Veselin Minchev Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Тим отново е на сцената: 1 Цитирай
newabv Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Загубиха ме с цената... Чакахме 199, а не 329! На тази цена не си струва. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 199$ може някое китайско незнайно дроидче Спряха го май, а? 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Ipad Mini наистина е страхотен. А казаха ли 4-тата генерация iPad и iPad Mini с колко RAM са? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Аз забравих за евента Ама нищо, бива мъника...малкия може да намаже iPad mini по празниците Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Благодарим, че избрахте bgiphone.com! Приятна вечер. 2 Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Искам го Минито, май ще вземам един за брата, че не ми оставя iPhone намира ! : ) Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 http://www.apple.com/ Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Накратко, Предстои ми закупуването на нов Мак и се надявах да е 13'Air с ретина. Не съм разочарован, но съм раздвоен, 13" Air или 13"Pro с ретина.А относно виновника за евент-а, допадна ми, ще е вероятната покупка след мак-а. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Освен аймака не виждам нищо интересно...ама по-тънък де да знам, това е само дизаин, да не го носиш на ръка, масата го държи. И липсва дискове, пък понякога искаш тук таме да запишиш, малко почнаха да си смучат от пръстите вече. Ти си знаеше, че няма да си доволен и преди евента Псевдо фен 2 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Пу, взе ми го от устата... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Вземи ти нов iPad едва 6 месеца след представянето на 3th gen. Трябва да изкупуват предишния модел ако си купуваш новия, за толкова кратко време не е честно просто! Но няма как, кефи ме ще си го взема, а минито не е точно за мен! И какво чак толкова си заслужава ъпгрейда от 3 на 4? А6Х чип и lighting кабел? Ако беше двойно по-тънък + още подобрения.. може би да, но в този случай аз лично не виждам изобщо защо някой би си сменил 3-ката с "новия". За минито - нищо особено бих казал. Който няма вече айпад, може и да си го вземе. Един ретина дисплей на тази цена повече щеше да му отива. За да оставят 2-ката в играта, са му бутнали и от по-старите процесори - а5. От всички нови продукти, най-много ме впечатли iMac-а. Но и на него му липсва ретина дисплея.. Явно догодина ще се появи, може би все още не смогват или пък технологията не е достигнала дотам да произвеждат такива големи (ретина) дисплеи. Това 13" про, какво му е прото, като видео-то си е същото (вградено 4000).. То по-добре 11 или 13 air за доста по-малко пари.. Аз сега ползвам 15" про от 2011 и обмислям сериозно да го сменя с новия аймaк. Вдигнаха им цените със 100$, а това много рядко се случва.. Обикновено остават същите или ги свалят с 50-100.. 1 Цитирай
eek Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Много ми е странно коя пазарна ниша ще ударят с тия цени. Всички знаем, че 7 инча е ефтиния таблет. Амазон, гугъл те всичките са таблети за четене и сърфиране нищо повече. Този таблет е малко куца работа. Фен съм им от първия айфон. Поръчах си го от щатите още като излезе, но последно време спадам към разочарованите. Хвърлят ни всяка година малко трохи за които се хващаме като удавник за сламка. Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Ще си взема и iPad mini и iMac.... Мдааа... Новия голям iPad ще има да взема Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 13" Air или 13"Pro с ретина. Аз избрах про-то. Не те навивам, просто споделям. Цитирай
Nick Snow Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Изкефих се. Само един update до 6.0.1 или 6.1 .... да бяха праснали. Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Така на всяка година е за тези дето не си вадят парите с работа (За жалост аз не съм от тези) Извинявай, но по твоята логика аз и половината форум сме търтеи и някой ни дава парите, така ли? Хайде малко да мислим, преди да пишем. Прав си, обаче - не си вадя парите, а ги изкарвам. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 До края на годината 6.0.1, след нова година 6.1 2 Цитирай
killer4o Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Много ми е странно коя пазарна ниша ще ударят с тия цени. Всички знаем, че 7 инча е ефтиния таблет. Амазон, гугъл те всичките са таблети за четене и сърфиране нищо повече. Този таблет е малко куца работа. Фен съм им от първия айфон. Поръчах си го от щатите още като излезе, но последно време спадам към разочарованите. Хвърлят ни всяка година малко трохи за които се хващаме като удавник за сламка. Гледай сравнението с Nexus 7 и ще видиш коя пазарна ниша гонят Иначе аз бих го взел за сестра ми ако останат парички след iMac-a. $330 са 500 лева, което не е лоша оферта за iPad. Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 За да оставят 2-ката в играта, са му бутнали и от по-старите процесори - а5. По-скоро тихомълком убиха А5Х, пък А5 какво му е лошото на тая резолюция не съм го видял да се задъхва и в тъчовете е той.... Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 От цялата работа дотук, имам чувството, че от Епъл го удариха на печалбарство. Някакси изгубиха част от "магията", която Джобс правеше. 3 Цитирай
eek Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Гледай сравнението с Nexus 7 и ще видиш коя пазарна ниша гонят Иначе аз бих го взел за сестра ми ако останат парички след iMac-a. $330 са 500 лева, което не е лоша оферта за iPad. И все пак това е 7 инчов айпад 2. 2 ката се продаваше за 399$ та въпроса ми е струва ли си ? Особенно след като разликата между 10 и 7 инчовия е от земята до небето. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 A какво стана с новия iTunes? Нали октомври щяха да го пускат.. Очаквах на ивента да кажат, че е available today.. Ама тц. Нищо за музика не се спомена.. 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 23, 2012 Публикувано Октомври 23, 2012 Не си струва смяната. След 6 месеца и отново да се набутваш за нещо, което е незначително подобрено... не благодаря. Но жена ми зина по iPad mini и ще се закупува, няма как 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.