Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Това за кой оператор се отнася и какво прави точно тая "команда"? Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Еее, блаво бе Люска, такова голямо лого съм плеснал отдолу, че... Доколкото разбрах преди дни Гло*ул са си ъпдейтвали системата по антените. От там е и проблема, а този код би трябвало да ти отключи мрежата на 100% и проблема с пропуснати да изчезне. Така ми го казаха, така го казвам и аз. П.С. Този мейл беше адресиран до клиент на оператора, а впоследствие (по моя молба) предоставен и на мен. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Лично си изпатих от това!Проблем имах на всички апарати,не само на iphone! Цитирай
0 dViktor Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 При мен, като го въведа всичко си седи изключено. Как трябва да бъде? При вас как е? Цитирай
0 gogi6 Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Грешката е моя!Комбинацията е такава като на по-горния пост! 1 Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 *#21# е команда за проверка на активни прехвърляния. Без звездата отпред е команда за отмяна на ВСИЧКИ активни прехвърляния. 2 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Не е проблем, но да си питам... Siri, от кога засича местоположението? В петицата ли е, от 6.0.2 ли? Сега забелязвам чак Цитирай
0 SpAwN Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 (редактирано) От 6-цата насам започна- и аз го забелязах на 4S-a. Редактирано Декември 20, 2012 от SpAwN Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 Пеше, кво стана с телефона? Започнаха да изкачат и други с твоя проблем... Цитирай
0 antehorn Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 Не цитирай преходно мнение! и аз сам от тези с тоя проблем.. но при мен се появява като телефона е в lock screen и забърша телефона с китката си.. значи при другите нема таква нещо така ли ? Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 След празниците ще го пращам пак за смяна. И като е локнат екрана пак се появява зеуеното... Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 След ъпдейта 6.0.2 някой има ли проблеми с авто бекъпа на iCloud ? Не ми го прави , а преди ъпдейта всеки ден. Не знам дали "проблема" е от това, че изтрих стотина приложения или от новият ъпдейт. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 Обсъждахме го някъде. И преди 6.0.2 се получаваше понякога. Аз нямам проблем с 6.0.2. 1 Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 На мен и авто-бекъпа, и ВиФи синк-а не ми работят. Второто - като се избере от настройките на телефона. Иначе ако се стартира от комп., работи. Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 А закачаш ли го да се зарежда преди бекъпа или синка ? За да синкна с Тюнса, като се избира от телефона, предварително спирам и пускам Тюнса, така не ми отказва никога. Ако не рестартирам Тюнса посмъртно не ми синква, колкото и да го цъкам от менюто на телефона. Бекъп сега направих на ръка, но ще го дебна през ноща И друго се сетих, за да ми възвръща линията на оператора(не 3G) след загуба на тази в метро или подобно, трябва да съм цъкнал оператора ръчно от менюто на телефона, така е безгрешен. Ако обаче оператора е избран на Авто, нормално не може да се закачи отново, ако не му сложа самолета. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Това е така не само с петицата и не само в Испания 4-ка+грабул = същата работа. Явно се получава в зависимост от типа мрежа на оператора(NOM1, NOM2 и т.н.) и наличните връзки(GPRS,EDGE, UMTS, HSDPA и т.н.). 1 Цитирай
0 Monro Публикувано Декември 22, 2012 Автор Публикувано Декември 22, 2012 Аз след ъпдейта на 6.0.2 имам проблем с wifi един и същ рутер таблетна има интернет, а телефона не всеки път. Пише, че е свързан, но няма интернет.... След ъпдейта, мисля, че батерията държи повече - 7 часа usage и съм на 13%... Цитирай
0 svetliol Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 (редактирано) Преди 2 дни взех 5-ца (бяла) на жена ми и забелязах, че снимките на тъмно със светкавица не струват. Снимките изглеждат сякаш са правени в гъста мъгла и почти не се разпознават обектите. Четох за проблеми с липса на светкавица, но за подобен проблем никъде не намерих информация. Кажете според вас дали е проблем от софта или е дефект в телефона? ПС: Ако някой ми обясни как се качват снимки ще демонстрирам дефект Редактирано Декември 27, 2012 от svetliol Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Да питам все пак... Фолиото отзад, махнахте ли Цитирай
0 killer4o Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Както ти писах и в другия форум, ако се случва с всички снимки и не се е оправил с рестор, аз бих го върнал за ремонт. Никоя от 5-ците (не че са били толкова много де), които са ми минавали през ръцете не са имали такъв проблем. Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Toва ми се е случвало с менте заден капак за 4-ката купувано по интернет. Проблемът беше в това, че там където се намира отвора за светкавицата на самия капак липсваше една пластина. Със сигурност не е софтуерен проблем. Ако е купуван от тук, връщай го за нов. Цитирай
0 svetliol Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 След поредния рестарт се оправи. Нямам представа от какво е било, но важното е че се сега е ОК. Цитирай
0 iMesho Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 Баща ми лятото си хвърли 4ката в морето , като им го тръшнах....казаха ,че е ВОДЕН СЕНЗОР(няма такова обяснение)...Обявиха ми цена от 390лв. без ддс за ремонт... поръчах си отверка от ибей за 4$ отворих го и си го оправих сам....такива майстори са тези в сервизите им....да пази господ! -Моето било софтуерен проблем Тва ментел не са добре... Утре като пристигне ще я видим тази работа... Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.