ръка и да си го поглеждам през 10-15 минути, определено бързо ще ме изверви и...изхода е ясен, разбира си.
Recommended Posts