jokop Публикувано Януари 16, 2013 Публикувано Януари 16, 2013 @BulgarianSS Опитвам се да инсталирам sygic Europe,имам ипа от времето когато бях с джейл.Сега видях ,че в прозореца където се инсталират изтеглените апп на реда на влачения ипа на sygic има син бутон ,и след натискане програмата почна да тегли sygic,явно го има некъде в базата,макар че не излиза в търсачката...Обаче от преди малко не мога да инсталирам изтеглени от програмата ипа,кръгчето се завърта и след малко надписа на апп става в шервено и дотам... Ако имах Cydia немаше да се занимавам с тоя китайски сурогат Цитирай
warman Публикувано Януари 16, 2013 Публикувано Януари 16, 2013 От седмица и повече се опитвам да инсталирам ipa файлове които са ми от времето когато имах джейл и на двете програми,и които същевременно не са в базите им с данни в момента-не става Ако колегата иска определено sygic да пише на лично имам го но сега не мога да кажа точно за коя от двете програми е.Поздрави! Преди дни си закупих официално My movies for iphone pro(не фигурира в базата с данни на pp25 за неджейлнати устроиства),сега вифях че в pp25 има опция да си сваляш приложения от айфона на десктопа.Идеята е следната:свалих my movies и чакам някой желаещ да му я пратя да видя дали ще може да я инсталира на неговото устройство. Ако успее си решаваме проблема с проложенията които не фигурират в базата с данни,стига някой да ги има платени и да ги сподели с нас. Зло да ви забрави. Цитирай
makaveli2 Публикувано Януари 20, 2013 Публикувано Януари 20, 2013 Някой да има идея защо след известно играене на фифа 12 изведнъж започна да ми иска Apple Id и Password..Свалил съм я от 25pp Цитирай
warman Публикувано Януари 20, 2013 Публикувано Януари 20, 2013 Ако си правил синхронизация с itunes може да е от това. Закачи телефона към програмата,в ляво натискаш иконата ръка с ябълка и след това най-горе в дясно синия бутон.това би трябвало да помогне,даже е писано в темата назад,успех. 2 Цитирай
makaveli2 Публикувано Януари 20, 2013 Публикувано Януари 20, 2013 (редактирано) Благодаря.Получи се Редактирано Януари 21, 2013 от makaveli2 Цитирай
sannikolaus Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Аз откакто ползвам китайките (около месец) деинсталирах iTunes от PC-то си. Нямам до момента приложение, което да ми иска Apple ID и Password. Май точно при синхронизация или само включване на iTunes се получава този бъг. За качване на музика на iPhone-a си използвам CopyTrans Control Center, която може да се използва и за други операции, освен качването на музика. Безплатни приложения тегля от AppStore-а само от самия iPhone. И все пак като инсталирам приложение през китайката ползвам бутона с ключа и отвертката. Възможно е и да греша, но .... Не искам да подвеждам никой с коментара си!!! 1 Цитирай
karatanev Публикувано Януари 29, 2013 Публикувано Януари 29, 2013 (редактирано) Здравейте някой да е опитал да ползва pp25 със IOS 6.1 да каже дали има проблеми или спокойно да я слагаме Тук поне казват че няма проблем но търся още мнения :> http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?p=942072 Редактирано Януари 29, 2013 от karatanev Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Докато Епъл не резнат дивелъпърския сертификат, няма проблем, ако ще и с 8.0 да е. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Въпросът е как тази пробойна се задържа толкова дълго време.. Толкова ли е сложно Епъл да открият от кой акаунт идва? Цитирай
uomoto Публикувано Януари 30, 2013 Публикувано Януари 30, 2013 Хората си плащат като попове! Ние трябва да се радваме , вместо да се чудим.. 1 Цитирай
tozarat Публикувано Януари 31, 2013 Публикувано Януари 31, 2013 Въпросът е как тази пробойна се задържа толкова дълго време.. Толкова ли е сложно Епъл да открият от кой акаунт идва? Ами явно им изнася. Не смяташ ли, че ако решат просто могат да купят или наемат продукта или създателите му )) Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Могат ли с тази програма да се инсталират приложения свалени от друго място, а не чрез нея? 1 Цитирай
warman Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Могат ако ти е джейлнат телефона. Ако прочетеш назад темата всичко ще ти се изясни! Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Някой може ли да ми прати на лично Ignition v3.2.1193? Мисля, че я имаше в някоя от тези програми. Цитирай
asen4o0 Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 На мен ми намира няколко, ако кажеш коя точно ще ти я изпратя. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 3.2.1161 я имам. Трябва ми последната 1193. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 22, 2013 Публикувано Март 22, 2013 За това нищо не намерих, появи ми се ъпдейт на една програмка и като цъкнах да се ъпдейтва ми изписва тоя ерор, някой знае ли решение. (Пробвах със синия бутон, за рефреш на сертификатите, не помага) Цитирай
stankov.angel Публикувано Април 13, 2013 Публикувано Април 13, 2013 (редактирано) При мен не иска да сваля приложението- като дам на първата опция ми иска нещо за попълване - прилича ми на потр. име и парола ? Пробвах с онзи син бутон и пак не става - пак иска ID i pass Редактирано Април 13, 2013 от stankov.angel Цитирай
ironman Публикувано Май 6, 2013 Публикувано Май 6, 2013 Здравейте колеги нов съм в форума. Ще се опитам да бъда ясен и моля за отговор Значи, наскоро започнах да свалям приложения от тази програма, пп25. Съществува ли опасност когато свалям от тази програма приложения, да ми вземе пари? Защото в iTunes имам регистрация със дебитната карта. Или това няма нищо общо? И още нещо когато слагожа някое приложение на телефона, понякога неможе да го качи, а понякога ми иска ИД, и Парола, Ако ги въведа ще ми вземе ли някакви пари от Дебитната карта? Това е благодаря. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 6, 2013 Публикувано Май 6, 2013 Пари няма да ти взима. За ID - то и паролата-прочети темата и ще намериш отговор. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
uomoto Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 Само при мен ли не излизат навигациите като търся? Може ли някой да ми изпрати навигон или айго на ЛС? Цитирай
simba4 Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 Има Tom Tom Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2! Цитирай
mishocs Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 uomoto - ако си с jail на телефона натискаш това над ябълката с ръчичката -"демек само ябълката" Ще ти излезнат всички навигации,но ако си без jail само можеш да ползваш ябълката с ръчичката. Без jail можеш да качиш само tomtom има и navigon но е само за Унгария Цитирай
uomoto Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 Да, исках да разбера дали при мен има аномалии. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.