Monro Публикувано Декември 12, 2012 Публикувано Декември 12, 2012 Здравейте, Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..? От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм. При вас как е? Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 След празниците ще го пращам пак за смяна. И като е локнат екрана пак се появява зеуеното... Пешо оная вечер и при мен се появи това със зеленото при отключване. Виж какво ще ти кажат в сервиза, ако трябва и аз да го нося. Цитирай
0 blizzard Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 Да питам вярно ли е че има ънлок за iPhone 5 с някакви чип карти подобни на gevey? Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 24, 2012 Публикувано Декември 24, 2012 Има, дори вече ми предлагаха такъв телефон. Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 X-sim 30$. И аз днес видях една обява за такъв телефон на доста сносна цена. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 Отдавна има чипове за петицата. 1 Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Декември 27, 2012 Публикувано Декември 27, 2012 Само при мен ли яко загрява при малко игра или средно ползване на мобилен нет? Под "яко" имам предвид - повече от ipad3, за което се пишеше като голям проблем... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Декември 27, 2012 Публикувано Декември 27, 2012 И при мен е така, точно в тези случаи. Цитирай
0 Monro Публикувано Декември 29, 2012 Автор Публикувано Декември 29, 2012 Алуминия е по-добър проводник на температура и като цяло може да служи като радиатор за извеждане топлината навън... Нищо не казаха хората с проблема със зелената светлина при отключване на телефона Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Декември 29, 2012 Публикувано Декември 29, 2012 Чакаме Пешо да каже какво ще му кажат от сервиза след празниците, то и при мен продължава да се появява тоя проблем. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Декември 29, 2012 Публикувано Декември 29, 2012 При мен даже лилаво става вече Чакам един преходник от нано към микро и към нормален сим че ми писна да сменям чипове и като заработят го пращам за смяна. Ако онзи хакер пак каже че е от софта, паля и отивам в София да го видим 2 Цитирай
0 Monro Публикувано Декември 30, 2012 Автор Публикувано Декември 30, 2012 Аз пак имам проблем с обхвата.. Същото стана днес... Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Пешо на мен ми прави впечатление, че зеленото осветяване се получава най-често след като се прибера от вън, където е студено, в нас на топло. Не знам дали си внушавам, но може проблема да е свързан с разликата в температурите. Цитирай
0 N1k0lA Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 (редактирано) Забелязах,че копчето за увеличаване на звука е леко потънало,докато за намаляне е по-твърдо.Телефонът не е изтърван изпускан,нито блъскан.Един приятел си взе неговия преди седмица и при него е така.Да ви питам дали при вас е така и дали не е направено нарочно,заради камерата ? Редактирано Януари 2, 2013 от arm11 Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Пешо на мен ми прави впечатление, че зеленото осветяване се получава най-често след като се прибера от вън, където е студено, в нас на топло. Не знам дали си внушавам, но може проблема да е свързан с разликата в температурите. При мен постои ли заключен за малко, зеленясва. Не намирам връзка топло/студено... Никола, моите са еднакви Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 (редактирано) Забелязах,че копчето за увеличаване на звука е леко потънало,докато за намаляне е по-твърдо.Телефонът не е изтърван изпускан,нито блъскан.Един приятел си взе неговия преди седмица и при него е така.Да ви питам дали при вас е така и дали не е направено нарочно,заради камерата ? При мен са си напълно симетрични, никаква разлика не забелязвам. Какво имаше предвид под камерата, защото тя е другата страна или имаше предвид, че с тва копче се снима, но това си ее софтуерно. Пешо, каквато и да е причината е досадно и си е дефект отвсякъде. Аз мисля тея дни да го нося в сервиза и да искам смяна. Редактирано Януари 2, 2013 от Lyudmil Цитирай
