Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Прочете ли поне веднъж нещо, освен първото мнение в дадена тема???

Публикувано

Прочетох всичко,щом се обръщам към вас за помощ значи нестава.Говорим за Pp25,и поне веднъж стига се правихте на интересни а помогнете ........

Публикувано

Пост #73, прочете ли? Сега вероятно ще кажеш, че си опитал и това, но не е станало. Никъде обаче не си споменал да си опитал. Сигурен съм, че в темата имаше и други решения, но вероятно си опитал и тях ;)

Публикувано

пробвах поне 5 пъти да реконектвам и пак не става...Дава ми същата грешка afcЕrror..Също така пробвах и едно друго дето направо отваряш ipa. приложение свалено от програмата стига до 99 процента и ми излиза тая грешка..Какво да напрая?

Публикувано

Е дай му един рестор ,с 6.0.1 си -какво толко ;)

Публикувано (редактирано)

Ето какво ми излиза..А от рестор немисля че има нужда правих рестор преди 2 седмици..

http://store.picbg.net/pubpic/D4/7D/eda3076a1005d47d.jpg

Редактирано от makaveli2
Публикувано

Очевидната причина си я пише - application verification failed. Можеше да гугълнеш - приложението не минава хаш чек-а и НЕ СТАВА! Теглиш друга версия.

поне веднъж стига се правихте на интересни а помогнете ........

Ми...аз повече няма да се правя, обещавам. За сметка на това няма и да ти обръщам внимание.

благодаря много.Ако искаш ми обръщай внимание :)

Редактирано от makaveli2
Публикувано

с Windows XP съм и не ми тръгва програмата. при стартиране ми дава Run time error.Какво да направя?

Колега успя ли да инсталираш програмата?На мен ми дава същата грешка!

Публикувано

Наличен .net framework 2.0?

Да!

Редактирано от mikele90
Публикувано

MyComputer/manage/event viewer/logs - виж какво ти дава като причина.

Публикувано

Колеги подкарахте ли програмата на xp

Публикувано

Изтегли го отново. Ако антивирусът ти защитава системните файлове и хоста - може и от това да е.

Публикувано

От 4 дена го тегля със спряна антивирусна и стена и все тая грешка!

Публикувано

Глей сеа.

На ХР-то отиваш на:

ControlPanel - Regional and Language Options - Languages

и там чекваш "Install files for East Asian Languages"

И после се кефиш....

Благодаря ти "Tarashev",така стана само трябваше да си ползвам и инсталационния диск за XP!

Редактирано от mikele90
Публикувано

Някой да се е сблъсквал с подобно нещо;

Инсталирал съм програмата от cydia. Намирам избрано приложение след което го сваля безпроблемно, но после не ми дава да го инсталирам. Има само опция да се свали наново.

Публикувано

Правата на папката даунлоудс?

Публикувано

В папката на програмата липсва такъв. Освен да направя и да пробвам

Публикувано

забелязвам, че след ползване на тая програма в аппстор, почват да ми излизат по-често китайски приложения

Отново опитах, изтрих всички програми и ги качих наново, като преди това инсталирах и едно безплатно приложение от стора, за да ме пита за ID, но все същата работа.

Преди да се изтеглят и инсталират приложения трябва да се цъкне синия бутон под търсачката ,за да не иска ID.

P.S. Опссс ега видях,че е писано,има и снимка...

Прегледах темата,както и темата за другата програма,но не разбрах как мога да инсталирам ipa. ,което не е от изтеглено програмата.С влачене го поставям в прозореца за свалени приложения на програмата,натискам бутона за инсталация,колелото се върти няколко мин. и нищо...Опитах и да копирам ипа в папка downloads на програмата ,но не се появява като изтеглено приложение в програмата(тва след като изтрих от програмата ипа ,който вкарах с влачене).

Редактирано от jokop
Публикувано

@jokop

Ще тествам,но все си мисля,че няма да стане.

Програмата,която искаш я няма в двете програми ли?

Публикувано

IPA Installer Console (Cydia) -инсталира ipa от команден ред.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...