Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И при мен програмата работи перфектно, с изключение на втория път, когато качвах апликейшъни и след това ми искаше акаунт и парола... Опитвам се да намеря опцията за "подписване" при инсталация, ама всичко е малко на китайски :)

Публикувано

Инсталитах Tapatalk и сега пиша от него. Ползвах им мобилната версия, сега и PC версията. Започвам да им ставам фен! :-D

Ще видим как ще се държи в бъдеще. Дано е стабилно.

Публикувано

Някой намерил ли е fix за проблема с искането на Apple ID и password след sync-ване с iTunes?

Публикувано

За фикс не знам, но вече имам потвърждение: който има кредитна карта в акаунта, да избягва допир с това приложение. Многократното и видимо безпричинно искане на ID и парола е потвърждаване на бекграунд гифт на кинти от картата. Ха, честито на печелившите.

Същия х*й е и с другото подобно.

Публикувано

Никъде не откривам инфо за подобни!

Публикувано

Седи, грей се. Пропищяха вече. Само още не се знае, дали няма да се банват акаунти заради това, което е още по - зле. Проблемите с ъпдейтите на официално закупените в момента са, защото ябълките душат чий е дев сертификата.

Публикувано (редактирано)

След като се изтрият приложения свалени през програмата някаква опасност има ли, след като ги изтрих си закупих Angry Birds Star Wars ? А и да попитам странично, колко горе доло взимат за транзакция при купуване на приложение през AppStore ?

Редактирано от mazev
Публикувано

За такъв въпрос се обърни към банката от която ти е картата.

Публикувано

За банването на акаунтите, че е гадно е гадно, ама да не почнат и по IMEI.

Публикувано

Аз в някой купени игри ми иска парола за гейм центъра, а преди ми стоеше включен постоянно.

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

Публикувано

ПАНИКААААА

И аз взех, че първия път като ме питаше за ID, му ги написах.. ама не ми се вярва ябълките чак банани да раздават.

Публикувано

Никой няма полза да губи клиенти ;)

Публикувано

Тия избиха рибата . На мен само едно ID и парола ми трябват вързани с карта , да си купя една навигация за 150 $ , а тия с големите очи събраха сигурно 1 500 000 ID-та Х 100 $ ( при 20 % успеваемост ) да дръпнат във вид на гифт карта и после да ги продадат , берекет вересим ;)

Публикувано

Малеее колко филми сме гледали :)

Публикувано

Абе филми, милми - 1 на ум не е излишно.... Аз пробвам с едно нещо, което така или иначе искам и после ще видим.

Публикувано

За всички, които имат моя проблем с прецакването на кракнатите апликейшъни след синхронизация с iTunes и искането на акаунт и парола, натиснете този бутон преди инсталация на свалените програми ;)

2w3dg89.jpg

Заслугите за откриването на този "метод" не са мои, просто го споделям.

Хайде и от мене два реда.

Важно е: ако сте гасили програмата (или рестартирали компютъра), ще трябва пак да го натискате въпросният бутон.

Друг проблем: ако използвате повече от едно i -устройство. При закачането на ново устройство, трябва да се натиска отново. Нормалното положение е да "посинее" отново, но е възможно да не се получи и после да даде грешка поради некоректно разписано приложение. Решението е да се разкачи устройството поне за секунда, закача се отново и се натиска легендарният голям бутон, който посивява временно и се връща към синия цвят. Ако това не стане и цвета му остане сив-процедурата се повтаря.

Редактирано от Tarashev
Публикувано

А всички останали който си мислят, че по някакъв начин е застрашен акаунта им, просто може да си сменят паролата и по този начин да се защитят от бъдещи проблеми.

Публикувано

Благодаря на човека, които го сподели, явно помогна на много хора! Пробвах да си сваля 3-4 проложения, работи безотказно, даже го прави през Wi-Fi! НО, имам проблем и не видях някой с подобен. Когато пробвах да си синхронизирам iPhone-а ми го backup-на, но нито ми качи музиката и клиповете на телефона, нито качи изтеглените кракнати приложения. Рестартирах компютъра и iPhone-а, но пак така. Видях, че когато стига до момента на прехвърляне(изписа Transferring еди коя си песен) спира, завърша синка и край. Ще съм МНОГО благодарен, ако някой ми помогне! Да ресторвам ли? Благодаря отново! :)

Публикувано

Писано е вече по този проблем. Единственото решение за момента е да махаш инсталираните програми от pp25, синхонизираш и после си ги слагаш отново. Знам, че звучи нелепо, но за неща за които не си плащал - толкова. Единственото ново за сега е, че очакват версия на сайта/програмата на английски. За синхронизирането-нищо.

5708487D.png

Моят проблем е,че когато натисна бутончетоза инсталиране и започне да се качва (УЖ) и изведнъж почервенява и после ми изписва AfcError...правя всичко точно както си е описано и пак не става :Х

P.S..ГОТОВО ! Значи първо дисконектнах си устройството после пак го конектнах и натиснах синия бутон горе в дясно на програмата изчаках 5 секунди и после опитах отново да инсталирам приложенията и стана ^^ ...Но изглежда,че това е подеиствало само при Панораматик а при АйФото не става дава ми отново afcError

Редактирано от kal40bee1
Публикувано

Написах в търсачката на програмката, че търся Sygic навигацията, ама излиза някаква Viettel edition.Ще ми върши ли работа за БГ?

Публикувано

Изтегли ТомТом. Тя ще ти свърши работа. Има версия за Източна Европа.

При мен изтеглих фифа 12 и като цъкна да я прехвърля на телефона чакам и става същтото като при Grievous,почервенява FIfa 12 и неможе да се прехвърли..Някой да помогне?

Редактирано от makaveli2

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...