0 N1k0lA Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Имам в предвид за камерата,защото с iOS 6 вече може да се снима и с копчето за намаляВАне,а преди беше само с това за увеличаване.И сега като е по дълъг телефона ми е по-удобно да снимам с него и затова.Надявам се ме разбра Още ми е мътно от празниците и трудно се изразявам Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Пешо, каквато и да е причината е досадно и си е дефект отвсякъде. Аз мисля тея дни да го нося в сервиза и да искам смяна. О дааа...само да ми пристигне сим преходника и го засилвам за смяна! Цитирай
0 Lyudmil Публикувано Януари 2, 2013 Публикувано Януари 2, 2013 Лошото е, че като чета тази тема май бая хора са с такъв проблем, а повечето на които са им сменени телефоните, отново имат същия проблем. Чудя се дали да не изчакам за нова партида, че нещо много дефекти се появяват напоследък. Цитирай
0 mimeto83 Публикувано Януари 9, 2013 Публикувано Януари 9, 2013 (редактирано) Аз имам следния проблем и макар , че не е пряко свързан с 5-цата за да не пускам нова тема го пиша тук. В къщата имаме 2 -рутера на две различни мрежи.На етажа на който прекарвам повече време се намира единия и следователно сигнала е силен.Проблема е ,че телефона непрекъснато се свързва към другия рутер , който е по далеч и с доста по слаб сигнал.Това не е инцидентно а всеки път.Единствения начин по който успях да накарам телефона да се свързва към по силния сигнал е като му дадох да забрави другата мрежа , но пък така трябва да пиша парола всеки път когато реша да сменя мрежата.Има ли друг начин да му задам предпочитана мрежа.Става въпрос за телефона от профила. Да добавя , че докато бях с 4-ката нямах този проблем. Редактирано Януари 9, 2013 от mimeto83 Цитирай
0 Bobo Публикувано Януари 9, 2013 Публикувано Януари 9, 2013 (редактирано) Единственият проблем, който съм имал е...че от време на време удря Call Failed... Пренабирам веднага и пак call failed. Трябва да минат 10тина секунди за да се оправи. Ама това го имах и при 4 и при 4с... Относно зеленото, като дадете screen shot, на снимката, като свалите на компютър снимката вижда ли се зелено или не? Не е по темата може би, но бихте ли ми казали откъде да си взема още един sync кабел за 5-цата, че да си го сложа за зарядното в колата, което от имам от предишния телефон. Питам какъв точно и откъде да купя кабел, защото в dice има различни варианти, изглеждащи еднакво? Благодаря Редактирано Януари 9, 2013 от Bobo Цитирай
0 casa Публикувано Януари 9, 2013 Публикувано Януари 9, 2013 Лошото е, че като чета тази тема май бая хора са с такъв проблем, а повечето на които са им сменени телефоните, отново имат същия проблем. Чудя се дали да не изчакам за нова партида, че нещо много дефекти се появяват напоследък. Прав си лошо е.Моя в Глобул го смениха веднага,но на новия отново го има.Не знам каква е причината,но ми намирисва на масово макар да има такива които казват,че го нямат този поблем.Моя акаунт в Глобул е отпуск до 14.01 и чак тогава ще ходя да го сменяват пак и ще пиша отново.Сервизния техник на Глобул каза,че ще отнесе въпроса към Apple. Цитирай
0 antehorn Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 Прав си лошо е.Моя в Глобул го смениха веднага,но на новия отново го има.Не знам каква е причината,но ми намирисва на масово макар да има такива които казват,че го нямат този поблем.Моя акаунт в Глобул е отпуск до 14.01 и чак тогава ще ходя да го сменяват пак и ще пиша отново.Сервизния техник на Глобул каза,че ще отнесе въпроса към Apple. А новия в по-малко или в по-вече го има дефекта или няма разлика? при мен най-ярко се забелязва като съм навънка на студено.. от всички 4 страни блести на 'unlock'... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 12, 2013 Публикувано Януари 12, 2013 С риск да ме обявите за щраус ще кажа, че нямам грам проблеми с телефона... Отново 2 Цитирай
Въпрос
Monro
Здравейте,
Как е обхавата при вас, има ли прекъсвания при разговори, смс-си за пропуснати обаждания..?
От два дни повреме на разговор се чува едно попукване с прекъсване, и получавам смс-си за пропуснати повиквания... абонат на Мтел съм.
При вас как е?
Top Posters For This Question
54
53
35
35
Популярни дни
Ян 21
25
Ян 18
22
Дек 14
20
Ян 29
20
Top Posters For This Question
The Shaman 54 posts
Alxx® 53 posts
Pe6o666 35 posts
Lyudmil 35 posts
Популярни дни
Ян 21 2013
25 posts
Ян 18 2013
22 posts
Дек 14 2012
20 posts
Ян 29 2013
20 posts
Популярни публикации
Alxx®
Аз, връщам до откат и като няма резултат - дайте си ми парите. Не се навеждам никому(може би само в църква).
Lyudmil
Не, при нас е на въздушно възглавница. Apple се съди със Ситроен за патента
Добавени снимки
525 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.