Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iPhone 5 общи проблеми

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?

От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.

При вас как е?

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Това за кой оператор се отнася и какво прави точно тая "команда"?

• 0
Публикувано

Еее, блаво бе Люска, такова голямо лого съм плеснал отдолу, че...

Доколкото разбрах преди дни Гло*ул са си ъпдейтвали системата по антените. От там е и проблема, а този код би трябвало да ти отключи мрежата на 100% и проблема с пропуснати да изчезне.

Така ми го казаха, така го казвам и аз.

П.С. Този мейл беше адресиран до клиент на оператора, а впоследствие (по моя молба) предоставен и на мен.

• 0
Публикувано

Лично си изпатих от това!Проблем имах на всички апарати,не само на iphone!

• 0
Публикувано

При мен, като го въведа всичко си седи изключено. Как трябва да бъде? При вас как е? :scratch:

• 0
Публикувано

Грешката е моя!Комбинацията е такава като на по-горния пост!

• 0
Публикувано

*#21# е команда за проверка на активни прехвърляния. Без звездата отпред е команда за отмяна на ВСИЧКИ активни прехвърляния. ;)

• 0
Публикувано

Не е проблем, но да си питам... Siri, от кога засича местоположението? В петицата ли е, от 6.0.2 ли? Сега забелязвам чак :scratch:

• 0
Публикувано (редактирано)

От 6-цата насам започна- и аз го забелязах на 4S-a.

Редактирано от SpAwN
  • 0
Публикувано

Пеше, кво стана с телефона? Започнаха да изкачат и други с твоя проблем...

• 0
Публикувано
Не цитирай преходно мнение!

и аз сам от тези с тоя проблем.. но при мен се появява като телефона е в lock screen и забърша телефона с китката си.. значи при другите нема таква нещо така ли ?

• 0
Публикувано

След празниците ще го пращам пак за смяна.

И като е локнат екрана пак се появява зеуеното...

• 0
Публикувано

След ъпдейта 6.0.2 някой има ли проблеми с авто бекъпа на iCloud ?

Не ми го прави , а преди ъпдейта всеки ден. Не знам дали "проблема" е от това, че изтрих стотина приложения или от новият ъпдейт.

• 0
Публикувано

Обсъждахме го някъде. И преди 6.0.2 се получаваше понякога. Аз нямам проблем с 6.0.2.

• 0
Публикувано

На мен и авто-бекъпа, и ВиФи синк-а не ми работят. Второто - като се избере от настройките на телефона. Иначе ако се стартира от комп., работи.

• 0
Публикувано

А закачаш ли го да се зарежда преди бекъпа или синка ?

За да синкна с Тюнса, като се избира от телефона, предварително спирам и пускам Тюнса, така не ми отказва никога. Ако не рестартирам Тюнса посмъртно не ми синква, колкото и да го цъкам от менюто на телефона.

Бекъп сега направих на ръка, но ще го дебна през ноща :mad:

И друго се сетих, за да ми възвръща линията на оператора(не 3G) след загуба на тази в метро или подобно, трябва да съм цъкнал оператора ръчно от менюто на телефона, така е безгрешен. Ако обаче оператора е избран на Авто, нормално не може да се закачи отново, ако не му сложа самолета.

• 0
Публикувано

Това е така не само с петицата и не само в Испания ;) 4-ка+грабул = същата работа. Явно се получава в зависимост от типа мрежа на оператора(NOM1, NOM2 и т.н.) и наличните връзки(GPRS,EDGE, UMTS, HSDPA и т.н.).

• 0
Публикувано

Аз след ъпдейта на 6.0.2 имам проблем с wifi един и същ рутер таблетна има интернет, а телефона не всеки път. Пише, че е свързан, но няма интернет.... След ъпдейта, мисля, че батерията държи повече - 7 часа usage и съм на 13%...

• 0
Публикувано (редактирано)

Преди 2 дни взех 5-ца (бяла) на жена ми и забелязах, че снимките на тъмно със светкавица не струват. Снимките изглеждат сякаш са правени в гъста мъгла и почти не се разпознават обектите.

Четох за проблеми с липса на светкавица, но за подобен проблем никъде не намерих информация. Кажете според вас дали е проблем от софта или е дефект в телефона?

ПС: Ако някой ми обясни как се качват снимки ще демонстрирам дефект

Редактирано от svetliol
  • 0
Публикувано

Да питам все пак... Фолиото отзад, махнахте ли :)

• 0
Публикувано

Както ти писах и в другия форум, ако се случва с всички снимки и не се е оправил с рестор, аз бих го върнал за ремонт. Никоя от 5-ците (не че са били толкова много де), които са ми минавали през ръцете не са имали такъв проблем.

• 0
Публикувано

Toва ми се е случвало с менте заден капак за 4-ката купувано по интернет. Проблемът беше в това, че там където се намира отвора за светкавицата на самия капак липсваше една пластина. Със сигурност не е софтуерен проблем. Ако е купуван от тук, връщай го за нов.

• 0
Публикувано

След поредния рестарт се оправи. Нямам представа от какво е било, но важното е че се сега е ОК.

• 0
Публикувано

Баща ми лятото си хвърли 4ката в морето , като им го тръшнах....казаха ,че е ВОДЕН СЕНЗОР(няма такова обяснение)...Обявиха ми цена от 390лв. без ддс за ремонт... поръчах си отверка от ибей за 4$ отворих го и си го оправих сам....такива майстори са тези в сервизите им....да пази господ!

-

Моето било софтуерен проблем :yikes:

Тва ментел не са добре...

Утре като пристигне ще я видим тази работа...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...